Nieuws

Social media
Wist je dat Mozaiek0318 ook te volgen is via FacebookInstagram en Twitter?
Volg en like ons en blijf zo op de hoogte van alle updates rondom Mozaiek0318!

Nieuwsbrief
Mozaiek0318 geeft wekelijks een digitale nieuwsbrief uit.
Klik hier om de meest recente uitgaven te lezen en te downloaden.
Wil jij ook wekelijks onze nieuwsbrief en optioneel 4x per jaar ons gratis magazine ontvangen? Klik dan hier.

Op weg naar Goede Vrijdag - Met hart en handen

Vandaag gaat het over Mattheus 23: 23

Mozaiek Magazine deze week op de mat bij Mozaiekers

Deze week verschijnt de nieuwe editie van Mozaiek Magazine! Deze geheel vernieuwde editie met nieuwe én vertrouwde rubrieken wordt per post bezorgd bij alle Mozaiekers. Ook iedereen die in december een exemplaar van het kerstnummer heeft aangevraagd, krijgt uiterlijk zaterdag 3 april een exemplaar thuisgestuurd.

Op weg naar Goede Vrijdag - Ontvangen en uitdelen

Vandaag gaat het over Matteus 25: 14 – 30

Op weg naar Goede Vrijdag - Leven in overvloed

Deze week zijn we Op weg naar Goede Vrijdag. We staan stil bij de laatste dagen van Jezus' leven, voor Hij zijn leven gaf uit liefde voor ons.

Stille week

Deze week zitten we in de Stille Week. In de vier dagen voor Pasen willen we jullie elke avond via een filmpje bemoedigen.

Leesrooster dag 34 - 27 maart

Vandaag lezen we Psalm 146

Jezus Overwinnaar DELUXE - het nieuwe album van Mozaiek Worship

Het nieuwe album van Mozaiek Worship is uit! Dit Deluxe album bevat een bonus-CD met daarop 'de binnenkamersessies'. Een paar van onze bekendste liederen in een nieuw jasje.

Tips - ontvang de vreemdeling

Ontvang de vreemdeling. Het laatste thema van deze 40 dagentijd. Heb jij je deur wel eens geopend voor een vreemdeling? Je nieuwe buren uitgenodigd voor een kopje thee? We willen je deze week uitnodigen je ogen te openen voor de vreemdelingen om je heen. Zet die eerste stap. Ook deze week schreven we tips voor jou.

Voor wie bak jij met pasen?

In het nieuwe Mozaiek Magazine wat dezer dagen op jullie mat verschijnt hebben we een nieuwe rubriek toegevoegd, namelijk DIY. In deze editie hebben we gekozen voor Jolanda Heek (28 jaar) en haar passie voor bakken. In het magazine lichten we een heel gaaf recept uit, maar ze heeft er meer! In dit artikel vind je alle recepten voor een waanzinnige paastafel. Krijg jij al zin om te bakken?
Naar het archief
1 2 3 ... 78 79 80