Wat vinden we het leuk dat jullie naar de diensten van Ollie en Sophie kijken! Helaas hebben we nu even geen kinderdienst waar we elkaar kunnen ontmoeten, maar gelukkig kan je de diensten thuis kijken met je papa en/of mama en eventueel broertjes of zusjes.

We hebben speciaal voor jou een online kinderdienst, zodat je mag groeien in jouw relatie met God. Wij verlangen ernaar dat jij je geliefd voelt, Jezus leert kennen en zijn Liefde uitdeelt. 

VANAF 29 NOVEMBER T/M KERST IS ER HET KIDSADVENTSPROJECT 'IN VERWACHTING' WAARIN WE SAMEN MET OLLIE EN SOPHIE AFTELLEN NAAR KERST. ZO DUURT HET WACHTEN MINDER LANG! LEES MEER

 

THEMA 1 NOV - 6 DEC: DE WAPENRUSTING
De komende kinderdiensten gaan we samen zingen, bidden, leren en ontdekken wat de wapenrusting van God is. De wapenrusting wordt in de Bijbel door Paulus beschreven in Efeziërs 6: 10 – 17. Uit welke onderdelen bestaat deze wapenrusting en wat is daar de betekenis van? Elke zondag gaan we samen met Ollie en Sophie een onderdeel van de wapenrusting ontdekken en ga je hier thuis verder mee aan de slag! Let op: dit zijn herhalingen. Vanaf zondag 13 december worden er weer nieuwe afleveringen uitgezonden.

Elke week is er een kinderdienst online van 10.00 – 10.30 uur.

Na de kinderdienst is een dienst voor alle volwassenen. Tijdens deze dienst kunnen jullie op deze website een leuke kleurplaat of werkje vinden waar je thuis mee aan de slag kan gaan! Uiteraard ook superleuk als je je neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetje laat weten dat er voor hun een kinderdienst is! Iedereen is welkom om te kijken en mee te doen.

Kijk jij aankomende zondag ook om 10.00 uur naar de livestream? Het thema is: het zwaard als woord van God

Klik hier voor de livestream (met of zonder gebarentolk)

AAN DE SLAG
Wij hebben passend bij het thema een leuke kleurplaat, knutsel of spel welke je thuis of in de kinderdienst kan doen. Er is keuzes uit drie verschillende niveaus. Het is ons verlangen dat kinderen ontdekken dat ze de wapenrusting van God aan mogen doen en dicht bij Hem leven in alles wat er op hun af kan komen. Jezus heeft de strijd al overwonnen en we mogen kinderen helpen daarin te geloven en hiernaar te leven.    

Kies hieronder het poppetje wat het beste bij jou past, download deze, print 'm uit en ga aan de slag!

      

      

Zondag 6 december: Het zwaard als woord van God

          

Zondag 29 november: De helm van redding

     

Zondag 22 november: Het schild van geloof

     

Zondag 15 november: De sandalen van de vrede met God

     

Zondag 8 november: Het harnas van de rechtvaardigheid

     

Zondag 1 november: De Waarheid als riem

      

FINANCIEEL OVERSTEUNEN
Wil je ons kidswerk van Ollie en Sophie financieel ondersteunen? Scan dan onderstaande QR code of klik op de afbeelding om eenvoudig een gift te geven.

KINDERDIENST TERUGKIJKEN
Heb je dienst van afgelopen zondag gemist en ben je heel erg benieuwd? Je kunt deze hieronder terugkijken:

THEMA IEDEREEN HEEFT TALENT
Tijdens de diensten over het thema 'Iedereen heeft talent' hebben we gebruik gemaakt van het boek: 'Ieder zijn talent' van Joyce Meyer. Heb je interesse in dit boek, dan kan je dit hier voor een klein bedrag aanschaffen. 

Werkjes zondag 25 oktober: Iedereen heeft talent

   

Werkjes zondag 18 oktober: Iedereen heeft talent

   

THEMA BIDDEN = PRATEN MET GOD
Tijdens de diensten over het thema 'Bidden = Praten met God hebben we gebruik gemaakt van het boek: 'Bidden doe je zo' van Joyce Meyer. Heb je interesse in dit boek, dan kun je deze hier voor een klein bedrag als e-book aanschaffen.

Werkjes zondag 11 oktober: Bidden = praten

   

Werkjes zondag 4 oktober: Manieren van praten met God

   

Werkjes zondag 27 september: Waar je kan praten met God