ONLINE KERKDIENSTEN VAN MOZAIEKWelkom op onze livestream pagina! Hier kun je alle informatie vinden die jou helpt om onze online kerkdienst te bekijken.

Vanwege de situatie rondom het Coronavirus zullen we de komende periode iedere zondag een livestream kerkdienst uitzenden. Je kunt de uitzending bekijken met en zonder gebarentolk.

De uitzending op zondag begint om 10:00 met eerst een speciale kerkdienst voor de kids (lees hier meer) en om 11:00 uur start de online dienst voor de volwassenen.

Fijn dat jij op deze manier toch met Mozaiek verbonden bent. Je bent welkom zoals je bent. Wij zien er naar uit om samen met jou God te aanbidden.

Via onderstaande links kun je iedere zondag om 10:00 uur en 11:00 een livestream bekijken. Wil je op een ander moment een dienst terugkijken? Dan kan dat via ons YouTube-kanaal!

https://www.youtube.com/watch?v=6wWLR1VUmmg[/youtube] 
 
 
 

Klik hier voor de gebarenstream inclusief ondertiteling

Translation
Do you need English translation please download the Interactio app. You can click on the Google Play or App store picture.Or use this link: Translation.

The event code is 0318.

Collecte
Tijdens de dienst zal er ook een collecte zijn. Wil jij ook een bijdrage doen? Dit kan heel gemakkelijk via onze app "Mijn Gemeente" of scan de QR code met je mobiel of klik op de QR code en maak een bedrag over via iDeal.

 

Download de app (klik op Google Play of App Store) en installeer de app op je telefoon. Na het downloaden moet je een domeinnaam invullen. Voor Mozaiek033 is dat: www.mozaiek033.nl en voor Mozaiek0318 is dat www.mozaiek0318.nl. Daarna vind je de optie "GEEF"