FAQ's


Algemeen

 • De eerste samenkomst begint om 9.00 uur, de tweede samenkomst om 11.00 uur en de derde samenkomst start om 13.00 uur. Vanaf 30 minuten voor aanvang van de samenkomsten is er koffie en thee.

 • Wil je deel worden van Mozaiek0318 of denk je hierover na? Dan nodigen wij je graag uit voor onze twee intro-avonden. Tijdens deze avonden vertellen we je meer over onze gemeente, onze visie en maak je tevens kennis met nieuwe mede-mozaiekers. Aan het einde van de tweede intro-avond krijg je een inschrijfformulier om eventueel deel te worden van Mozaiek0318. De voorwaarde om deel te worden van Mozaiek0318 is dat je beide intro-avonden volgt.

  Binnen een maand na je aanmelding krijg je een kennismakingsbezoek. In Mozaiek Magazine, wat drie maal per jaar verschijnt, worden de nieuwe delen genoemd.

  Inschrijven voor de intro-avonden kan via deze link. Heb je vragen, neem dan contact met ons op.

 • Hebben jullie trouwplannen en wil je vanuit Mozaiek0318 trouwen of Mozaiek0318 vragen om je huwelijksdienst te leiden op locatie? Dit vinden wij heel erg leuk. Wel vragen we van je of je deel of vaste bezoeker bent van Mozaiek0318.  Stuur voor meer informatie een e-mail naar .

  Een gezellige en waardevolle cursus ter voorbereiding op je huwelijk is de Pre Marriage Course.

 • Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof. Door de onderdompeling worden zij symbolisch met Christus begraven en staan zij op in een heel nieuw leven! Voorafgaande aan iedere doopdienst bij Mozaiek0318 is er een infoavond over de doop. Op deze avond willen we je vanuit de Bijbel meenemen in onze visie op de doop op geloof. Wetende dat de doop op vele manieren wordt beleefd in onze kerken. Hierin gaan we met respect om naar elkaar toe. Van harte welkom! Klik hier om je aan te melden voor de eerstvolgende infoavond. Wil je je aanmelden voor de doop? Stuur dan een e-mail naar .

 • Binnen Mozaiek0318 vinden wij kinderen heel belangrijk. Zij horen er helemaal bij. Daarom is het bij ons ook mogelijk om je kindje(s) op te dragen in de gemeente om zo te danken voor het wonder van nieuw leven en te bidden om Zijn hulp bij het opvoeden van onze kinderen.

  Als het de eerste keer is dat je een kindje op wil laten dragen, dan nodigen wij je graag uit voor het informatiemoment over opdragen. Dit wordt 5x per jaar aangeboden op zondag tussen de diensten. Voor meer informatie, data van het eerstvolgende informatiemoment en het aanmelden van je kind, neem je contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl. 
   
 • Binnen Mozaiek0318 willen we heel graag met elkaar meeleven. Speelt er iets in je leven en wil je hier gebed voor vragen? Stuur dan een bericht naar contact@mozaiek0318. Wij zullen je e-mail doorsturen naar de gebedsgroep en in ernstige gevallen zullen wij je bericht delen als Familiebericht in de dienst.  

  Ook voor het doorgeven van familieberichten als geboorte, ziekte en/of overlijden kun je terecht bij het secretariaat via contact@mozaiek0318.

 • Op onze contactpagina vind je alle benodigde gegevens en informatie.
 • Via support kun je een verzoek doen om je gebruikersnaam en/of wachtwoord te resetten. Klik hier voor support!

APP

 • Mozaiek heeft een "eigen" app. Klik hier om de APP te downloaden.
 • De APP is door iedereen te downloaden en te gebruiken. Een deel van de content zit (net als op de website) achter een login.

  Als je bent ingelogd dan heb je meer rechten en krijg je ook meer content te zien. Ga je vanuit de APP door naar de website, dan zal de website je ook automatisch inloggen!

 • Ja, elke Mozaiek gemeente heeft een eigen domeinnaam. Als je de APP hebt gedownload en opstart dan kun je via het menu inloggen. De eerste keer vraagt de APP om het juiste domeinnaam. Voor Mozaiek0318 is dat www.mozaiek0318.nl en voor Mozaiek033 is dat www.mozaiek033.nl.

  Het is mogeliijk om te wisselen van gemeente. Je moet dan wel een ander domeinnaam opgeven. Dit doe je door in het menu te kiezen op login  (eerst uitloggen) en vervolgens klik je in het login scherm op het icoontje rechts boven in het scherm.

  Daarna krijg je de mogelijkheid om het gewenste domeinnaam in te vullen. En vervolgens kun je eventueel inloggen in die andere omgeving. Moet je wel een account voor hebben.

