Prayer Room

“A prayer room is first and foremost a living room – a place where the Father waits for his children to come and climb into his arms.”

Pete Greig

Als kerk willen we je ruimte bieden om in alle rust bij God te komen. Daarom hebben we, in het Mozaiek Centrum (Storkstraat 33), een Prayer Room ingericht. Je kunt deze ruimte reserveren om te bidden, te aanbidden of stille tijd te houden.

In de ruimte hangt onder andere een kruis en een wereldkaart. Daarnaast is er een gebedenrol, waar je jouw gebed op kan schrijven. Dit mag ook in het boek wat op de secretaire ligt. In de ruimte is ook een hoek ingericht waar je muziek kunt maken of kunt beluisteren. Er staat een CD-speler die ook te koppelen is met je eigen bluetooth apparaat. Je mag uiteraard ook gewoon lekker op de bank ploffen. 

Wil je gebruik maken van de Prayer Room? Boek dan een moment via de agenda. Je ontvangt dan via de mail een inlogcode en de benodigde info om binnen te komen. Je reservering wordt vervolgens ook zichtbaar in de agenda.

De ruimte is 24/7 toegankelijk. We maken gebruik van een 24/7 agenda en hier staan functies/informatie op die wij niet gebruiken.

Er zijn verschillende reserveringsmogelijkheden voor de Prayer Room. Zo kun je ervoor kiezen om de ruimte exclusief voor jezelf te reserveren, of dit open te laten zodat andere mensen zich op dezelfde tijd kunnen aanmelden. Wil je de ruimte exclusief met een groep reserveren, mag je een verzoek doen via reserveringen@mozaiek0318.nl 

De agenda laat ook zien wanneer er een groep in de Prayer Room zit die niet exclusief is. Je kunt dan gewoon naar binnen gaan.