Wat vinden we het leuk dat je naar de Mozaiekkids diensten met Ollie en Sophie kijkt. Helaas hebben we nu geen kinderdienst waar we elkaar kunnen ontmoeten, maar gelukkig kan je de diensten thuis kijken met je papa en/of mama en eventueel broertjes of zusjes. We hebben speciaal voor jou een online kinderdienst, zodat je mag groeien in jouw relatie met God. Komende periode willen we met de kids wat meer inzoomen op het leren kennen van Jezus. In de Bijbel staan zoveel mooie verhalen van Jezus en wij willen de kinderen helpen in het beter leren kennen van Hem en wie Hij voor hen wil zijn. Jezus, de zoon van God, kwam hier op deze wereld om alles wat krom was weer recht te maken. Door Jezus zijn wij weer kinderen van God en kunnen wij dicht bij Hem leven, wauw!

We hebben speciaal voor jou een online kinderdienst, zodat je mag groeien in jouw relatie met God. Wij verlangen ernaar dat jij je geliefd voelt, Jezus leert kennen en zijn Liefde uitdeelt. 
 

THEMA: JEZUS VERTELT

Jezus vertelt in de Bijbel verhalen (gelijkenissen) waarin hij mensen meer wilde vertellen over het Koninkrijk van God en hoe wij op deze aarde mogen leven. In zijn verhalen zitten levenslessen waar wij vandaag nog steeds van kunnen leren. Ollie en Sophie gaan samen met de kinderen kijken naar schatgraven met Henk. Henk ‘graaft’ in de Bijbel en vind hier 6 schatten, namelijk 6 Bijbel verhalen die Jezus zelf verteld, die worden ook wel gelijkenissen genoemd. Henk verteld elke keer op een andere plek het verhaal en legt ook uit wat dit verhaal nog steeds voor ons betekend. Daarna gaan Ollie en Sophie het verhaal na spelen en dat beloofd ontzettend leerzaam en grappig te worden, dat wil je niet missen!

Gaan jullie mee op avontuur en schatgraven?! Veel kijk plezier!

 

Elke week is er een online kinderdienst van 10.00 – 10.30 uur.

Kijk jij aankomende zondag ook om 10.00 uur naar de livestream? Het thema is: Jezus vertelt: het verloren schaap (17 januari)

Klik hier voor de livestream (met of zonder gebarentolk)

AAN DE SLAG
Wij hebben passend bij het thema een leuke kleurplaat, knutsel of spel welke je thuis of in de kinderdienst kan doen. Er is keuzes uit 2 verschillende niveaus: groep 1-2 of groep 3-4. Het is ons verlangen dat kinderen ontdekken hoeveel God van ze houdt en dat ze door de liefde van God omzien naar de mensen om hun heen en Gods licht zullen schijnen. 

Zondag 17 januari: Jezus vertelt: het verloren schaap

  

Wil jij ook de kleurplaat uitprinten en thuis maken? Kies hieronder het poppetje wat het beste bij jou past, download deze, print 'm uit en ga aan de slag!

      

 

 

FINANCIEEL OVERSTEUNEN
Wil je ons kidswerk van Ollie en Sophie financieel ondersteunen? Scan dan onderstaande QR code of klik op de afbeelding om eenvoudig een gift te geven.

KINDERDIENST TERUGKIJKEN
Heb je dienst van afgelopen zondag gemist en ben je heel erg benieuwd? Je kunt deze hieronder terugkijken: