ONLINE KERKDIENSTEN VAN MOZAIEK

Wekelijks zenden wij een kidsdienst en livestream van onze dienst uit. Je kunt de uitzendingen bekijken met en zonder gebarentolk.

Om 9.00 uur is een speciale dienst voor onze kids (lees hier meer) en om 11.30 uur start de livestream van onze dienst in Veenendaal.

Fijn dat jij op deze manier toch met Mozaiek verbonden bent. Je bent welkom zoals je bent. Wij zien er naar uit om samen met jou God te aanbidden.

Via onderstaande links kun je iedere zondag om 9.00 uur en 11.30 uur een livestream bekijken. Wil je op een ander moment een dienst terugkijken? Dan kan dat via ons YouTube-kanaal!


Online dienst

Iedere zondag wordt onze samenkomst van 11.30 uur via livestream uitgezonden.

Gebarentolk

Wij bieden een aparte livestream aan met gebarentaalvertaling. Deze begint om 11.30 uur.

Kids Livestream

Iedere zondag is er om 9.00 uur een livestream voor Kids met Ollie & Sophie!

Kids Gebarentolk

Wij bieden een aparte livestream aan voor ons kids met gebarentaalvertaling.


Er is ook een gebarenstream inclusief ondertiteling. Wil je gebarentolk inclusief ondertiteling? Selecteer dan de juiste YouTube kanaal en in de beschrijving van YouTube staat de link naar de schrijftolk.


Translation

Do you need English or Russian translation please download the Interactio app. You can click on the Google Play or App store picture. Or use your browser and klik on this link: Translation or scan the QR code.

The event code is M0318.

Collecte

Tijdens de dienst zal er ook een collecte zijn. Wil jij ook een bijdrage doen? Dit kan heel gemakkelijk via onze app "Mijn Gemeente 2.0" of scan de QR code met je mobiel of klik op de QR code en maak een bedrag over via iDeal.

Tip: Download de app (klik op Google Play of App Store) en installeer de app op je telefoon. Na het downloaden moet je zoeken op mozaiek0318. Heb je een Mijn Mozaiek account log dan eerst in. In de app vind je onder in het menu de optie "GEEF"