We missen jullie op zondagochtend bij de kinderdiensten!

Vanwege de maatregelen door het coronavirus kunnen wij elkaar een lange tijd niet zien, maar dat wil niet zeggen dat we geen kinderdienst hebben. Speciaal voor jou is er een online kinderdienst. We gaan samen zingen, dansen en bidden. 

En Ollie en Sophie zijn er ook bij!! Kennen jullie hen nog?

 

Elke week is er een kinderdienst online van 10.00 – 10.30 uur. Na de kinderdienst is een dienst voor alle volwassenen. Tijdens deze dienst kunnen jullie op deze site een leuke kleurplaat of werkje vinden waar je thuis mee aan de slag kan gaan!

De komende kinderdiensten gaan we samen leren en ontdekken wat de vruchten van de Geest is. Welke vruchten zijn er? En wat houden deze vruchten in? Elke zondag gaan we samen met Ollie en Sophie een nieuwe vrucht ontdekken. 

Kijk jij aankomende zondag ook om 10.00 uur naar de livestream? 
Het thema is: PINKSTERFEEST!

 

Klik hier voor de stream zonder gebarentolk of klik hier voor de stream met gebarentolk (met ondertiteling). Na de kids zal op dezelfde stream de gewone dienst volgen.

Uiteraard ook superleuk als je je neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetje laat weten dat er voor hun een kinderdienst is! Iedereen is welkom om te kijken en mee te doen.

Heb je de dienst afgelopen zondag gemist? Bekijk hem dan hieronder.

Werkjes zondag 31 mei

Deze zondag is het thema van de dienst: Pinksterfeest! Hieronder kan je weer leuke werkjes vinden die je kan doen. Leuk als je het ook deelt via social media, zodat wij mee kunnen genieten en zien wat jullie allemaal maken 😃  

Veel plezier!

Klik op het werkje dat bij jou past!

     

 

Werkjes afgelopen zondagen

Zondag 24 mei - thema: zachtmoedigheid

  

Zondag 19 april - thema: vrede

  

Zondag 17 mei - thema: trouw

  

Zondag 12 april - thema: pasen

  

Zondag 10 mei - thema: goedheid

  

Zondag 5 april - thema: blijdschap

  

Zondag 3 mei - thema: vriendelijkheid

  

Zondag 29 maart - thema: liefde

  

Zondag 26 april - thema: geduld

  

 

 

Tips voor ouders

Wat zijn jullie toppers! Jullie vervullen nu alle rollen in één. Naast papa of mama zijn jullie juf of meester, de trainer van de sport en ook de kinderwerker. Want thuis zullen jullie vast ook aan geloofsopvoeding doen. Het is belangrijk om juist jullie nu veel samen thuis zijn, samen te groeien en ontdekken wie God is en jullie relatie met Hem mag groeien.

We kunnen ons goed voorstellen dat er veel op jullie afkomt en je misschien niet goed weet hoe je dit het beste kan doen. We hebben hieronder een overzicht van tips waar leuk, goed en creatieve ideeën opstaan. Dit kan je helpen bij de geloofsopvoeding!

  1. Matthijs Vlaardingerbroek komt een keer per jaar bij Mozaiekkids en heeft op zijn website creatiefkinderwerk.nl heel veel leuke en leerzame ideeën staan. Kijk op de website naar de grappige en leuke Bijbelverhalen, proefjes en creatieve ideeën. 
  2. Gratis boeken ter bemoedigen en inspiratie: bijbelgenootschap.nl 
  3. We hebben ook wat leuke ideeen verzameld. Klik hier om het document te openen
  4. Download de Bijbel-app voor Kinderen. Dit de nieuwste app van YouVersion. de Bijbel-app is voor kids t/m 8 jaar. Hij  isbeschikbaar voor iOS, Android smartphones en tablets! Klik hier voor download en meer informatie.