Vragen over tickets

 • Bij Mozaiek0318 zeggen we: Je bent welkom zoals je bent. We willen dus iedereen die onze diensten bezoekt een plekje kunnen geven. Want we hebben op je gerekend.

  Bijzondere diensten, zoals Pasen en Kerst, zijn uitgelezen momenten om je buurman/vrouw of vrienden mee te nemen naar de kerk. We mogen tijdens deze diensten dan ook meer bezoekers verwelkomen! Dat is gaaf, maar we willen voorkomen dat we mensen naar huis moeten sturen met de opmerking "Sorry, we zitten vo!" past niet bij onze visie "Je bent welkom" Daarom werken we bij speciale diensten met tickets.

  We doen wel een oproep aan een ieder: Er is voor iedereen plaats tijdens een van de diensten. Ga bij het reserveren dus even goed na hoeveel kaarten je daadwerkelijk nodig denkt te hebben!

   

 • Je kunt zolang er nog tickets beschikbaar zijn altijd tickets bijbestellen.
 • Als je de tickets op je telefoon hebt, geldt dat ook als toegangsbewijs
 • Het is mogelijk om online het aantal tickets aan te passen. Je hebt is je bestelnummer en het bijbehorende emailadres nodig. Klik vervolgens op onderstaande link. Vul je gegevens in en je ontvangt dan direct een beveiligingscode die je moet invullen. Je kan nu je hele bestelling aanpassen.

   

  Bestelling wijzigen / annuleren
 • Ja, dit kan mits er in de andere diensten nog plaatsen beschikbaar zijn. je hebt je bestelnummer en het bijbehorende emailadres nodig. Klik vervolgens op onderstaande link. Vul je gegevens in en je ontvangt dan direct een beveiligingscode die je moet invullen. Je kan nu je hele bestelling aanpassen.

   

  Bestelling wijzigen / annuleren
 • Er is geen stoelreservering dus kom op tijd als je met een groep bij elkaar wilt zitten.
 • Zo snel je weet dat je te veel tickets hebt besteld, kun je online je bestelling annuleren. Je hebt je bestelnummer en het bijbehorende emailadres nodig. Klik vervolgens op onderstaande link. Vul je gegevens in en je ontvangt dan direct een beveiligingscode die je moet invullen. Je kan nu je hele bestelling annuleren of aanpassen.

  Zet alle tickets op 0 en je bestelling is geannuleerd!

   

  Bestelling wijzigen / annuleren
 • Dat kan nog zolang er tickets voor de dienst van jouw keuze beschikbaar zijn. Wacht niet te lang.
 • Neem dan contact op met het secretariaat via .

Pasen bij Mozaiek0318

  Gratis tickets reserveren

 • Via www.mozaiek0318.nl/pasen  kun je je gratis kaarten reserveren.
 • Klik hier voor een overzicht van FAQ's mbt de tickets.
 • Paasdiensten

 • Goede Vrijdag (19 april) zijn er ’s avonds twee identieke diensten om 19.30 uur en 22.00 uur.  

  Er zijn er drie identieke gezinsdiensten om 9.00 uur11.00 uur en 13.00 uur. Tijdens deze diensten zijn er bijdragen van onze kinderen en jongeren. Er is crèche voor de allerkleinsten (0-4 jaar).

  Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de diensten.

 • Ja, de avonddiensten op Goede Vrijdag zijn geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar, als ouder ben je zelf verantwoordelijk voor je kind(eren).

  De gezinsdiensten op 21 april zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

 • Nee, tijdens de avonddiensten op Goede Vrijdag is er geen kinderopvang. De diensten zijn geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar, als ouder ben je zelf verantwoordelijk voor je kind(eren).
 • Voor elke dienst wordt een aantal plaatsen vrij gehouden voor rolstoelgebruikers. Bij de reservering kun je in het veld opmerkingen aangeven of je gebruiker bent van een rolstoel.  
 • Om te voorkomen dat diensten overvol raken en tevens de veiligheid van de bezoekers te kunnen garanderen hanteren we een ticketsysteem voor onze diensten op zowel Goede Vrijdag als 1e Paasdag.  Zonder ticket kan er geen plaats gegarandeerd worden. Daarom is het belangrijk om vooraf via de website een ticket te reserveren.

  Let op: Vergeet voor de diensten op 1e Paasdag niet om ook voor de kinderen vanaf 4 jaar een stoel te reserveren. Voor de allerkleinsten (0-4 jaar) is er crèche, ook hiervoor is het goed vooraf een ticket te reserveren zodat we kunnen zorgen voor voldoende kinderwerkers tijdens alle diensten.

 • Ongeveer een half uur voor aanvang van de dienst gaan de deuren open. Let op: op Goede Vrijdag wordt er voor en na de diensten geen koffie en thee geschonken!
 • Nee, er is geen livestream.

Kerst bij Mozaiek0318