Leiderschapsteam

Het leidersteam van Mozaiek0318 bestaat uit de oudstenraad, de voorgangers en de coördinatoren die leiding geven aan de pijlers binnen de gemeente (zie verder onder “pijlers”).
De voorgangers zijn verantwoordelijk voor de dagelijks leiding van de gemeente en zijn ook deel van de oudstenraad.
 

De gemeente heeft drie voorgangers:

  • Cees van Harten (1953): getrouwd met Rommy, vader van een zoon en een dochter, pleegvader van een zoon en opa van 6 kleinkinderen
  • Ido Buwalda (1957): getrouwd met Dieke, vader van twee zoons en twee dochters en opa van 4 kleinkinderen
  • Kees Kraayenoord (1972): getrouwd met Nicole en vader van drie dochters

Ido Buwalda
De kerk is de plek waar Jezus aan het hoofd staat en Hij houdt van ons ongeacht onze achtergrond of levensverhaal. Daarom is de kerk bij uitstek de plaats waar je mag komen zoals je bent en waar je mag gaan leren en ervaren dat je een geliefd kind bent van God. Deze liefde kan levens, relaties en een samenleving vernieuwen.
Kees Kraayenoord
Het was Gods keuze om zijn hoop, meer dan dat, zijn wezen en karakter, zijn verhaal van liefde en lijden, via de kerk publiekelijk bekend te maken. Daarom geloof ik in de kerk als hoop van de wereld. In deze gebroken wereld is de kerk Gods kunstwerk van gebrokenheid, maar ook het begin van het uiteindelijke herstel.
Cees van Harten
Zending en kerk zijn het grootste deel van ons leven onze passie en werkterrein geweest. Met de boodschap van het geloof in Jezus heeft de kerk de mogelijkheid om invloed te kunnen hebben op de samenleving waar we nu in leven. Wij geloven daarom dat er hoop is voor elke situatie waarin mensen zich bevinden