Nieuws

 

Wist je dat Mozaiek0318 ook te volgen is via FacebookInstagram en Twitter?
Volg en like ons en blijf zo op de hoogte van alle updates rondom Mozaiek0318!

 

Update Mozaiek Kenia – het belang van schrijven, juist in deze tijd!

Met elkaar mogen we heel veel kinderen en gezinnen helpen in Marsabit door financiële hulp, gebed én onze brieven. En over het laatste gaat deze update, want kun je in deze tijd wel brieven schrijven met Covid-19 en nu in Kenia de scholen dicht zijn door de lockdown? Jazeker!! Sterker nog: dit is misschien wel het moment om een extra brief te schrijven aan je sponsorkind. Het zou toch een zegen zijn als we juist in deze periode tijd investeren in het bemoedigen van onze sponsorkinderen. We moedigen je aan om je brief online te versturen omdat dit veel werk scheelt voor Compassion op kantoor (waar nu ook minder vrijwilligers werken). Bovendien: als je online schrijft, is je brief is ook veel sneller in het land van je sponsorkind.

Geen fysieke Mozaiek diensten in oktober

Vanochtend hebben we als voorgangerteam van Mozaiek0318 en Mozaiek033 een gezamenlijk overleg gehad. Gezien het huidige dringende advies van de overheid hebben we besloten om in ieder geval de komende drie zondagen geen fysieke diensten meer te houden in zowel Veenendaal als Nijkerk. En dat is even balen, het was juist zo fijn om elkaar weer te mogen ontmoeten op zondag!

Bidden, leren van Jezus | Bijbelleesplan Alleen in de Stilte

Zoals jullie wellicht weten staan we dit hele najaar als Mozaiek stil bij het thema ‘Bidden, leren van Jezus’. Dit naar aanleiding van het boek van Theo van den Heuvel over gebed. Elke zondag behandelen we een thema uit dit boek. Aanstaande zondag is het thema ‘Alleen in de stilte’. 

Mozaiek blijft (beperkt) open

Begin deze week zijn er door het kabinet nieuwe, strengere maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Via dit bericht informeren we je graag wat deze maatregelen betekenen voor de activiteiten van onze Mozaiek gemeenten.

Opbrengst giften voor noodhulp op Lesbos

Vorige week hebben we in de nieuwsbrief en tijdens de diensten van zowel Mozaiek0318 als Mozaiek033 een oproep gedaan voor financiële steun voor de vluchtelingen op Lesbos. Dit heeft het fantastische bedrag van € 32.806,- opgeleverd!

Welkom bij onze samenkomst op zondag!

We zijn ontzettend blij dat we sinds 6 september jl. weer de mogelijkheid hebben mensen uit te nodigen voor onze zondagse diensten!

Nieuwe versie Mozaiek app

Hij is er! De nieuwe Mozaiek-app! Je kunt hem vanaf nu downloaden via de AppStore of de Google Play store. We hebben een korte instructie gemaakt die je kort een paar highlights laat zien.
Naar het archief
1 2 3 ... 79 80 81