Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 9 mei 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Dienst van zondag 10 mei
  2. Terugkijken: Mozaiek Connect
  3. 80days koffieboeren bedanken jou!
  4. Veenendaal bidt
  5. Agenda


Dienst van zondag 10 mei

Samen zijn we kerk! Nu we als Mozaiek voorlopig niet samen kunnen komen betekent dat niet dat we geen diensten hebben. We willen nog steeds met elkaar God aanbidden, samen lezen in Zijn woord, en juist nu samen bidden voor elkaar en onze omgeving. Daarom kun je iedere zondag in de veiligheid van je eigen huis, via een livestream inschakelen. We hopen je op die manier te 'ontmoeten'. Gewoon zoals je bent! 

Kees Kraayenoord zal komende zondag tijdens de online dienst voorgaan met het thema 'Ben jij in verwachting'. De LIVESTREAM begint om 11.00 uur. Om 10.00 uur is er weer een Kids livestream met Ollie en Sophie. Kijk jij ook?

Ook zal er een gebarentolk aanwezig zijn tijdens de livestreams.

Klik hier voor de livestreams.

 Terugkijken: Mozaiek Connect

Afgelopen woensdag gingen we live met Mozaiek Connect. Een moment van aanbidding, maar ook om te bidden voor onze zieken en voor nieuwe deeltjes van Mozaiek. Het was een intens moment waar we met vele van jullie mochten samenkomen.

Heb jij de aflevering van Mozaiek Connect gemist? Klik dan hier. Doe het vandaag nog, want helaas is deze afleverig na morgen niet meer terug te kijken i.v.m. privacy. 

Komende woensdag zullen we weer samenkomen voor aanbidding en gebed. Kijk jij mee? Iedere woensdag om 20.30 uur via onze livestream.80days koffieboeren bedanken jou!

Wekelijks dronk jij nogmaal gesproken de (h)eerlijke koffie voorafgaand of na de diensten van Mozaiek0318. Als kerk hebben we al enige tijd een samenwerking met de koffieboeren van 80days. We zijn dankbaar dat we zo op een (bescheiden) wijze kunnen bijdragen aan het terugdringen van de werkloosheid in Nepal. De 80days koffieboeren willen jou daarvoor hartelijk bedanken en dat kun je hier bekijken. 

Wat doet 80days ook alweer? De avontuurlijke founders van 80days koffie bezochten Nepal voor het eerst na de aardbeving in 2015. Ze werden diep geraakt, niet alleen door de gevolgen van de natuurramp maar ook door de enorme werkloosheid daar. Ze zagen hoe vooral mannen noodgedwongen naar het buitenland vertrokken om daar geld te verdienen om hun gezin te onderhouden. 80days creëert banen in de koffiesector. Nepal biedt namelijk het perfecte klimaat en de bergachtige omgeving die nodig zijn voor het verbouwen van goede, biologische Arabica koffie. 80days biedt haar boeren alle middelen om koffie te kunnen verbouwen (planten, opleiding, irrigatie, etc.). Nadat de planten volgroeid zijn, neemt 80days de koffie tegen een eerlijke prijs af van hun boeren, waarmee deze boeren een goed inkomen hebben en bij hun gezinnen in Nepal kunnen blijven. 

Koffie kopen
Omdat we nu niet samen kunnen komen is natuurlijk alles anders. Maar wellicht wil je toch deze koffie drinken en daarmee de koffieboeren en hun gezinnen steunen. Ga dan nu naar onze website en bestel je koffie via de link.


 Veenendaal bidt

... in verbondenheid met God en met elkaar bidden we in een gezamenlijk gebedsmoment. Bidt jij ook mee?

Vier Veenendaalse kerken hebben het initiatief genomen om een gezamenlijk gebedsmoment te creëren. Dit vanwege het feit dat het coronavirus een grote impact heeft op onze maatschappij, de kerk en onze samenleving. Ook de samenleving in Veenendaal. Daarom is dit initiatief genomen om als kerken in Veenendaal samen te komen voor God en Hem te bidden om bijstand, troost en zegen in deze moeilijke tijd. We bidden dit in het bijzonder voor onze Veenendaalse samenleving en de kerken. 

Het gebedsmoment is via een livestream te volgen op www.pniel.nl. Tijdens het gebedsmoment zullen enkele predikanten of voorgangers een kort Bijbelgedeelte lezen en voorgaan in gebed.
 Agenda
zondag 10 mei 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
dinsdag 12 mei 2020 Alpha Online
woensdag 13 mei 2020 Insta Live Mozaiek We Are Young
Livestream Mozaiek Connect
donderdag 14 mei 2020 Alpha Online
zondag 17 mei 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
dinsdag 19 mei 2020 Alpha Online
woensdag 20 mei 2020 Insta Live Mozaiek We Are Young
Livestream Mozaiek Connect
donderdag 21 mei 2020 Alpha Online
zondag 24 mei 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
dinsdag 26 mei 2020 Alpha Online
woensdag 27 mei 2020 Livestream Mozaiek Connect


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser