• In verband met de RIVM richtlijnen is het nodig dat we weten wie er op een zondag aanwezig is. Dit in combinatie met het maximum van 350 personen per dienst hebben we besloten om een ticketsysteem te gaan gebruiken voor het bijwonen van de zondagse diensten.

 • Je kunt zolang er nog tickets beschikbaar zijn altijd tickets bijbestellen. Let op: het is alleen mogelijk om tickets te bestellen voor mensen uit jouw eigen huishouden.

  Heb je al tickets besteld dan vind je onder in de mail een link om je bestelling te wijzigen. Klik vervolgens op "Vraag een toegangscode aan" en plak de code die via de mail binnenkomt in het veld Code.

  Daarna klik je op inloggen en je kan het aantal tickets aanpassen.

 • Als je de tickets op je telefoon hebt, geldt dat ook als toegangsbewijs
 • Het is mogelijk om online het aantal tickets aan te passen. Je hebt je bestelnummer en het bijbehorende emailadres nodig.

  Heb je de bevestigingsmail van je tickets nog? Klik dan op de link onder in de bevestigingsmail. Klik vervolgens op "Vraag een toegangscode aan" en plak de code die via de mail binnenkomt in het veld Code.

  Daarna klik je op inloggen en je kan het aantal tickets aanpassen.

  Heb je de bevestigingsmail niet meer maar je weet nog wel je bestelnummer (staat ook op ticket)? Klik dan op onderstaande link. Vul je gegevens in en je ontvangt dan direct een beveiligingscode die je moet invullen. Je kan nu je hele bestelling aanpassen.

  Bestelling wijzigen / annuleren
 • Ja, dit kan mits er in de andere diensten nog plaatsen beschikbaar zijn. Je hebt je bestelnummer en het bijbehorende emailadres nodig. Klik vervolgens op onderstaande link. Vul je gegevens in en je ontvangt dan direct een beveiligingscode die je moet invullen. Je kan nu je hele bestelling aanpassen.

   

  Bestelling wijzigen / annuleren
 • Bij binnenkomst in de zaal wordt er een plaats aangewezen. Er zijn zitjes van 2 stoelen. Kom je bijvoorbeeld met 3 of 4 personen, dan worden jullie verdeeld over twee zitjes.
 • Zo snel je weet dat je te veel tickets hebt besteld, kun je online je bestelling annuleren of aanpassen. Je hebt je bestelnummer en het bijbehorende emailadres nodig. Klik op de link onderin de bevestigingsmail of op onderstaande link. Vul je gegevens in en je ontvangt dan direct een beveiligingscode die je moet invullen. Je kan nu je hele bestelling annuleren of aanpassen.

  Zet alle tickets op 0 en je bestelling is geannuleerd!

   

  Bestelling wijzigen / annuleren
 • Dat kan nog zolang er tickets voor de dienst van jouw keuze beschikbaar zijn. Wacht niet te lang.
 • Neem dan contact op met het secretariaat via contact.