Over Mozaiek

Wij zijn een kerk waar je welkom bent, zoals je bent. Wij geloven dat Jezus van je houdt. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en wat jouw verhaal ook is. Of je leven nu in puin ligt of alles op rolletjes loopt. 

Daarom heten we Mozaiek0318. Wij zijn een kunstwerk van gebrokenheid en Jezus is de Kunstenaar. Hij maakt van onze puinhoop en ons succes, onze twijfel en ons geloof een fantastisch mooi kunstwerk: een mozaïek. 

De veroordeling van Jezus vond plaats op een Mozaiekterras (Johannes 19:12-16). Zijn heelheid werd gebrokenheid zodat onze gebrokenheid geheeld zou kunnen worden.

Onze visie

God aanbidden (onze relatie naar boven)
Van elkaar houden (onze relatie naar binnen)
Onze omgeving dienen (onze relatie naar buiten)

Onze visie sluit aan bij het grote gebod (Mattheus 22:34-40): “God liefhebben boven alles en je naaste als jezelf”.Samenkomsten
Elke zondag hebben we twee samenkomsten: om 9.30 uur en 11.30 uur . Onze samenkomsten beginnen niet voordat je een kop koffie of thee hebt gehad. Zo kun je nog even rustig wakker worden, maar het belangrijkste is elkaar ontmoeten! Lees meer over onze samenkomsten

Iedere zondag is het mogelijk om de dienst van 9.30 uur te volgen via een livestream. Je kunt de uitzending bekijken met en zonder gebarentolk. Lees meer over onze livestreams.