Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 23 februari 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. YNG Revolution #Church 18+
  2. OntmoetinGsweekend Maarsbergen
  3. De voedselestafette | extra inzamelzondag
  4. Mozaiek 0318-app
  5. New Wine Winterconferentie
  6. Programma Mozaiek KIDS
  7. Omzien naar elkaar
  8. Agenda
  9. Activiteiten Mozaiek Worship


YNG Revolution #Church 18+

Voor alle jongvolwassenen vanaf 18 jaar organiseren wij vanavond de We Are Young #Church!
Van harte welkom vanavond om 19.00 uur in de Basiliek!OntmoetinGsweekend Maarsbergen

 

 De voedselestafette | extra inzamelzondag


Zoals gebruikelijk in de nieuwsbrief van februari geven we elke week een terugblik op de inzamelactie van de voedselestafette voor Voedselbank Veenendaal. Naast de inzameling van afgelopen zondag (78 kratten!) hebben we afgelopen week ook bij de Jumbo in Petenbos gestaan en dat heeft 40 kratten opgeleverd. Dit maakt dat de totale opbrengst nu uitkomt op maar liefst 265 gevulde kratten, wat een fantastisch resultaat tot nu toe! We zijn oprecht ontzettend dankbaar zijn maar... we zijn er nog niet!

Zondag 1 maart - extra inleverzondag
Uit de telling van afgelopen week blijkt dat er toch ook nog een ruime 500 lege tassen in de omloop zijn. Omdat dit ons wat veel leek voor nog 1 inzamelzondag hebben hebben we de voedselestafette verlengt! Dit betekent dat we met zondag 1 maart een extra inleverzondag erbij hebben gekregen. We verzoeken iedereen die dit nog niet heeft gedaan heel vriendelijk om de tassen weer mee terug te nemen. Uiteraard het liefst gevuld met boodschappen maar mocht dit niet lukken, voel je niet bezwaard en neem dan de lege tas weer mee terug. Het is een aardige investering geweest en we gebruiken ze uiteraard het liefst zo vaak mogelijk. Dankjewel alvast!

 Mozaiek 0318-app

Wist je dat er een Mozaiek0318-app is? Via deze app kun je alle informatie vinden over de diensten en activiteiten binnen Mozaiek0318. Daarnaast kun je ook nieuws en familieberichten lezen, contact zoeken met mede-Mozaiekers en is er een mogelijkheid om te geven via de app. De app is door iedereen te gebruiken. Voor sommige functies is een login vereist, dit is dezelfde login als je gebruikt voor MijnMozaiek. 

De app heet ‘Mijn Gemeente’ en is direct te downloaden en te gebruiken. Zie de Apple AppStore (iOS) en de Google Play Store (Android). Zo blijf je altijd op de hoogte van alles wat er binnen Mozaiek0318 gebeurt!New Wine Winterconferentie

Hoe kunnen we bij gebedsministry bidden voor genezing en herstel? Hoe doen we dat vol verwachting én pastoraal zorgvuldig, ook als we merken dat genezing vaak nog uitblijft? Tijdens de New Wine Winterconferentie (6 – 7 maart) gaan we de diepte in met stevig onderwijs en volop oefenruimte, samen met spreker/trainer Alexander Venter.

De NGK Veenendaal van ds. Dick Lagewaard is dit jaar de gastkerk van de Winterconferentie. Met deze Winterconferentie introduceren we de 3e module van de nieuwe ministrycursus, waarin we dieper ingaan op de bediening van genezing. Ben je betrokken bij gebedsministry en verlang je ernaar om verder te groeien in deze bediening? Of is deze vorm van bidden nog nieuw voor je en ontdek je graag meer? Wil je meer van God ontvangen? Mis deze conferentie dan niet.Programma Mozaiek KIDS

We sloten de maand af met Matteüs 6:1-4. Tijdens dit deel van de Bergrede legt Jezus uit dat wanneer we dienen of geven, dit niet op een manier moet zijn die voor de show is en alle aandacht op onszelf vestigt. In plaats van onze eigen daden van dienen voorop te stellen, zegt Hij dat het goed is om in het geheim aan anderen te geven. 

Doel deze zondag: Ik leer om anderen te dienen zonder waardering te zoeken. We hopen dat kinderen beginnen te begrijpen dat als we besluiten om in het geheim te geven, de daad van dienen volledig over de ander gaat en niet over onszelf. Het is het weergeven van Zijn karakter aan de mensen om ons heen als we een handje helpen en dienen.

Voor thuis
Wat hebben jullie samen geleerd deze maand? Je kind heeft van alles gehoord en geleerd in de kinderdiensten over dienen, maar misschien heb jij als ouder ook wel dingen geleerd?

Bijbeltekst van de maand
Jezus ging zitten en riep de twaalf leerlingen bij zich. Hij zei: ‘Wie de belangrijkste wil zijn, moet zichzelf op de laatste plaats zetten. En hij moet alle anderen dienen.’ 
Markus 9:35 (BGT)Omzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten van deze week lees je hier. Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Agenda
donderdag 20 februari 2020 GROW - Premarriage Course (2)
zondag 23 februari 2020 Samenkomsten
YNG Revolution #Church
maandag 24 februari 2020 Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 25 februari 2020 55+ bijeenkomst (ochtend)
Uur van Gebed
woensdag 26 februari 2020 Bidden met en voor Zieken | Ochtend
zondag 01 maart 2020 Samenkomsten
YNG Church 12 t/m 17 jaar
maandag 02 maart 2020 Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 03 maart 2020 We Are Young #Arts
Uur van Gebed
woensdag 04 maart 2020 Bidden met en voor Zieken | Ochtend
donderdag 05 maart 2020 GROW - Marriage Course (2)
zondag 08 maart 2020 Samenkomsten
GROW - Informatiebijeenkomst Opdragen
We Are Young #Grow
Kingdom Come
maandag 09 maart 2020 Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 10 maart 2020 Uur van Gebed
 

Kijk op onze website voor de volledige agenda. 

Activiteiten Mozaiek Worship


zaterdag 22 februari 2020 Studiedag - Terneuzen
zaterdag 14 maart 2020 Mozaiek Worship College
maandag 13 april 2020 Deelname Spring Harvest - Engeland
dinsdag 14 april 2020 Deelname Spring Harvest - Engeland
woensdag 15 april 2020 Deelname Spring Harvest - Engeland
donderdag 16 april 2020 Deelname Spring Harvest - Engeland
vrijdag 17 april 2020 Deelname Spring Harvest - Engeland
Weekend Mozaiek Worship College
zaterdag 18 april 2020 Weekend Mozaiek Worship College
zondag 19 april 2020 Weekend Mozaiek Worship College
 
 Bekijk dit bericht in uw browser