Algemeen

 • Er zijn diensten om 9.30 uur en 11.30 uur. De dienst van 9.30 uur wordt ook als livestream uitgezonden.

 • Wil je deel worden van Mozaiek0318 of denk je hierover na? Dan nodigen wij je graag uit voor onze twee intro-avonden. Tijdens deze avonden vertellen we je meer over onze gemeente, onze visie en maak je tevens kennis met nieuwe mede-mozaiekers. Aan het einde van de tweede intro-avond krijg je een inschrijfformulier om eventueel deel te worden van Mozaiek0318. De voorwaarde om deel te worden van Mozaiek0318 is dat je beide intro-avonden volgt.

  Na je aanmelding krijg je een kennismakingsbezoek. Nieuwe delen worden op de website genoemd.

  Meer infomatie over de data en inschrijfformulier voor de intro-avonden vind je hier. Heb je vragen, neem dan contact met ons op.

  Ben je nog geen deel van Mozaiek0318, maar heb je al wel een actieve rol als vrijwilliger binnen een van onze pijlers? Dan registeren we je als Vriend van Mozaiek0318, waarmee je ook toegang krijgt tot het besloten deel van onze website 'Mijn Mozaiek'.

 • Binnen Mozaiek0318 willen we heel graag met elkaar meeleven. Speelt er iets in je leven en wil je hier gebed voor vragen? Stuur dan een bericht naar contact. Wij zullen je e-mail doorsturen naar de gebedsgroep en in ernstige gevallen zullen wij je bericht delen als Familiebericht in de dienst.  

  Ook voor het doorgeven van familieberichten als geboorte, ziekte en/of overlijden kun je terecht bij het secretariaat via contact.

 • Op onze contactpagina vind je alle benodigde gegevens en informatie.
 • Procedure voor een nieuw wachtwoord:

  • Als je probeert in te loggen in Mijn Mozaiek dan krijg je daar een paar opties te zien:
  • Weet je je  wachtwoord en gebruikersnaam dan is het geen probleem
  • Ben je je wachtoord vergeten dan kan je een nieuwe aanvragen….moet je wel je gebruikersnaam weten en je moet het gekoppelde emailadres weten
  • Als je wel je emailadres niet weet dan kan je de gebruikersnamen die horen bij dat emailadres opvragen

  Als bovenstaande niet lukt, stuur dan een verzoek naar sopport om je gebruikersnaam en/of wachtwoord te resetten. Klik hier voor support!

 • Wil jij meer informatie over ons jongerenwerk en We Are Young? Ga dan naar www.weareyng.nl
 • Wij bieden Love2Meet-groepen aan. Deze groepen zijn bedoeld om elkaar als Mozaiek0318 te ontmoeten. Love2Meet-groepen bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er groepen voor sporters, niet-sporters, motorrijders, kookliefhebbers, jonge koppels, senioren, zakenlui, mannengroepen en ga zo maar door. Wil jij je aanmelden bij een Love2Meet-groep? Klik hier!

Bijzondere diensten

 • Hebben jullie trouwplannen en wil je vanuit Mozaiek0318 trouwen? Dit vinden wij heel erg leuk. Wel vragen we van je of je deel bent of de intentie hebt om deel te worden van Mozaiek0318.  Stuur voor meer informatie een e-mail naar contact.

  Een gezellige en waardevolle cursus ter voorbereiding op je huwelijk is de Pre Marriage Course.

 • Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof. Door de onderdompeling worden zij symbolisch met Christus begraven en staan zij op in een heel nieuw leven! Voorafgaande aan iedere doopdienst bij Mozaiek0318 is er een infoavond over de doop. Op deze avond willen we je vanuit de Bijbel meenemen in onze visie op de doop op geloof. Wetende dat de doop op vele manieren wordt beleefd in onze kerken. Hierin gaan we met respect om naar elkaar toe. Van harte welkom! Klik hier om je aan te melden voor de eerstvolgende infoavond. Wil je je aanmelden voor de doop? Stuur dan een e-mail naar contact.

 • Binnen Mozaiek0318 vinden wij kinderen heel belangrijk. Zij horen er helemaal bij. Daarom is het bij ons ook mogelijk om je kindje(s) op te dragen in de gemeente om zo te danken voor het wonder van nieuw leven en te bidden om Zijn hulp bij het opvoeden van onze kinderen.

