Prayer

Heb je gebed nodig?

Wat bijzonder dat de God die hemel en aarde gemaakt heeft geen God van afstand is, maar een persoonlijke relatie wil met jou! Hij zegt dat Hij graag naar ons luistert en ons ook antwoord geeft. Daarom vinden we gebed erg belangrijk! Het is de motor onder alles wat we organiseren en doen.

Ministry gebed
Iedere zondag is er aan het eind van de dienst gelegenheid om voor je te laten bidden. Dit gebed is er voor iedereen: mensen die zorgen hebben, mensen die dankbaar zijn, mensen die even geen woorden hebben om te bidden, mensen die graag bemoedigd willen worden, mensen die ziek zijn... Het ministryteam staat voor je klaar. Je vertelt kort wat je gebedspunt is en daarna mag je ontspannen luisteren naar de woorden van de bidders. 

Kingdom come
Gods Heerlijkheid proeven en voelen. Dat willen we allemaal. Daar zijn deze avonden voor. Exodus 33:18 “Laat mij toch Uw majesteit (heerlijkheid) zien”.  We verlangen naar meer van God en stellen ons hart open voor wat Hij ons te zeggen heeft!.

Uur van gebed
Elke week zijn er mensen die danken en bidden voor Mozaiek, voor zieken, voor de wereld, voor zichzelf en noem maar op. Leer ons bidden, laten we het dan ook doen! Elke dinsdag van 20 tot 21 uur in @home. Wees welkom!

Bidden met en voor zieken
Wanneer je ziek bent, is het soms lastig om op zondag naar voren te gaan voor gebed. Daarom organiseren we twee keer per week een gebedsmoment voor en met onze zieken van beide gemeentes: op maandagavond van 20.00 tot 21.15 uur en woensdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur. We komen samen in ‘de OntmoetinG’ (onderdeel van Boerderij de Toekomst), Griftdijk 5 in Maarsbergen. Je bent van harte welkom om mee te bidden of om voor je te laten bidden. 

En nog meer …
Jaarlijks vinden er vanuit deze pijler nog meer activiteiten plaats die we ruim van te voren aankondigen, zoals een periode van bidden en vasten

Je kunt ons bereiken via contact.