• Vanaf zondag 12 september starten we weer met twee samenkomsten om 9.00 uur en om 11.00 uur. Om deze diensten bij te wonen heb je tickets nodig. Door de corona-maatregelen kunnen we op dit moment maar 500 tickets per dienst uitgeven. De tickets zijn eenvoudig te reserveren via de agenda op onze website.

  Op dit moment kunnen we alleen kinderdiensten en creche aanbieden tijdens de dienst van 9.00 uur. De dienst van 11.00 zal te zien zijn via ons YouTube kanaal.

  Heb je geen tickets? Dan blijft het mogelijk om de dienst van 11.00 uur te volgen via onze Mozaiek Livestream op ons YouTube-kanaal. Via onze livestream starten we om 9.00 uur met Ollie & Sophie en dus om 11.00 uur met de Mozaiek Livestream.

 • Ga naar de agenda op onze website en klik op de dienst die je wilt bijwonen. Je krijgt nu alle informatie over de dienst te zien. Onderaan de pagina vind je mogelijkheid om tickets te bestellen. 

  Heb je Mijn Mozaiek account? Log dan eerst in, zodat jouw gegevens al zijn ingevuld. 

 • We willen je vragen om tickets te annuleren en niet onderling te ruilen. De reden hiervoor is dat we op een zondag precies moeten weten wie er wanneer in het gebouw zijn. De lijsten van personen die aanwezig zijn maken we op basis van de reserveringen die via ons ticketsysteem worden gemaakt. Als jij een ticket annuleert komen deze week beschikbaar voor anderen.
 • Alleen tijdens de dienst van 9.00 uur bieden we creche en kinderdiensten aan. Elke zondag zijn de kids van 0-1 jaar en 2-3 jaar welkom bij de creche (Basiliek).

  De kids van e onderbouw (groep 1-4) en de Parelkids zijn welkom in het Mozaiek Centrum (de Torens).

  Voor de kids van de bovenbouw hebben we nog niet genoeg leiding. Deze kids zijn welkom op de 2e en 4e zondag van de maand. Ook de bovenbouw zit in het Mozaiek Centrum.

  Tijdens zijn  ook te reserveren via de agenda. Als de kids meegaan naar de grote zaal, reserveer dan geen kinder ticket maar een grote zaal ticket.

 • Op dit moment denken wij dat we veilig kunnen zingen. We houden met elkaar nog steeds gepaste afstand en de Basiliek heeft een goed zuiveringssysteem.
 • Het blijft mogelijk om onze livestream te volgen op zondag. We starten om 9.00 uur met Ollie en Sophie en Mozaiek Kids. Om 11.00 uur start de Mozaiek Livestream.
 • Heb je kinderen die naar de kinderdienst gaan? Dan willen we je vragen om te parkeren bij het Mozaiek Centrum (Storkstraat 33). Alle overige bezoekers kunnen parkeren in de garage van de Basiliek.