  Voor meer informatie, data van het eerstvolgende opdraagmoment en het aanmelden van je kind, neem je contact met ons op via contact.
   

APP

 • Mozaiek heeft een "eigen" app. Klik hier om de APP te downloaden. Of ga naar de app store en zoek op Mijn Mozaiek.
 • De APP is door iedereen te downloaden en te gebruiken. Een deel van de content zit (net als op de website) achter een login.

  Als je bent ingelogd dan heb je meer rechten en krijg je ook meer content te zien. Ga je vanuit de APP door naar de website, dan zal de website je ook automatisch inloggen!

 • Ja, elke Mozaiek gemeente heeft een eigen omgeving. Als je de APP hebt gedownload en opstart dan kun je via het menu inloggen. De eerste keer vraagt de APP om de naam van de gemeente. Kies hier voor Mozaiek0318 of Mozaiek033.

  Het is mogeliijk om te wisselen van gemeente. Dit doe je door rechtsboven in het schermen op Inloggen (eerst uitloggen) te klikken. Vervolgen heb je de keuze om een andere kerk op te geven.

  En vervolgens kun je eventueel inloggen in die andere omgeving. Moet je wel een account voor hebben.

Mozaiek Grow - Cursussen

Vragen over tickets

 • In verband met de RIVM richtlijnen is het nodig dat we weten wie er op een zondag aanwezig is. Dit in combinatie met het maximum van 350 personen per dienst hebben we besloten om een ticketsysteem te gaan gebruiken voor het bijwonen van de zondagse diensten.

 • Je kunt zolang er nog tickets beschikbaar zijn altijd tickets bijbestellen. Let op: het is alleen mogelijk om tickets te bestellen voor mensen uit jouw eigen huishouden.

  Heb je al tickets besteld dan vind je onder in de mail een link om je bestelling te wijzigen. Klik vervolgens op "Vraag een toegangscode aan" en plak de code die via de mail binnenkomt in het veld Code.

  Daarna klik je op inloggen en je kan het aantal tickets aanpassen.

 • Als je de tickets op je telefoon hebt, geldt dat ook als toegangsbewijs
 • Het is mogelijk om online het aantal tickets aan te passen. Je hebt je bestelnummer en het bijbehorende emailadres nodig.

  Heb je de bevestigingsmail van je tickets nog? Klik dan op de link onder in de bevestigingsmail. Klik vervolgens op "Vraag een toegangscode aan" en plak de code die via de mail binnenkomt in het veld Code.

  Daarna klik je op inloggen en je kan het aantal tickets aanpassen.

  Heb je de bevestigingsmail niet meer maar je weet nog wel je bestelnummer (staat ook op ticket)? Klik dan op onderstaande link. Vul je gegevens in en je ontvangt dan direct een beveiligingscode die je moet invullen. Je kan nu je hele bestelling aanpassen.

  Bestelling wijzigen / annuleren
 • Ja, dit kan mits er in de andere diensten nog plaatsen beschikbaar zijn. Je hebt je bestelnummer en het bijbehorende emailadres nodig. Klik vervolgens op onderstaande link. Vul je gegevens in en je ontvangt dan direct een beveiligingscode die je moet invullen. Je kan nu je hele bestelling aanpassen.

   

  Bestelling wijzigen / annuleren
 • Bij binnenkomst in de zaal wordt er een plaats aangewezen. Er zijn zitjes van 2 stoelen. Kom je bijvoorbeeld met 3 of 4 personen, dan worden jullie verdeeld over twee zitjes.
 • Zo snel je weet dat je te veel tickets hebt besteld, kun je online je bestelling annuleren of aanpassen. Je hebt je bestelnummer en het bijbehorende emailadres nodig. Klik op de link onderin de bevestigingsmail of op onderstaande link. Vul je gegevens in en je ontvangt dan direct een beveiligingscode die je moet invullen. Je kan nu je hele bestelling annuleren of aanpassen.

  Zet alle tickets op 0 en je bestelling is geannuleerd!

   

  Bestelling wijzigen / annuleren
 • Dat kan nog zolang er tickets voor de dienst van jouw keuze beschikbaar zijn. Wacht niet te lang.
 • Neem dan contact op met het secretariaat via contact.