Nieuws

Social media
Wist je dat Mozaiek0318 ook te volgen is via FacebookInstagram en Twitter?
Volg en like ons en blijf zo op de hoogte van alle updates rondom Mozaiek0318!

Nieuwsbrief
Mozaiek0318 geeft wekelijks een digitale nieuwsbrief uit.
Klik hier om de meest recente uitgaven te lezen en te downloaden.
Wil jij ook wekelijks onze nieuwsbrief en optioneel 4x per jaar ons gratis magazine ontvangen? Klik dan hier.

Voedselbank estafette 2023
Jezus zegt dat wat je doet voor je naaste, je doet voor Jezus. Daaruit spreekt de liefde die Jezus heeft voor elk uniek persoon en hierdoor mogen we ons door laten inspireren om anderen te helpen. We leven in een wereld waar niet iedereen onbezorgd kan leven, ook lokaal zijn dit meer mensen dan we denken. De voedselbank is een plek waar mensen geholpen worden, die onder een bepaald bestaansminimum leven, door voedsel uit te reiken dat door derden beschikbaar wordt gesteld.
Doe mee met de Mozaiek Kenia Muskathlon!
Het duurt nog even, maar in 2024 kun je meedoen aan de speciale Mozaiek Muskathlon in Kenia. De Muskathlon is een sportief geloofsavontuur waarin we met elkaar op zoek gaan naar het ‘hart van gerechtigheid’.
Geen diensten en livestream op zondag 1 januari 2023
Na 9 kerstdiensten gunnen we het onze teams om op 1 januari 2023 een vrije zondagochtend te hebben. Dat betekent dat we ervoor gekozen hebben om deze zondag geen diensten te houden en ook geen livestream uit te zenden. 
Oliebollenactie 2022
De oliebollenactie is er weer! Ook dit jaar gaat de opbrengst helemaal naar Serve. Zo hopen we dat Serve in 2023 nog meer mensen kan helpen.
Kerstpakkettenactie 2022
Ook dit jaar organiseren we weer een landelijke kerstpakkettenactie. Ieder jaar weer zien we dat dit zowel voor de makers als de ontvangers weer een grote bemoediging is. De actie is bedoeld voor iedereen die dit jaar tijdens de feestdagen even wat extra aandacht verdient. Wellicht door gebeurtenissen van het afgelopen jaar, eenzaamheid of financiële zorgen. Als kerk willen we omzien naar elkaar. Onder andere door de kerstpakkettenactie. Deze actie wordt jaarlijks georganiseerd vanuit onze pijler Serve.
Sharing Christ(mas) - Kraskaart
God gaf met Kerst zijn meest dierbare schat aan deze aarde. Hij zond zijn Zoon naar deze aarde die kwam om Zijn leven met ons te delen en uiteindelijke Zijn leven te geven. Uit liefde voor Hem en in navolging van Hem mogen wij als kerk delen van wat wij van Hem hebben ontvangen aan liefde, hoop en zegen. Dit uitdelen willen we de komende decembermaand concreet en zichtbaar maken door de gemeente uit te dagen om te delen op de manier die bij hem/haar past.
Serve - Warmte delen
Het is waarschijnlijk niemand ontgaan dat er voor veel mensen een lange donkere winter aanbreekt. De dure boodschappen, hoge inflatie en energiekosten zorgen ervoor dat er mensen zijn die niet weten hoe ze de eindjes aan elkaar moeten knopen. Deze zorg heeft ook onze aandacht! Help je mee?
Kledinginzameling 13 november 2022
Komende zondag, 13 november, zamelen we voorafgaande aan onze diensten, kleding in voor de Kledingbank in Veenendaal. Kinder-, dames - en herenkleding: alles is bruikbaar. Ook schoenen zijn welkom! Voorwaarde is, dat de kleding en schoenen nog goed zijn. Vraag je dus af of je de kleding en schoenen zelf nog kunt dragen en zorg dat alles wat je inlevert, schoon en netjes is.
Wil jouw kind de Kenia dans thuis oefenen?
Alle kids van groep 1 t/m 4 laten aankomende zondag 6 november in onze samenkomsten een mooie dans zien en dat doen ze samen met kids uit Kenia!
Naar het archief
1 2 3 ... 100 101 102