Nieuws

Social media
Wist je dat Mozaiek0318 ook te volgen is via FacebookInstagram en Twitter?
Volg en like ons en blijf zo op de hoogte van alle updates rondom Mozaiek0318!

Nieuwsbrief
Mozaiek0318 geeft wekelijks op zaterdag een digitale nieuwsbrief uit.
Klik hier om de meest recente uitgaven te lezen en te downloaden en je direct te abonneren.

Mozaiek blijft (beperkt) open

Begin deze week zijn er door het kabinet nieuwe, strengere maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Via dit bericht informeren we je graag wat deze maatregelen betekenen voor de activiteiten van onze Mozaiek gemeenten.

Opbrengst giften voor noodhulp op Lesbos

Vorige week hebben we in de nieuwsbrief en tijdens de diensten van zowel Mozaiek0318 als Mozaiek033 een oproep gedaan voor financiële steun voor de vluchtelingen op Lesbos. Dit heeft het fantastische bedrag van € 32.806,- opgeleverd!

Welkom bij onze samenkomst op zondag!

We zijn ontzettend blij dat we sinds 6 september jl. weer de mogelijkheid hebben mensen uit te nodigen voor onze zondagse diensten!

Nieuwe versie Mozaiek app

Hij is er! De nieuwe Mozaiek-app! Je kunt hem vanaf nu downloaden via de AppStore of de Google Play store. We hebben een korte instructie gemaakt die je kort een paar highlights laat zien.

Bedankt Cees

Cees en Rommy waren de afgelopen jaren onderdeel van ons voorgangsteam. Vandaag stonden we in de dienst stil bij het feit dat Cees nu officieel met pensioen is. We kunnen helaas niet fysiek samenkomen om Cees te bedanken. Daarom hebben we een bedankmuur aangemaakt.

Update Mozaiek Kenia

Afgelopen week evalueerden we samen met Compassion en onze coördinator in Kenia het afgelopen seizoen. Naast de zorgen over Corona in Nederland en Kenia en de deels mislukte oogst in dit gebied door de sprinkhanenplaag waren er ook momenten om samen voor te danken.

Smallgroups We Are Young Revolution (18 – 25 jaar)

Samen zijn wij We Are Young #Revolution: de jongeren (18 – 25 jaar) van Mozaiek0318! We starten met small groups omdat we geloof hebben in het samenkomen in kleinere groepen waar jongeren vriendschappen kunnen bouwen en samen optrekken. Natuurlijk hopen we ook in het nieuwe seizoen weer langzaam te beginnen met elk geval #Church en later ook #Grow- avonden. Na de zomervakantie gaan we starten met small groups. Meld jij je ook aan? In dit artikel vind je (hopelijk :-)) alle informatie die je nodig hebt.

Vacatures Mozaiek livestreams

Achter de schermen van de Mozaiek livestreams werken we, vanuit de Basiliek in Veenendaal, met verschillende teams samen. In deze teams hebben we op dit moment een aantal specifieke vacatures op vrijwillige basis. Ben je een teamplayer die gelooft in de kracht van samenwerken? Houd jij ervan om mee te werken aan het mogelijk maken van de Mozaiek livestreams vanuit een 'hands on' mentaliteit? Kijk dan snel of er een vacature bij zit die bij jou past!

Mozaiek na de zomer

Wat zijn we dankbaar dat de mogelijkheden om weer bij elkaar te mogen komen verruimd zijn per 1 juli. Allereerst omdat covid-19 steeds verder lijkt uit te doven in ons land, hoewel dat helaas in veel andere landen nog niet het geval is. Wij hebben afgelopen vrijdag als voorgangers gekeken wat de verruiming van de maatregelen, door de overheid, voor ons betekent en wat we vanaf 1 september a.s. kunnen oppakken. Omdat hierbij zorgvuldigheid geboden is, kiezen we ervoor om de zomermaanden te gebruiken voor het treffen van de juiste voorbereidingen.
Naar het archief
1 2 3 ... 61 62 63