Samenkomsten

Wekelijks ontmoeten we elkaar  iedere zondag om 9.00 uur en 11.00 uur in de Basiliek. Iedere week zien we er weer naar uit om jou te ontmoeten! De dienst van 11.00 uur wordt ook als livestream via YouTube uitgezonden.

We willen voorlopig wel blijven werken met tickets voor de fysieke diensten. De reden hiervoor is, dat we merken dat de dienst van 11:00 uur meestal vrij vol zit en in de dienst van 09:00 uur veel stoelen leeg blijven. We vinden het fijn om zoveel mogelijk mensen een kans te bieden om naar onze samenkomsten te komen. Om dit zo goed mogelijk te regelen, zal je daarom van tevoren een ticket moeten reserveren. Om tickets te reserveren klik hier.

Muziek, gebed en een praktische boodschap
Wij hebben een passie voor aanbidding, voor muziek. Onze samenkomsten beginnen en eindigen daarom met muziek. Maar je hoeft niet naar huis voordat een van onze sprekers een praktische boodschap met je heeft gedeeld.  Als je behoefte hebt aan gebed, staat aan het einde van de dienst altijd een team voor je klaar dat met je wil bidden. 

Nieuwsgierig geworden? Kom langs!
Kom je ook eens langs? Wij willen je graag ontmoeten. Als je na een samenkomst vragen hebt of nieuwsgierig bent geworden, kun je in gesprek gaan met iemand van het leiderschapsteam of informatie opvragen bij de informatiebalie. Nog leuker? Trek tijdens de koffie gewoon iemand aan z’n jasje! Want daar is na de dienst gewoon tijd voor.

** tijdens speciale diensten kunnen het aantal diensten en de aanvangstijden afwijken. Check daarom ook onze agenda