Bekijk dit bericht in uw browser


Mozaiek0318 nieuwsbrief | 7 oktober 2018

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Mozaiek Worship Conference
  2. Kingdom Come | Uw Koninkrijk kome - 14 oktober
  3. Vacature Coordinator Facility
  4. Save the date: 31 oktober vrijwilligersavond
  5. Klim jij in je pen? Oog voor onze jeugd!
  6. Veiling tbv kindertehuis en school in Haiti
  7. Landelijke ontmoetingsdag Als kanker je raakt
  8. Omzien naar elkaar
  9. Agenda 2018


Mozaiek Worship Conference

Dit jaar heet de Landelijke Dag van Aanbidding de Mozaiek Worship Conference en die is dit jaar nèt even anders. Dit jaar is het namelijk een tweedaagse conferentie! Wij geloven dat de kerk een plek is waar aanbidding, gebed en gerechtigheid bij elkaar horen. “Aanbidding is God zien, gebed is elkaar zien, gerechtigheid is de wereld in nood zien.” De conferentie bestaat daarom uit drie tracks: Worship, Prayer en Justice. Tijdens het zaterdagmiddagprogramma splitsen we op in deze tracks. Je kunt, bij het kopen van je ticket, zelf het thema kiezen dat bij je past.

Sprekers zijn o.a. Tim en Rachel Hughes (Worship Central, Gasstreet Church), Pete Greig (24-7 Prayer, Emmaus Rd Church) en Tiemen Westerduin (Compassion Nederland). 
Kijk hier voor meer informatie en aanmelden. 


 Kingdom Come | Uw Koninkrijk kome - 14 oktober

Bidden voor Veenendaal met heel Veenendaal! God verlangt naar eenheid, Hij wil dat zijn kinderen samen komen om Hem te aanbidden, Hem te prijzen voor wie Hij is. 
Op deze interkerkelijke Kingdom Come| Uw Koninkrijk kome avond willen we samenkomen om te bidden voor heel Veenendaal. Voor de kinderen, voor de scholen, voor de gemeente, voor de jeugd, voor onze zieken, voor de minder bedeelden, voor….vul maar in. 

Kom ook op zondagavond 14 oktober naar de Basiliek en doe mee! Jij bent nodig! We starten om 19.30 uur, vanaf 19.00 uur staat er koffie en thee voor je klaar.  Bekijk ook het vlog van Kees KraayenoordVacature Coordinator Facility

Omdat Marco van Schoonhoven aan het einde van dit jaar helaas stopt als Coördinator Facility zijn wij op zoek naar een Coördinator Facility (M/V). Het betreft een vrijwilligersfunctie. Lees hier het volledige profielSave the date: 31 oktober vrijwilligersavond

De kerk.... dat ben jij! Mozaiek bestaat uit veel delen en met elkaar mogen we de gemeente dienen. In allerlei teams, met veel verschillende gaven en kwaliteiten bouwen we aan Gods Koninkrijk. Daarom organiseren we op woensdagavond 31 oktober een vrijwilligersavond, speciaal voor iedereen die meebouwt.

Tijdens deze vrijwilligersavond hoef je zelf even niet de handen uit de mouwen te steken maar ben je welkom voor bemoediging, ontspanning, getuigenissen en gebed. Speciale gast is Matthijn Buwalda die voor ons komt optreden. Noteer de datum snel in je agenda en zorg dat je deze bijzondere avond niet mist!

Doe je nu nog geen vrijwilligerswerk maar denk je er wel over na om dit te gaan doen, kom dan vooral ook naar deze avond en laat je enthousiast maken door de vrijwilligers die we als gemeente rijk zijn.

We starten om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur staat de koffie, thee én wat lekkers voor je klaar!Klim jij in je pen? Oog voor onze jeugd!
Voor We Are Young zijn wij op zoek naar mensen die zin hebben om zo nu en dan een kaartje te sturen aan onze jeugd. We vinden het belangrijk dat óók de jongeren zich gezien voelen en daarom willen we op deze manier aandacht besteden aan bijvoorbeeld verjaardagen, belangrijke gebeurtenissen of ziekte. Word jij hier enthousiast van en heb jij nog een plekje in je agenda en in je hart? Meld je dan aan bij Bertine Stam via contact@mozaiek0318.nl.
 

Veiling tbv kindertehuis en school in Haiti

Wij, Alice en Ronald Philippo, zijn via GAiN (Global Aid Network) verbonden aan een kindertehuis en bijbehorende school in Haïti. We zijn bezig met de bouw van nieuwe huisjes voor de allerarmste buiten het kindertehuis. Ook willen we via de lokale markt voedselpakketten gaan samenstellen en ter plekke uitdelen. 
Daarom organiseren wij op 3 november aanstaande een veiling op de Woudenbergseweg 52 in Maarsbergen (witte gebouwtje achter de kerk) van 19.30 uur tot 22.30 uur. Wil je meer informatie over de veiling of je diensten aanbieden, stuur dan een e-mail naar: r.phillipo@gainhelpt.nu.Landelijke ontmoetingsdag Als kanker je raakt

Op zaterdag 27 oktober organiseert de stichting Als kanker je raakt de landelijke ontmoeting ‘Geraakt door Verlies’. Deze dag is speciaal voor iedereen die een familielid, vriend(in), collega, naaste heeft verloren. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.Omzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn deze berichten zichtbaar.

Lees hier de familieberichten van deze week.Agenda 2018

zondag 07 oktober 2018 Samenkomsten
dinsdag 09 oktober 2018 Uur van Gebed
woensdag 10 oktober 2018 We Are Young #Serve
donderdag 11 oktober 2018 55+ bijeenkomst (avond)
zondag 14 oktober 2018 Samenkomsten
Kick off We Are Young #Church
Kingdom Come | Uw Koninkrijk kome
dinsdag 16 oktober 2018 Uur van Gebed
woensdag 17 oktober 2018 Bidden met de zieken
GROW - Luisterend bidden (2)
GROW - Introductie oktober 2018 tweede avond
GROW - Premarriage Course (2)
GROW - Anders samen (2)
GROW - Aanbidding (2)
zondag 21 oktober 2018 Samenkomsten
dinsdag 23 oktober 2018 Uur van Gebed
woensdag 24 oktober 2018 We Are Young #Serve
zondag 28 oktober 2018 Samenkomsten