Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 1 maart 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

 1. Huisvesting
 2. Kingdom Come 8 maart a.s.
 3. Opdraaginformatie
 4. Programma Mozaiek KIDS
 5. Omzien naar elkaar
 6. Agenda
 7. Activiteiten Mozaiek Worship


Huisvesting

Wij gaan verhuizen.
 
We zijn zo dankbaar dat we als Mozaiek0318 van de Basiliek gebruik mogen maken voor onze diensten en grotere evenementen, maar ook dat dat we gebruik kunnen maken van kantoor-, cursus- en kinderruimtes in de directe omgeving van de Basiliek (allemaal aan de Wiltonstraat).

Maar aan het begin van dit jaar kregen we de mogelijkheid om deze ruimtes, die nu in 3 verschillende gebouwen zitten, in te ruilen tegen een ander gebouw waar we al deze ruimtes in onder kunnen brengen en waar we zelfs nog meer ruimte en mogelijkheden krijgen.
Het gaat om één van de drie kantoortorens aan het einde van de Wiltonstraat die we in zijn geheel kunnen huren. Het adres is overigens Storkstraat 27-33.

We hebben uitgebreid onderzocht en samen gebeden wat deze keuze zou betekenen voor de groei van onze visie, het dagelijks functioneren van onze gemeente en wat dit financieel betekent. Naast het praktische voordeel dat we van 3 gebouwen naar 1 gebouw gaan, geeft het meer kansen en mogelijkheden voor de diverse bedieningen in ons gemeente.

 • Zo zal al ons kinderwerk op de zondag kunnen plaatsvinden in dit gebouw (uitgezonderd de crèche die in de Basiliek zal blijven). 
 • In dit gebouw zullen we een permanente gebedsruimte inrichten die 24/7 open zal zijn voor mensen die een moment willen komen bidden.
 • Onze GROW activiteiten die soms op dezelfde avond in verschillende locaties plaatsvonden kunnen hun plek in dit gebouw krijgen waarbij er nu ook de gelegenheid is om elkaar eerst te ontmoeten voordat iedereen zijn/haar cursus of studie gaat volgen.
 • De activiteiten van We are Young, ons jongerenwerk, zullen voor het overgrote deel in dit gebouw kunnen.
 • Dit geldt ook voor onze Worship College. Daarnaast hebben we voldoende oefenruimte voor onze bands en mogelijkheden om nieuwe liederen te kunnen schrijven.
 • En ook de vindbaarheid van onze gemeente wordt beter.  Nu komen bezoekers overdag regelmatig terecht in @Home in plaats van op ons kantoor.

We zijn ook heel dankbaar voor de huurprijs van dit pand. De huisvestingskosten worden voor een groot deel gedekt door opzegging van de huur van de andere panden en doordat we minder nevenruimten door de week hoeven te huren in de Basiliek. Maar desondanks zorgt deze stap voor een stijging van de huisvestingskosten. Voor dit jaar kunnen we deze kosten dragen uit onze huidige financiële middelen. Voor de langere termijn hebben we het vertrouwen dat we dit als gemeente samen kunnen dragen.

Kortom, wij hebben besloten om dit pand te huren omdat wij heel enthousiast zijn over de mogelijkheden die het ons biedt om verder te bouwen aan onze visie om God te aanbidden, van elkaar te houden en onze omgeving te dienen.
Begin juni hopen we te gaan verhuizen naar dit nieuwe pand en dan zullen we uiteraard ook een moment zoeken waarop jullie dit pand kunnen bekijken.
 
Namens de oudstenraad en het voorgangersteam.Kingdom Come 8 maart a.s.

 

Kingdom Come is een avond van aanbidding, gebed en ontmoeting met de Heilige Geest. We willen heel bewust de Heilige Geest de ruimte geven om de avond te leiden. Geen vaste agenda, maar Zijn richting volgen. Hierdoor is geen Kingdom Come avond hetzelfde.

 

Iedereen is welkom. We starten om 19:00 in de grote zaal van de Basiliek.

 Opdraaginformatie

Heb jij/hebben jullie het verlangen om je kind(eren) aan God op te dragen of ben je benieuwd waarom we opdragen? Op zondag 8 maart is er een mogelijkheid om je te laten informeren over het opdragen van je kind. Dit zal zijn na afloop van de eerste dienst in de Kidstoren.

