Intensive Worship Week 2 t/m 7 juli

2 juli 2017

Ben jij een aanbiddingsleider die wil groeien in je relatie God? Ben jij niet bang om geestelijk uitgedaagd te worden? Ben jij op zoek naar frisse ideeën en vernieuwde visie daar waar het gaat om aanbidding en muziek? Dan is de Intense Worship Week voor jou!

Deze zomer organiseert Mozaiek Worship (onderdeel van Mozaiek0318) van 2 t/m 7 juli een Intensive Worship Week, een week vol aanbidding, onderwijs en persoonlijke aandacht. Met deze week bieden wij jou een kans om te investeren in je bediening als aanbiddingsleider. We helpen je na te denken over je rol als muzikant of zanger in je kerk. We dagen je uit stappen te zetten om verder te groeien, talent te ontwikkelen, en bovenal God beter te leren kennen.

Voor wie is deze week bestemd?

Voor aanbiddingsleiders, muzikanten of vocal in een kerk of gemeente met een verlangen om te groeien in hoofd, hart en handen. Een unieke kans om een week lang met elkaar op te trekken, van elkaar te leren en vriendschappen op te bouwen.

Waar vindt de Intensive Worship Week plaats?

Op landgoed de Pauwenhof. Middenin de bossen op de Veluwe bij Voorthuizen vind je deze unieke locatie. Prachtige slaapkamers en de mogelijkheid om de dag te beginnen met een wandeling door de bossen of `s avonds in het café, onder het genot van een hapje en een drankje, elkaar beter leren kennen. Er is in ieder geval genoeg tijd om tot rust te komen in deze sfeervolle omgeving.

Hoe ziet het programma er uit?

Het programma kan je verdelen over de drie pijlers: hoofd, hart en handen. Er is veel ruimte voor onderwijs. Denk hierbij aan de hoofdlijnen van aanbidding in de Bijbel, leiderschapsontwikkeling, over jouw rol binnen je eigen lokale kerk of gemeente.

Natuurlijk gaan we aan de slag met onze handen; stemgebruik en presentatie, vocals en aanbidding leiden, het ontwerp en een organisatie van een dienst, kennis van techniek, songwriting, bandcoaching en arrangeren. Een gedeelte van ons programma vindt plaats in de Basiliek te Veenendaal, de thuisbasis voor Mozaiek0318.

Onderwijs wordt gegeven door ervaren leiders en professionals uit onze eigen gemeente. Denk hierbij o.a. aan Kees Kraayenoord, Ido Buwalda, Rob en Joke Buis.

Ook is er veel tijd voor ministry, stille tijd en persoonlijke aandacht. Om zo met hernieuwde inspiratie terug te keren naar je lokale kerk/gemeente.

Wat zijn de kosten?

Deze week kost je € 595,- Dit bedrag is op basis van ‘vol pension’ (Vijf overnachtingen, eten, drinken en onderwijs).

We geloven dat God mensen roept om anderen in aanbidding te leiden. Maar wie Hij roept wil Hij ook bekwamen! We zien daarom hoe God mensen die Hij heeft geroepen ook bereidwillig maakt hierin te willen investeren, offers van tijd en geld te brengen. Juist daarom willen we je ook vragen hier serieus en biddend mee bezig te zijn, familieleden, goede vrienden of je kerkleiders te betrekken bij je keuze om deel te nemen aan de Intensive Worship Week.

Aanmelden?

Wil je deze unieke kans niet aan je voorbij laten gaan? Meld je dan snel aan via www.mozaiekworship.nl

 

 

Activiteiten

Er zijn op dit moment geen activiteiten gepland

Bekijk alles

#nieuws!

Kees Kraayenoord op Twitter Kees Kraayenoord op Facebook
keeskraayenoord
Kees Kraayenoord @keeskraayenoord
Na jaren weer terug in Tweede Exloërmond om onze verrezen Heer te aanbidden en Hem te vieren. #kanniewachten #pasenhttps://t.co/MWgOv7AxRW
keeskraayenoord
Kees Kraayenoord @keeskraayenoord
RT @markmobility: This is one of the most brilliant works of art I've ever seen. https://t.co/sCovPj4MDx
keeskraayenoord
Kees Kraayenoord @keeskraayenoord
RT @craiggroeschel: This is how we offer a sacrifice of praise! #whatwouldjesusundo https://t.co/cSvpIrzNXU

Volg mij via

Like!