We hebben heerlijk zomervakantie!! YES!!
We hopen dat je leuke dingen gaat doen, misschien blijf je thuis en ga je lekker in het zwembad in de tuin zwemmen of ga je op vakantie naar het buitenland. Waar je ook heen gaat, je kan nog steeds naar de online kinderdiensten kijken! 

Tijdens de zomervakantie herhalen we de diensten over de vrucht van de Geest. Weet jij nog welke vruchten dit zijn en wat ze betekenen? 

Ollie en Sophie zijn ook lekker op vakantie en gaan net als jullie vanuit hun vakantiebestemming naar de kinderdienst kijken en leren over de verschillende vruchten. 

Elke week is er een kinderdienst online van 10.00 – 10.30 uur. Na de kinderdienst is een dienst voor alle volwassenen. Tijdens deze dienst kunnen jullie op deze website een leuke kleurplaat of werkje vinden waar je thuis mee aan de slag kan gaan! Uiteraard ook superleuk als je je neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetje laat weten dat er voor hun een kinderdienst is! Iedereen is welkom om te kijken en mee te doen.

Kijk jij aankomende zondag ook om 10.00 uur naar de livestream? Het thema is: GEDULD

 

Klik hier voor de livestream (met of zonder gebarentolk)

 

Werkjes zondag 16 augustus: Geduld

Hieronder hebben we voor jou een aantal werkjes die jij kan doen passend bij het thema: Geduld. Klik op het werkje dat bij jou past!
 

     

Werkjes zondag 9 augustus: Vrede

     

Werkjes zondag 2 augustus: Blijdschap

     

Werkjes zondag 26 juli: Liefde

     

 
Heb je dienst van de vrucht Vrede nog niet gezien en ben je heel erg benieuwd? Kijk dan hieronder om deze terug te kijken:

De wapenrusting van God
Het vorige thema van onze online kinderdiensten was de wapenrusting van God. Klik hier voor alle werkjes en andere leuke info over dit thema.