Hier hebben wij een informatiemoment met ouders die hun kind(eren) willen laten opdragen of willen weten waarom wij opdragen binnen Mozaiek0318. Heb je al eerder een kindje op laten dragen binnen Mozaiek0318, dan hoef je deze bijeenkomst niet opnieuw te volgen. De eerstvolgende opdraagdienst is op zondag 22 maart. Aanmelden voor opdragen kan tijdens deze informatiebijeenkomst of via contact@mozaiek0318.nl.Programma Mozaiek KIDS

God is de enige God. God is uniek in zijn soort. Hij heeft geen begin en geen einde. Alles wat Hij geschapen heeft is uniek ook de mensen die naar Zijn beeld geschapen zijn. 

We beginnen de maand door te kijken naar Genesis 1:26-28. Toen God mensen schiep, deed Hij iets bijzonders. Hij schiep hen naar Zijn beeld en gaf hen de taak om voor de schepping te zorgen. We hopen dat de kinderen begrijpen dat ze naar Gods beeld zijn gemaakt en dat iedereen eigen, unieke gaven heeft gekregen. Bijvoorbeeld kinderen die creatief zijn, problemen kunnen oplossen, voor anderen kunnen zorgen of God kunnen aanbidden met zingen of dansen. 

Doel deze zondag: Ik leer dat God mij naar zijn beeld heeft gemaakt. 

Voor thuis
Vertel aan elkaar waar God je uniek in heeft geschapen? Wie ben jij? Waar ben je goed in?

Bijbeltekst van de maand
Ik prijs U, want het is een wonder
hoe U mij heeft gemaakt.
Alles wat U heeft gemaakt, is bijzonder.
Ik weet dat heel goed.
Psalm 139: 14 (Basisbijbel)

 Omzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten van deze week lees je hier. Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Agenda
zondag 01 maart 2020 Samenkomsten
YNG Church 12 t/m 17 jaar
maandag 02 maart 2020 Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 03 maart 2020 We Are Young #Arts
Uur van Gebed
woensdag 04 maart 2020 Bidden met en voor Zieken | Ochtend
donderdag 05 maart 2020 GROW - Marriage Course (2)
zondag 08 maart 2020 Samenkomsten
GROW - Informatiebijeenkomst Opdragen
We Are Young #Grow
Kingdom Come
maandag 09 maart 2020 Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 10 maart 2020 Uur van Gebed
woensdag 11 maart 2020 Bidden met en voor Zieken | Ochtend
GROW - Leven in Christus (1)
GROW - Luisterend bidden (1)
GROW - Introductie maart 2020 eerste avond
GROW - Gezonde leefstijl (1)
donderdag 12 maart 2020 55+ bijeenkomst (avond)
zondag 15 maart 2020 Samenkomsten
YNG Revolution #Grow
maandag 16 maart 2020 Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 17 maart 2020 We Are Young #Arts
Uur van Gebed
 

Kijk op onze website voor de volledige agenda. 

Activiteiten Mozaiek Worship


vrijdag 06 maart 2020 Presencetour - Nieuwspoort Den Haag
zaterdag 14 maart 2020 Mozaiek Worship College
vrijdag 20 maart 2020 Presencetour - Beurs van Berlage Amsterdam
vrijdag 27 maart 2020 Presencetour - Onderzeebootloods Rotterdam
vrijdag 03 april 2020 Presencetour - Studio The Voice Hilversum
maandag 13 april 2020 Deelname Spring Harvest - Engeland
dinsdag 14 april 2020 Deelname Spring Harvest - Engeland
woensdag 15 april 2020 Deelname Spring Harvest - Engeland
donderdag 16 april 2020 Deelname Spring Harvest - Engeland
vrijdag 17 april 2020 Deelname Spring Harvest - Engeland
Weekend Mozaiek Worship College
zaterdag 18 april 2020 Weekend Mozaiek Worship College
zondag 19 april 2020 Weekend Mozaiek Worship College
zondag 26 april 2020 Bandconcert Leve de Koning - Renswoude
dinsdag 28 april 2020 Bandconcert Celebrate Festival - Voorthuizen
 
 Bekijk dit bericht in uw browser