Dopen Mozaiek0318

Wát mooi dat je overweegt je te laten dopen. Door de doop laat je zien dat je je oude leven wilt achterlaten en een nieuw leven met Jezus Christus wilt gaan leven. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof. Door de onderdompeling worden zij symbolisch met Christus begraven en staan zij op in een heel nieuw leven!

De doopdiensten bij Mozaiek zijn altijd één groot feest en een getuigenis van wat God doet in de levens van mensen.

Op zondag 3 juli hebben we een bijzonder doopfeest. We dopen dan op 10 locaties door het land! Bekijk hier waar we allemaal gaan dopen. In Veenendaal dopen we in de dienst van 09.00 en van 11.00 uur (livestream).

Voorafgaande aan iedere doopdienst is er een informatie-avond over de doop waar we je graag ontmoeten. Mocht je verlangen hebben om op 3 juli gedoopt te worden maar heb je ook nog een aantal vragen, neem dan gerust contact op door een mail te sturen naar contact@mozaiek0318.nl. 

De volgende doopdienst zal zijn op zondag 16 oktober. Je kunt je nu al aanmelden via de button hieronder.

Aanmelden doopdienst Mozaiek0318 op 16 oktober

 

Terugblik doopdiensten Pasen 2022

Met Pasen hadden we feestelijke doopdiensten bij Mozaiek0318 waarin we in totaal 70 mensen mochten dopen! Bekijk hieronder een terugblik van deze mooie dag!