Dopen Mozaiek0318

Wát mooi dat je overweegt je te laten dopen. Door de doop laat je zien dat je je oude leven wilt achterlaten en een nieuw leven met Jezus Christus wilt gaan leven. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof. Door de onderdompeling worden zij symbolisch met Christus begraven en staan zij op in een heel nieuw leven!

De doopdiensten bij Mozaiek zijn altijd één groot feest en een getuigenis van wat God doet in de levens van mensen.

Op zondag 3 juli om 11:00 uur hebben we een bijzonder doopfeest. Op 10 locaties door het land heen zal er tegelijk gedoopt worden! Bekijk hier waar we allemaal gaan dopen.

Voorafgaande aan iedere doopdienst is er een informatie-avond over de doop waar we je graag ontmoeten. Op deze avond willen we je vanuit de Bijbel meenemen in onze visie op de doop op geloof. Wetende dat de doop op vele manieren wordt beleefd in onze kerken. Hierin gaan we met respect met elkaar om. De doop informatie-avond voor Mozaiek0318 staat gepland op woensdag 1 juni 2022. Wil je meer informatie over de doop? Geef je dan op voor deze avond!

Aanmelden doop informatie-avond Mozaiek0318 op 1 juni

Aanmelden doopdienst Mozaiek0318 op 3 juli

 

Terugblik doopdiensten Pasen 2022

Met Pasen hadden we feestelijke doopdiensten bij Mozaiek0318 waarin we in totaal 70 mensen mochten dopen! Bekijk hieronder een terugblik van deze mooie dag!