• Vanaf zondag 6 september starten we weer met één samenkomst om 11.00 uur. Om deze dienst bij te wonen heb je tickets nodig. Door de corona-maatregelen kunnen we op dit moment maar 350 tickets per dienst uitgeven. De tickets zijn eenvoudig te reserveren via de agenda op onze website. Heb je geen tickets? Dan blijft het mogelijk om de dienst te volgen via onze Mozaiek Livestream op ons YouTube-kanaal. We starten om 10.00 uur met Ollie & Sophie en om 11.00 uur met de Mozaiek Livestream.

 • Ga naar de agenda op onze website en klik op de dienst die je wilt bijwonen. Je krijgt nu alle informatie over de dienst te zien. Onderaan de pagina vind je mogelijkheid om tickets te bestellen. 

  Heb je Mijn Mozaiek account? Log dan eerst in, zodat jouw gegevens al zijn ingevuld. 

 • We willen je vragen om tickets te annuleren en niet onderling te ruilen. De reden hiervoor is dat we op een zondag precies moeten weten wie er wanneer in het gebouw zijn. De lijsten van personen die aanwezig zijn maken we op basis van de reserveringen die via ons ticketsysteem worden gemaakt. Als jij een ticket annuleert komen deze week beschikbaar voor anderen.
 • Het is niet nodig om voor je baby’s en kinderen (groep 1 t/m 7 en Parelkids) tickets te bestellen. Zij worden ingecheckt bij het kinderwerk. Kinderen uit groep 8 zitten tijdens de dienst in de zaal. Zij hebben daarom wel een ticket nodig.
 • Vanuit het RIVM en veiligheidsregio Utrecht is het dringende advies gekomen om niet te zingen in grote groepen. Dit vinden we ontzettend jammer, maar we weten ook dat dit ons helpt om het zo veilig mogelijk te maken voor iedereen. Daarom hebben we er voor gekozen het ‘publiek’ te vragen niet mee te zingen tijdens de dienst. Ook dit kan onnatuurlijk aanvoelen. En ondanks dat er niet gezongen mag worden willen we je wel vragen om mee te doen. Ga staan, kniel neer, hef je handen op... God aanbidden kan op vele manieren.
 • Het blijft mogelijk om onze livestream te volgen op zondag. We starten om 10.00 uur met Ollie en Sophie en Mozaiek Kids. Om 11.00 uur start de Mozaiek Livestream.
 • Heb je kinderen die naar de kinderdienst gaan? Dan willen we je vragen om te parkeren bij het Mozaiek Centrum (Storkstraat 33). Alle overige bezoekers kunnen parkeren in de garage van de Basiliek.
 • Het kan zijn dat wij je geboortedatum niet kennen. Iedereen die ouder is dan 17 jaar krijgt de kans om tickets te boeken. Als er geen datum aanwezig is kunnen we ook de leeftijd niet bepalen.

  Oplossing: Gaan naar Mijn Mozaiek en vul je geboortedatum in. Na een aantal uur zal je toegang krijgen tot de tickets.