• Hebben jullie trouwplannen en wil je vanuit Mozaiek0318 trouwen? Dit vinden wij heel erg leuk. Wel vragen we van je of je deel of vaste bezoeker bent van Mozaiek0318.  Stuur voor meer informatie een e-mail naar .

    Een gezellige en waardevolle cursus ter voorbereiding op je huwelijk is de Pre Marriage Course.

  • Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof. Door de onderdompeling worden zij symbolisch met Christus begraven en staan zij op in een heel nieuw leven! Voorafgaande aan iedere doopdienst bij Mozaiek0318 is er een infoavond over de doop. Op deze avond willen we je vanuit de Bijbel meenemen in onze visie op de doop op geloof. Wetende dat de doop op vele manieren wordt beleefd in onze kerken. Hierin gaan we met respect om naar elkaar toe. Van harte welkom! Klik hier om je aan te melden voor de eerstvolgende infoavond. Wil je je aanmelden voor de doop? Stuur dan een e-mail naar .

  • Binnen Mozaiek0318 vinden wij kinderen heel belangrijk. Zij horen er helemaal bij. Daarom is het bij ons ook mogelijk om je kindje(s) op te dragen in de gemeente om zo te danken voor het wonder van nieuw leven en te bidden om Zijn hulp bij het opvoeden van onze kinderen.

    Als het de eerste keer is dat je een kindje op wil laten dragen, dan nodigen wij je graag uit voor het informatiemoment over opdragen. Dit wordt 5x per jaar aangeboden op zondag tussen de diensten. Voor meer informatie, data van het eerstvolgende informatiemoment en het aanmelden van je kind, neem je contact met ons op via contact.