Wat vinden we het leuk dat jullie naar de diensten van Ollie en Sophie kijken! Helaas hebben we nu even geen kinderdienst waar we elkaar kunnen ontmoeten, maar gelukkig kan je de diensten thuis kijken met je papa en/of mama en eventueel broertjes of zusjes.

We hebben speciaal voor jou een online kinderdienst, zodat je mag groeien in jouw relatie met God. Wij verlangen ernaar dat jij je geliefd voelt, Jezus leert kennen en zijn Liefde uitdeelt. 

IEDEREEN HEEFT TALENT
Aankomende twee zondagen gaan we samen met de kinderen ontdekken dat God iedereen prachtig heeft gemaakt en aan iedereen talent heeft gegeven. We zijn allemaal uniek en iedereen is ergens goed in en dit mag je laten zien! Door te doen waar je goed in bent maak je jezelf, anderen en God heel erg blij! Je hebt niet voor niks dit talent gekregen, dus doe waar je goed in bent en laat daarmee iets zien van God. Hij heeft jou prachtig gemaakt en daar prijzen wij God voor!

Tijdens de dienst maken we gebruik van het boek: 'Ieder zijn talent' van Joyce Meyer. Heb je interesse in dit boek, dan kan je dit hier voor een klein bedrag aanschaffen.

Elke week is er een kinderdienst online van 10.00 – 10.30 uur.

Na de kinderdienst is een dienst voor alle volwassenen. Tijdens deze dienst kunnen jullie op deze website een leuke kleurplaat of werkje vinden waar je thuis mee aan de slag kan gaan! Uiteraard ook superleuk als je je neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetje laat weten dat er voor hun een kinderdienst is! Iedereen is welkom om te kijken en mee te doen.

Kijk jij aankomende zondag ook om 10.00 uur naar de livestream? Het thema is: Iedereen heeft talent

Klik hier voor de livestream (met of zonder gebarentolk)

AAN DE SLAG
Wij hebben passend bij het thema een leuke kleurplaat, knutsel of spel welke je thuis of in de kinderdienst kan doen. Er is keuze uit twee verschillende niveaus: groep 1-2 of groep 3-4. Voor zowel ouders/verzorgers als kinderwerkers zit er een brief bij met informatie waar je thuis of tijdens de kinderdienst mee verder kan gaan.

Het is ons verlangen dat kinderen ontdekken waar ze goed in zijn en hierin mogen groeien. Dat ze weten dat ze prachtig en uniek zijn geschapen en dat ze niet willen lijken op een ander, maar juist zichzelf zien als een waardevol kind met eigen talenten. 

Werkjes zondag 18 oktober: Iedereen heeft talent

   

KINDERDIENST TERUGKIJKEN
Heb je dienst van afgelopen zondag gemist en ben je heel erg benieuwd? Je kunt deze hieronder terugkijken:

THEMA BIDDEN = PRATEN MET GOD
Tijdens de diensten over het thema 'Bidden = Praten met God hebben we gebruik gemaakt van het boek: 'Bidden doe je zo' van Joyce Meyer. Heb je interesse in dit boek, dan kun je deze hier voor een klein bedrag als e-book aanschaffen.

Werkjes zondag 11 oktober: Bidden = praten

   

Werkjes zondag 4 oktober: Manieren van praten met God

   

Werkjes zondag 27 september: Waar je kan praten met God

   

THEMA WAPENRUSTING
Klik hier voor alle werkjes bij dit thema.