Wat vinden we het leuk dat je naar de Mozaiekkids diensten met Ollie en Sophie kijkt. Helaas hebben we nu geen kinderdienst waar we elkaar kunnen ontmoeten, maar gelukkig kan je de diensten thuis kijken met je papa en/of mama en eventueel broertjes of zusjes. We hebben speciaal voor jou een online kinderdienst, zodat je mag groeien in jouw relatie met God. Komende periode willen we met de kids wat meer inzoomen op het leren kennen van Jezus. In de Bijbel staan zoveel mooie verhalen van Jezus en wij willen de kinderen helpen in het beter leren kennen van Hem en wie Hij voor hen wil zijn. Jezus, de zoon van God, kwam hier op deze wereld om alles wat krom was weer recht te maken. Door Jezus zijn wij weer kinderen van God en kunnen wij dicht bij Hem leven, wauw!

We hebben speciaal voor jou een online kinderdienst, zodat je mag groeien in jouw relatie met God. Wij verlangen ernaar dat jij je geliefd voelt, Jezus leert kennen en zijn Liefde uitdeelt. 
 

THEMA: IEDEREEN HEEFT TALENT

Aankomende twee zondagen (28 februari en 7 maart) gaan we samen met de kinderen ontdekken dat God iedereen prachtig heeft gemaakt en aan iedereen talent heeft gegeven. We zijn allemaal uniek en iedereen is ergens goed in en dit mag je laten zien! Door te doen waar je goed in bent maak je jezelf, anderen en God heel erg blij! Je hebt niet voor niks dit talent gekregen, dus doe waar je goed in bent en laat daarmee iets zien van God. Hij heeft jou prachtig gemaakt en daar prijzen wij God voor. 
Na deze twee diensten is er weer een quiz waarbij Ollie en Sophie allemaal opdrachten moeten doen en het goede antwoord moeten geven. Uiteindelijk kunnen ze de code van de kluis kraken en zit hierin een verrassing!
 
Tijdens de dienst maken we gebruik van het boek 'Ieder zijn talent' van Joyce Meyer. Heb je interesse in dit boek, dan kan je dit voor een klein bedrag hier aanschaffen. 

Elke week is er een online kinderdienst van 10.00 – 10.30 uur.

Kijk jij aankomende zondag ook om 10.00 uur naar de livestream? 

Klik hier voor de livestream (met of zonder gebarentolk)

AAN DE SLAG
Wij hebben passend bij het thema een leuke kleurplaat, knutsel of spel welke je thuis of in de kinderdienst kan doen. Er is keuzes uit twee verschillende niveaus: groep 1-2 of groep 3-4. Het is ons verlangen dat kinderen ontdekken waar ze goed in zijn en hierin mogen groeien. Dat ze weten dat ze prachtig en uniek zijn geschapen en dat ze niet willen lijken op een ander, maar juist zichzelf zien als een waardevol kind met eigen talenten. 

Zondag 28 februari: Iedereen heeft talent

  

FINANCIEEL ONDERSTEUNEN
Wil je ons kidswerk van Ollie en Sophie financieel ondersteunen? Scan dan onderstaande QR code of klik op de afbeelding om eenvoudig een gift te geven.

KINDERDIENST TERUGKIJKEN
Heb je dienst van afgelopen zondag gemist en ben je heel erg benieuwd? Je kunt deze hieronder terugkijken:

 

THEMA JEZUS VERTELT
Wil jij ook de kleurplaat uitprinten en thuis maken? Kies hieronder het poppetje wat het beste bij jou past, download deze, print 'm uit en ga aan de slag!

      

Download de schatkaart van Ollie en Sophie als kleurplaat! Klik op de onderstaande afbeelding om de kaart te downloaden.