Bekijk dit bericht in uw browser


Mozaiek0318 nieuwsbrief | 3 februari 2019

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Ronald en Alice Philippo
  2. Arno en Ina hebben uw hulp dringend nodig
  3. Nieuws vanuit We Are Young
  4. Programma Mozaiek Kids
  5. Grow | 6 februari
  6. Omzien naar elkaar
  7. Agenda 2019


Ronald en Alice Philippo

Vanmorgen is tijdens de diensten gebeden voor Ronald en Alice Philippo. Zij gaan van 4 t/m 18 februari samen met nog 8 vrijwilligers naar Haïti om daar 4 huisjes te bouwen voor arme gezinnen. Ook gaan ze Bijbels en eten uitdelen. Daarnaast worden er activiteiten georganiseerd voor kinderen in een kindertehuis. Laten we hen ook de komende tijd meenemen in ons gebed.Arno en Ina hebben uw hulp dringend nodig

Arno en Ina zijn sinds 2015 uitgezonden naar Nepal om daar het evangelie te verkondigen en vooral te doen. In het laatste Mozaiek Magazine hebben jullie nog een artikel kunnen lezen over het werk van Ina in een Safehouse voor meisjes die slachtoffer zijn van mensenhandel. Velen van jullie zullen in de afgelopen jaren wellicht al meer hebben gelezen van Arno en Ina’s goede werk in Azië. Meer over hun leven en werk lees je ook op www.arnoenina.nl.

Mozaiek0318 heeft afgesproken met Arno en Ina en met ons als hun thuisfrontcommissie dat ze hen voor een periode van 4 jaar financieel zouden ondersteunen. Dat zou ons samen met Arno en Ina hopelijk voldoende tijd geven om een bredere financiële basis voor hun bediening te creëren. Deze periode van 4 jaar loopt eind 2019 af.

Een aantal Mozaiekdelen ondersteunen Arno en Ina en hun kinderen al vanaf het prille begin en daar zijn we ontzettend dankbaar voor, maar we komen ook per direct nog financiële middelen tekort. Elke bijdrage telt! Daarom doen wij een beroep op jullie. Ben je bereid om Arno en Ina’s missie financieel te ondersteunen ga dan naar de website en geef je op als vriend! Laten we ervoor zorgen dat zij hun missie kunnen voortzetten. Er zal dit jaar ook ruimte voor ontmoeting met Arno en Ina zijn tijdens een familiebezoek aan Nederland.

Wij zien uit naar jullie reactie op deze oproep!

Thuisfrontcommissie Arno en Ina.

NB. Indien je wilt sponsoren kun je ook een e-mail met daarin jouw adres- en bankgegevens sturen naar: tfc.arno.ina@gmail.com. Dit e-mailadres staat ook open voor vragen.Nieuws vanuit We Are Young

We Are Young #Serve wil door middel van een Lege Flessenactie de Voedselbank ondersteunen! Vanuit de Clans helpen jongeren mee met het inzamelen van de lege flessen. Met de opbrengst doen zij extra boodschappen voor de Voedselbank. De lege flessen kunnen zondag 10 februari tussen de eerste en tweede dienst worden ingeleverd op de parkeerplaats van @Home. Dan gaan de jongeren er zaterdag 16 februari boodschappen voor halen. Laten we deze eenvoudige actie tot succes maken voor anderen die het moeilijk hebben. Het is zo mooi dat onze jongeren hun omgeving willen dienen. Willen jullie onze jongeren steunen met deze actie?

Reminder:
-Zondag 10 februari: ben je tussen de 21 en 25 jaar en wil je mee naar Spanje of Nepal? Kom dan op zondag 10 februari om 11.00 uur naar de Torens voor meer informatie over onze Sport –en Travelreis.
-Zondag 24 februari #Worship Night: locatie: grote zaal Basiliek, tijd: 19.00-20.30 uur. Meer informatie volgt binnenkort!

Voor alle informatie over het jeugdwerk van Mozaiek0318 kun je op zondagen terecht bij de infobalie of stuur een mailtje naar contact@mozaiek0318.nl.  Op onze website vind je nog meer informatie over ons jeugdwerk. Voor alle actuele informatie over agenda, locatie, tijden en activiteiten: check de social media!Programma Mozaiek Kids

Deze maand zijn we bij onze kinderdiensten gestart met het thema: vriendelijkheid.  God was vriendelijk en goed voor ons, zelfs toen we het niet verdienden. Jezus stierf voor onze zonden! Door God’s grote liefde (Jezus) voor ons kunnen wij vriendelijk en goed voor iedereen zijn. Jezus heeft niet alleen vriendelijkheid gevormd, Hij heeft het bevolen. Anderen behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden, is de manier waarop Jezus ons leert leven.

Vandaag zijn we begonnen met het praten over het fundament van vriendelijkheid. In Titus 3:4-7, spreekt Paulus over God’s wonderlijke vriendelijkheid ten opzichte van ons. God stortte zijn vriendelijkheid uit over ons toen Hij Jezus zond naar de aarde om ons te redden van de gevolgen van onze zonden. We mogen eeuwig leven door God’s vriendelijkheid en liefde. We hopen dat onze kinderen leren over God’s vriendelijkheid door Jezus, dat ze zien hoe zij God’s vriendelijkheid naar mensen in hun leven kunnen weerspiegelen.

Het doel van deze zondag: Ik leer om vriendelijk te zijn naar anderen omdat God vriendelijk is voor mij.

Voor thuis
Ga met je kind in gesprek over vriendelijkheid. Vraag wat je kind heeft gehoord en geleerd bij de kinderdienst. Vraag aan je kind op welke manier zij vriendelijk zouden kunnen zijn naar anderen. Geef ook een voorbeeld van jezelf op welke manier jij vriendelijk kan zijn voor anderen.

Bijbeltekst van de maand
“Behandel anderen net zoals jezelf behandeld wil worden.” Lucas 6: 31 & Mattheus 7:12
 Grow | 6 februari

Woensdag 6 februari is er weer een Grow-programma. De eerste avond (serie van 4) over ‘Groeien in luisteren’ gaat van start. Simone Beijer verzorgt de eerste avond van ‘Waarom praten over sterven’
Daarnaast is de tweede avond over ‘Leven in financiële vrijheid’ en start er een introductiecurcus. Helaas is het voor deze twee onderdelen niet meer mogelijk om je aan te melden. Meer informatie over het Grow-programma vind je op onze website.Omzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn deze berichten zichtbaar.

Lees hier de familieberichten van deze week.Agenda 2019

donderdag 31 januari 2019 Start Youth Alpha (donderdagavond)
We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
zondag 03 februari 2019 Voedselbank estafette
Samenkomsten
maandag 04 februari 2019 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
dinsdag 05 februari 2019 Uur van Gebed
woensdag 06 februari 2019 Bidden met de zieken
GROW - Introductie februari 2019 eerste avond
GROW - Harthorend: groeien in luisteren (1)
GROW - Leven in financiële vrijheid (2)
GROW - Waarom praten over sterven? (1)
GROW - Gebed om genezing (1)
donderdag 07 februari 2019 Startavond Marriage Course
We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
vrijdag 08 februari 2019 We are Young #sports - Trailrun (16+)
zaterdag 09 februari 2019 We Are Young #Connect
zondag 10 februari 2019 Voedselbank estafette
Samenkomsten
We Are Young #Church
maandag 11 februari 2019 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
dinsdag 12 februari 2019 We Are Young #Arts
Uur van Gebed
donderdag 14 februari 2019 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
We Are Young #Grow
55+ bijeenkomst (avond)
vrijdag 15 februari 2019 We are Young #sports - snowboarden/skiën (21+)
zondag 17 februari 2019 Voedselbank estafette
Samenkomsten
We are Young #sports - zaalvoetbal (17+ en 21+)
maandag 18 februari 2019 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
dinsdag 19 februari 2019 Uur van Gebed
woensdag 20 februari 2019 Bidden met de zieken
GROW - Introductie februari 2019 tweede avond
GROW - Harthorend: groeien in luisteren (2)
GROW - Drama Impact 2019 eerste avond
GROW - Leven in financiële vrijheid (3)
GROW - Waarom praten over sterven? (2)
GROW - Gebed om genezing (2)
donderdag 21 februari 2019 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
zaterdag 23 februari 2019 We Are Young #Connect
zondag 24 februari 2019 Voedselbank estafette
Samenkomsten
Informatie Opdragen
We Are Young #Church #Event