Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 24 juli 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze nieuwsbrief. Gedurende de zomermaanden verschijnt de nieuwsbrief tweewekelijks in plaats van wekelijks. De volgende editie kun je op zaterdag 7 augustus in je mailbox verwachten.

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over onze gemeente? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Kidsdienst en Livestream | zondag 25 juli & zondag 1 augustus
  2. HTML en CSS kennis gezocht
  3. Terugblik KidsConnect 9 juli 2021
  4. Vrijwilligers Mozaiek0318 en Mozaiek033 tijdens de zomermaanden aanwezig bij de livestream
  5. Denk jij met ons mee over de invulling van Mozaiek0318 catering?
  6. Familieberichten
  7. Agenda


Kidsdienst en Livestream | zondag 25 juli & zondag 1 augustus

Morgen, zondag 25 juli, is Kees Kraayenoord spreker tijdens onze livestream. Een week later, op zondag 1 augustus, spreekt Nanda Ravesloot. De wekelijkse livestreams starten om 11.00 uur. We zien uit naar wat beiden met ons gaan delen!

Kidsdienst met Ollie & Sophie
Voorafgaande aan de livestream is er om 10.00 uur een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Tot en met zondag 25 augustus is het thema 'Jezus vertelt'. Ollie en Sophie gaan samen met de kinderen kijken naar schatgraven met Henk. Henk ‘graaft’ in de Bijbel en vindt hier zes schatten, namelijk zes Bijbelverhalen/gelijkenissen die Jezus zelf verteld. Op de website zijn leuke werkjes bij het thema te downloaden. 

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij zowel de kidsdienst als de livestream is een gebarentolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams.HTML en CSS kennis gezocht

Ben jij helemaal thuis in HTML en CSS? Lees dan snel verder....

Binnen Mozaiek maken we gebruik van het CMS-systeem KerkSPOT. KerkSPOT is een totaaloplossing voor onze ledenadministratie en websites. Mozaiek heeft in 2017 al een eigen template laten ontwikkelen en we zijn inmiddels al voorzichtig gestart met een nieuw template voor 2021.

Maar we zijn er nog niet... Er zijn verschillende Mozaiek websites met elk hun eigen karakter. Zo is de website www.mozaiekworship.nl anders dan bijvoorbeeld de website www.mozaiekkenia.nl. Ons plan is om alle websites aan te passen en daarvoor zijn we op zoek naar iemand die mee wil helpen bij deze migratie.

Heb jij ervaring met het ontwikkelen van templates in HTML en CSS? En heb jij tijd of zou je tijd willen vrijmaken om ons te helpen en zo mee te bouwen aan de kerk? Stuur dan een e-mail naar ict@mozaiek0318.nlTerugblik KidsConnect 9 juli 2021

Voor alle kids uit groep 5 t/m 8 was er vrijdag 9 juli een toffe KidsConnect avond. Dit keer niet online, maar gewoon in Mozaiek Centrum! Het was een leuke avond vol met quizzen, spellen, uitdagingen en... een hoop plezier!Vrijwilligers Mozaiek0318 en Mozaiek033 tijdens de zomermaanden aanwezig bij de livestream

Zoals we eerder via onze nieuwsbrief hebben gecommuniceerd, gaan we vanaf september weer starten met onze diensten. Omdat er inmiddels al wel wat meer mogelijk is, verwelkomen we tijdens de zomermaanden onze vrijwilligers tijdens de livestream. Hierbij houden we rekening met 1,5 meter afstand onderling, waardoor er een beperkt aantal mensen per zondag in de zaal aanwezig kan zijn. 

Door elkaar op deze manier te ontmoeten, komen we als teams en als kerkgemeente weer in verbinding met elkaar. Sommige vrijwilligers zijn al ruim 1,5 jaar niet meer actief geweest in hun bediening en we zien er naar uit hen de komende zondagen te ontmoeten. Samen kerk zijn en samen God aanbidden voordat iedereen weer vol enthousiasme en passie in september in zijn/haar bediening aan de slag gaat.

Alle vrijwilligers binnen Mozaiek0318 of Mozaiek033 hebben inmiddels per e-mail een uitnodiging ontvangen met daarin uitgelegd hoe je je aanmeldt voor het bijwonen van een livestream de komende weken. Ben je wel vrijwilliger, maar heb je geen e-mail ontvangen? Neem dan contact op de teamleider van je bediening of stuur een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.Denk jij met ons mee over de invulling van Mozaiek0318 catering?

“Waar liefde de tafel dekt, smaakt eten het best.” Spreekt deze zin jou aan? Lees dan vooral even verder!

We zijn op zoek naar mensen die willen meedenken en brainstormen over ‘Mozaiek0318 catering’! Mozaiek0318 organiseert regelmatig diensten en conferenties waarbij catering voor grotere groepen nodig is. Op dit moment hebben we daar een kookteam voor. Daarnaast hebben we een lunchteam die uitbreiding kan gebruiken. Zij verzorgen wat lekkers voor de vrijwilligers van de zondagse diensten en zijn betrokken bij de lunch. 

Met de groei van Mozaiek en het ook groter worden van de cateringaanvragen binnen Mozaiek, zouden we graag met een aantal mensen willen kijken naar de huidige werkwijze en dromen over waar we heen willen in de toekomst. Heb jij affiniteit met koken, catering en gastvrijheid en denk je graag een keertje mee? Geef je dan op voor de brainstorm ‘Mozaiek0318 Catering’ via contact@mozaiek0318.nl. Je ontvangt dan van ons een uitnodiging!
 Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we weer twee nieuwe Mozaiekdeeltjes verwelkomen! 

Geboren
Op 1 juli 2021 is Liselotte Elin Supheert geboren. Zij is de dochter van van Richard en Annemieke en het zusje van Philinde. 

Eveneens op 1 juli 2021 is Olle Cornelis Gerrit Johannes van Amerongen geboren. Hij is de zoon van Johan en Christine en het broertje van Fleur en Maud. 

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Agenda
zondag 25 juli 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
maandag 26 juli 2021 Bidden voor en met Zieken
zondag 01 augustus 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
maandag 02 augustus 2021 Bidden voor en met Zieken
zondag 08 augustus 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
maandag 09 augustus 2021 Bidden voor en met Zieken


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser