Bekijk dit bericht in uw browser


Nieuwsbrief Mozaiek Worship | Kingdom Come | Vrijdag 13 april 2018

 

Beste #naam#,

Op vrijdagavond 13 april is er in Mozaiek0318 een bijzondere Kingdom Come samenkomst waarin Pete Greig zal spreken over gebed en de visie achter 24/7 prayer.

Kingdom Come begon ooit in Holy Trinity Brompton, de “Alpha cursus kerk” in hartje London. De bekende worship leader Tim Hughes werd door zijn vriend Pete Greig uitgedaagd om samen te komen voor gebed en aanbidding, met dit simpele verlangen, Gods Koninkrijk te zien doorbreken in onze wereld. Binnen de kortste keren ging de visie van Kingdom Come de hele wereld over, en bereikte het ook Mozaiek0318 in Veenendaal.

We vinden het onwijs gaaf dat we nu, naast onze reguliere Kingdom Come avonden, een heel Kingdom Come weekend mogen aankondigen, met Pete Greig zelf. Pete, schrijver van o.a. Als God zwijgt en Dirty Glory, is naast voorganger van Emmaus Road ook leider van de internationale 24/7 prayer movement. Door zijn passie worden er wereldwijd 24/7 prayer rooms geopend. 

Wil je groeien in je geloof, uitgedaagd worden om je gebedsleven een nieuwe impuls te geven en bemoedigd worden? Kom dan naar de bijzondere samenkomst op vrijdagavond 13 april. De samenkomst wordt door Mozaiek0318 georganiseerd en vindt plaats in de Basiliek in Veenendaal. Naast de toerusting door Pete Greig zal er veel tijd zijn voor aanbidding onder leiding van Mozaiek Worship.

Wees welkom zoals je bent en vergeet vooral niet om mensen mee te nemen – met elkaar kunnen we leren wat het is om door heel het land een biddende gemeente te zijn!

Geef je op en reserveer je gratis tickets via deze link.
 

 

Copyright © 2018 Mozaiek Worship, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via de website mozaiekworship.nl of via Mijn Mozaiek.