Opdragen

God houdt van kinderen en wij houden van kinderen. Binnen Mozaiek0318 dragen we kinderen op binnen onze gemeente. Waarom doen we dat? We doen dit omdat we deze nieuwe deeltjes voor willen stellen en welkom willen heten in onze gemeente. We verlangen ernaar dat elk kind zich geliefd voelt, Jezus leert kennen en Gods liefde uitdeelt. Daarnaast willen we een zegen bidden over het leven van het kind en de opvoeding.

 

Opdragen binnen de gemeente kan op twee manieren: 

  • We dragen kinderen op in de zondagdienst zowel om 9:30 uur als om 11:30 uur. Deze eerste wordt ook uitgezonden via livestream. Als jullie kiezen voor het opdragen van je kind in de dienst, meld je dan hier aan: 

    Aanmelden 19 november 2023
  • Het is ook mogelijk om je kindje op te dragen binnen je love2meet groep of Mozaiek Family. Als jullie kiezen voor deze optie, dan hoef je geen formulier in te vullen. We zouden het wel heel erg waarderen als jullie hier een foto van maken en deze naar ons mailen. Het is fijn om zo op de hoogte te zijn en mochten jullie er geen bezwaar tegen hebben, dan zouden we de foto ook kunnen delen met de gemeente.

Het opdragen in de dienst zal gedaan worden door de kidspastor en de host van de dienst. Als eerste zal de kidspastor uitleg geven over waarom we kinderen opdragen bij Mozaiek0318. Vervolgens zullen de kinderen voorgesteld worden aan de gemeente. Daarna zal er een zegen over het leven van jullie kind en de ouders/opvoeders worden gebeden, terwijl de gemeente een zegenlied zingt. Hiervoor worden de mensen die voor jullie bidden het podium opgevraagd. Het is mogelijk om bij dit persoonlijke moment van gebed zelf iemand mee te nemen die voor jullie als gezin bidt. Dit kan je dan aangeven op het formulier. Als je dit niet aangeeft, dan zullen mensen van het ministry team voor jullie bidden. Heb je nog vragen? Mail dan contact@mozaiek0318.nl