Mozaiek Worship

Mozaiek Worship

Als gemeente zijn we God dankbaar dat Hij van ons houdt. En daarom neemt aanbidding een belangrijke rol in. Aanbidding betekent dat we de tijd nemen om te erkennen wie Hij is, wie wij daardoor zijn en onze dankbaarheid en liefde voor Hem zichtbaar te maken. Een van de manieren om God te aanbidden is door voor Hem te zingen en musiceren.

Dat willen we voluit doen in onze samenkomsten en activiteiten. Daarom willen we binnen Mozaiek0318 elkaar helpen om te groeien in onze aanbidding van God door trainingen, gesprekken en oefenavonden te houden. Mozaiek0318 wil een aanbiddende gemeente zij waarin het geen verschil maakt of je op het podium muziek maakt, in de zaal zit en daar God aanbidt, helpt bij het kinderwerk of koffie inschenkt voor die persoon die voor het eerst onze samenkomst bezoekt.

Ook willen wij andere gemeenten helpen om te groeien in de bediening van aanbidding. Daarom organisern wij verschillende activiteiten die gericht zijn op het onderwijzen van aanbiddingsleiders en muzikanten. Voor 2018 staan er geweldige activiteiten gepland: de parttime opleiding Mozaiek Worship College en de Landelijke dag van aanbidding! Wij kunnen niet wachten...

Ook komen we als Mozaiek graag naar jouw gemeente om daar één of meerdere toerustingsmomenten te verzorgen voor het aanbiddingsteam. We kijken hierbij naar de specifieke vragen die er bij jullie leven rondom aanbidding en het leiden van aanbidding in de gemeente. Met onderwijs over onder andere bandcoaching en leiderschap lukt het je vast om hier verder in te groeien en aanbidding een plek te geven in jouw kerk.

Daarnaast verzorgen wij ook aanbiddingsconcerten op locatie.

Op www.mozaiekworship.nl vind je meer informatie en daar kun je je ook inschrijven voor onze activiteiten. Doen!
Heb je vragen mail dan naar contact.

 

Rebecca van der Kruijt
Coördinator Worship
Kees Kraayenoord
Pastor Worship
Het was Gods keuze om zijn hoop, meer dan dat, zijn wezen en karakter, zijn verhaal van liefde en lijden, via de kerk publiekelijk bekend te maken. Daarom geloof ik in de kerk als hoop van de wereld. In deze gebroken wereld is de kerk Gods kunstwerk van gebrokenheid, maar ook het begin van het uiteindelijke herstel.