Wát mooi dat je overweegt je te laten dopen. Door de doop laat je zien dat je je oude leven wilt achterlaten en een nieuw leven met Jezus Christus wilt gaan leven. Je bent zeker niet de eerste en de enige. Velen zullen met jou de keuze maken om zich te laten dopen. De doopdiensten bij Mozaiek zijn altijd één groot feest en een getuigenis van wat God doet in de levens van mensen.

Lees hier de getuigenissen van de dopelingen!

 

Wat gaan we doen
Op 13 juni wordt er op maar liefst zeven locaties gedoopt! Dit zijn bestaande en nieuwe Mozaiekgemeentes. Je kunt je laten dopen in de volgende plaatsen:

  • 0318 (Veenendaal)
  • 033 (Amersfoort/Nijkerk)
  • 055 (Apeldoorn)
  • 071 (Leiden/Katwijk)
  • 020 (Amsterdam)
  • 010 (Rotterdam)
  • 036 (Almere)

De precieze locaties en tijden worden later aan de dopelingen bekend gemaakt. Op iedere locatie is een mozaiekteam aanwezig. Omdat we nog steeds rekening moeten houden met de corona-maatregelen mag iedere dopeling de personen uit zijn eigen huishouden/gezin meenemen. Dat betekent niet dat familie niet betrokken kan zijn! We zorgen er voor dat er op iedere locatie een zoom-verbinding is zodat familie thuis kan meekijken.

Om 11.00 uur start vanuit de Basiliek in Veenendaal de Mozaiek livestream. Deze kan vanaf alle locaties gevolgd worden op een groot scherm. In de dienst wordt vervolgens het dopen aangekondigd. Op alle locaties wordt er op dat moment gestart met dopen. Tijdens het dopen wordt er af en toe op beeld geschakeld tussen de verschillende locaties. Het kan dus zijn dat jouw doop ook te zien is op de livestream. 

We zitten niet vast aan de eindtijd van de livestream. Na de livestream gaan we op alle locaties door met dopen van diegenen die zich daarvoor hebben aangemeld. Je aanmelding betekent dus niet automatisch dat je ook in de livestream te zien bent.

Spontane dopelingen
Voor corona was het gebruikelijk dat je je op een doopzondag ook spontaan kon laten dopen. Omdat we nu graag goed overzicht willen houden over het aantal mensen op een locatie en omdat we willen voorkomen dat er grote groepen samen komen, kunnen we helaas geen spontane dopelingen verwelkomen. Houd er dus rekening mee dat je, als je gedoopt wil worden, een doopformulier invult.

 

Tijdens de Mozaiek Livestream zullen we kort schakelen met de locaties waar gedoopt wordt. Het kan dus zijn dat je, als je op dat moment aan de beurt bent, in beeld komt.
*Precieze locaties en tijden worden later bekend gemaakt.