Wat vinden we het leuk dat je naar de Mozaiek Kids diensten met Ollie en Sophie kijkt. Helaas hebben we nu geen kinderdienst waar we elkaar kunnen ontmoeten, maar gelukkig kan je de diensten thuis kijken met je papa en/of mama en eventueel broertjes of zusjes. We hebben speciaal voor jou een online kinderdienst, zodat je mag groeien in jouw relatie met God. Komende periode willen we met de kids wat meer inzoomen op het leren kennen van Jezus. In de Bijbel staan zoveel mooie verhalen van Jezus en wij willen de kinderen helpen in het beter leren kennen van Hem en wie Hij voor hen wil zijn. Jezus, de zoon van God, kwam hier op deze wereld om alles wat krom was weer recht te maken. Door Jezus zijn wij weer kinderen van God en kunnen wij dicht bij Hem leven, wauw!

Wij verlangen ernaar dat jij je geliefd voelt, Jezus leert kennen en Zijn Liefde uitdeelt.
 

Thema: Jezus ontmoet

In de Bijbel staan prachtige verhalen waarin Jezus iemand ontmoet. We willen in deze nieuwe serie van 6 diensten met de kinderen luisteren naar 6 verschillende Bijbelverhalen waarin Jezus iemand ontmoet. Elke keer weer een ander persoon met een uniek verhaal. Jezus ziet de man, de vrouw of het kind, Jezus neemt de tijd om iemand beter te leren kennen en wil graag dat mensen Hem beter leren kennen en bij Hem willen horen. En wat zo mooi is aan een ontmoeting met Jezus: het veranderd je leven. Zijn liefde, zijn aanwezigheid zorgt ervoor dat wij veranderen en steeds meer mogen lijken op Jezus. We hopen door deze diensten heen dat kinderen mogen ontdekken dat Jezus elke dag bij je wil zijn, met je in gesprek wil en dat je alles aan Hem mag vertellen. Jezus wil jou ontmoeten.

Elke dienst komt Postbode Mark een pakketje bij Ollie en Sophie brengen. In dit pakketje zitten poppetjes waar het verhaal mee wordt verteld. Ook krijgen ze een rode knop en door op de rode knop te drukken veranderen Ollie en Sophie zelf ook in hun eigen poppetje en komen ze in het verhaal terecht. De verhalen worden verteld door ‘meneertje vertelgraag’. Als Ollie en Sophie eenmaal weer terug zijn in hun keuken praten ze na over het verhaal en maken ze dit praktisch voor hier en nu. De kinderen kunnen zelf het verhaal ook na spelen door de poppetjes hieronder uit te printen, in te kleuren en uit te knippen.

Veel kijkplezier!

 

Klik op de afbeelding om het decor
te downloaden en print deze uit (3x A4).

Download hier de knutselhandleiding en poppetjes
voor 
zondag 9 mei: De verlamde man

 

Download zondag 2 mei: Zacheüs

Download zondag 25 april: De eerste discipelen

Download zondag 18 april: De kinderen

Download zondag 11 april: De Emmausgangers


Elke week is er een online kinderdienst van 10.00 – 10.30 uur.
Kijk jij komende zondag ook?

Aan de slag
Wij hebben passend bij het thema een leuke kleurplaat, knutsel of spel welke je thuis of in de kinderdienst kan doen. Er is keuzes uit 2 verschillende niveaus: groep 1-2 of groep 3-4. Het is ons verlangen dat kinderen ontdekken hoeveel God van ze houdt en dat Jezus beter leren kennen door de verhalen, liederen en verwerking heen.

Download hier de verwerking voor zondag 9 mei:

    

Klik hier voor de livestream (met of zonder gebarentolk)

FINANCIEEL ONDERSTEUNEN
Wil je ons kidswerk van Ollie en Sophie financieel ondersteunen? Scan dan onderstaande QR code of klik op de afbeelding om eenvoudig een gift te geven.

KINDERDIENST TERUGKIJKEN
Heb je dienst van afgelopen zondag gemist en ben je heel erg benieuwd? Je kunt deze hieronder terugkijken: