ONLINE KERKDIENSTEN VAN MOZAIEK

Vanwege de situatie rondom het Coronavirus zenden we onze diensten als livestream uit. Je kunt de uitzending bekijken met en zonder gebarentolk.

De uitzending op zondag begint om 9.00 uur met eerst een speciale kerkdienst voor de kids (lees hier meer) en om 11.00 uur start de online dienst voor de volwassenen.

Fijn dat jij op deze manier toch met Mozaiek verbonden bent. Je bent welkom zoals je bent. Wij zien er naar uit om samen met jou God te aanbidden.

Via onderstaande links kun je iedere zondag om 9.00 uur en 11.00 uur een livestream bekijken. Wil je op een ander moment een dienst terugkijken? Dan kan dat via ons YouTube-kanaal!

https://www.youtube.com/watch?v=6wWLR1VUmmg[/youtube] 

Er is ook een gebarenstream inclusief ondertiteling. Wil je gebarentolk inclusief ondertiteling? Klik dan hier.

Translation
Do you need English translation please download the Interactio app. You can click on the Google Play or App store picture.Or use this link: Translation.

The event code is 0318.

Collecte
Tijdens de dienst zal er ook een collecte zijn. Wil jij ook een bijdrage doen? Dit kan heel gemakkelijk via onze app "Mijn Gemeente 2.0" of scan de QR code met je mobiel of klik op de QR code en maak een bedrag over via iDeal.

 

Download de app (klik op Google Play of App Store) en installeer de app op je telefoon. Na het downloaden moet je zoeken op mozaiek0318. Heb je een Mijn Mozaiek account log dan eerst in. In de app vind je onder in het menu de optie "GEEF"