Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-groepen.

Love2Meet is bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Love2Meet-groepen bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er groepen voor sporters, niet-sporters, motorrijders, kookliefhebbers, jonge koppels, senioren, zakenlui, mannengroepen en ga zo maar door.

De L2M-groepen zijn onderverdeeld in verschillende categorieen. Middels onderstaande buttons en zoekfuncties kun je de informatie over de onderliggende L2M-groepen in zien.

Vragen:
Heb je vragen of suggesties over de mogelijkheden van Love2Meet, dan kan je gebruik maken van het informatieformulier

 

 

 
Belangrijk voor delen en geregistreerde gasten

Ben je deel of geregistreerde gast dan is het zinvol om in te loggen. Hierdoor krijgt je toegang tot de interne L2Mgroepen en aanverwante informatie. Dit heeft te maken met het beleid en privacywetgeving.

Heb je al gebruikersnaam en wachtwoord voor Mijn Mozaiek? Log dan eerst in. Klik hier om in te loggen. Dit geeft meer (navigatie)mogelijkheden.

 

Categorie
Dag
Locatie
Ruimte
Samenstelling