Op zondag

Welkom bij Mozaiek Kids! We zijn blij dat we weer fysiek kerk kunnen zijn op zondag. Na een lange tijd waarin we enkel digitaal kinderwerk konden aanbieden, zijn we nu weer in de opbouw van het kids werk. Daarom bieden we (voor alsnog )alleen kinderwerk aan tijdens de dienst van 9.00 uur. Ook blijft het mogelijk om de Online dienst met Ollie en Sophie te bekijken.

 

Wij verlangen ernaar dat elk kind zich geliefd voelt,
Jezus leert kennen en Gods liefde uitdeelt.

 

Ruimtes
Basiliek - Wiltonstraat 56: kinderen van 0-4 jaar
Mozaiek Centrum - Storkstraat 33: kinderen van 4 – 12 jaar

Inchecken
Tijd: 8.30 uur
Wanneer je je kind brengt bij ons kinderwerk, dan dragen we met veel liefde zorg voor jouw kind. We vinden de veiligheid van je kind belangrijk, daarom registreren wij alle kinderen bij binnenkomst. Om het inchecken goed te laten verlopen vragen we ouders om de app van Mozaiek te downloaden en te zorgen dat de gegevens up to date zijn. Als je in de app op de naam van je kind klikt, dan verschijnt er een barcode. Deze barcode gebruiken wij bij het inchecken. Door deze te scannen kunnen wij een sticker printen waarop de naam van het kind en een telefoonnummer van de ouders staat. Deze plakken we op de kleding van het kind en eventueel op de tas. Door alle kinderen op die manier te registreren krijgen kinderwerkers een duidelijk overzicht van de aanwezige kinderen en ook kunnen zij ouders dan makkelijk bereiken in geval van nood, omdat ook de telefoonnummers geregistreerd zijn. Kom je voor het eerst? Dan wordt er ter plekke een gastaccount aangemaakt, zodat ook jouw kind lekker kan deelnemen aan het kinderwerk.

Let op! Omdat we de veiligheid van onze kinderen belangrijk vinden, vragen we ouders om alle kinderen zelf te brengen en op te halen!

De doelgroep van Mozaiek Kids in 5 categorieën:

 • Crèche: 0 – 4 jaar
  We hebben 2 verschillende leeftijdsgroepen verdeeld in 2 ruimtes in de Basiliek.
  Kinderen 0-1 jaar in crèche ruimte 1
  Kinderen 2-3 jaar in crèche ruimte 2

  Onze kinderwerkers dragen met veel liefde zorg voor onze jongste kinderen. We willen zoveel mogelijk aandacht aan alle kinderen kunnen geven. En vanuit veiligheid overwegingen (corona en allergieën) geven we geen fles of hapjes. Mocht je kind dit wel nodig hebben tijdens de kinderdienst, dan willen we je vragen als ouder dit zelf te doen. Kinderen 2-3 jaar krijgen tijdens de kinderdienst een bekertje limonade.
   
 • Onderbouw: groep 1 – 4
  De kids van de onderbouw zijn welkom in het Mozaiek Centrum. Na het inchecken mag je je kind naar de 1e verdieping brengen. Hier worden jullie welkom geheten door onze kinderwerkers. Tijdens de kinderdienst zullen we kijken naar de dienst met Ollie en Sophie en daarna is er heerlijk de ruimte voor knutselen, spelen, gesprekjes etc.
   
 • Bovenbouw: groep 5-8
  De kids van de bovenbouw zijn welkom in het Mozaiek Centrum. Na het inchecken mag je je kind naar foyer brengen (begane grond). Hier worden jullie welkom geheten door onze kinderwerkers. Tijdens de kidsdienst willen we elkaar ontmoeten, meer over God leren, in gesprek zijn en leuk spellen doen! Eén keer in de maand op vrijdagavond hebben we KIDS-connect! Tijdens deze avonden doen we leuke spellen en maken we veel plezier. Houd hiervoor onze agenda in de gaten of stuur een mailtje naar kids.bovenbouw als je graag hoor wanneer de volgende kids-connect avond is.
   
 • Parelkids: 4-12 jaar
  De kids van de Parelkids zijn welkom in het Mozaiek Centrum. Na het inchecken mag je je kind naar de 1e verdieping brengen. Hier worden jullie welkom geheten door onze Parelkids werkers.
  Belangrijk: Als je voor de eerste keer komt met je parelkind is het de bedoeling dat je je kind vooraf aanmeldt via parelkids@mozaiek0318.nl Er vindt dan eerst een intake plaats. De teamleider zorgt vervolgens voor een warme overdracht, zodat we jouw kind de juiste zorg kunnen bieden. We hebben hart voor alle kinderen, maar kunnen niet onverwachts extra kinderen opvangen, omdat we dan niet meer de zorg kunnen bieden die deze kinderen nodig hebben. Aanmelding vooraf is dus noodzakelijk.


Meehelpen? Graag!
Wij zijn als gemeente rijk gezegend met heel veel kinderen. Om al deze kinderen een veilige plek te kunnen bieden hebben we veel hulp nodig. Klik hier om de vacatures te bekijken en ontdek hoe gaaf het is om een steentje bij te dragen aan het kinderwerk.

Je kunt ons bereiken via contact

Lisanne Koudijs - den Hertog
Kidspastor
Frieda van de Hoef