Nieuws

Social media
Wist je dat Mozaiek0318 ook te volgen is via FacebookInstagram en Twitter?
Volg en like ons en blijf zo op de hoogte van alle updates rondom Mozaiek0318!

Nieuwsbrief
Mozaiek0318 geeft wekelijks een digitale nieuwsbrief uit.
Klik hier om de meest recente uitgaven te lezen en te downloaden.
Wil jij ook wekelijks onze nieuwsbrief en optioneel 4x per jaar ons gratis magazine ontvangen? Klik dan hier.

Save the Date - Mozaiek Conference!
Op 17 en 18 juni wordt er in de Basiliek in Veenendaal de Mozaiek Conference gehouden. Speciaal voor delen en vrienden (met of zonder bediening) van alle Mozaiek-gemeenten! Er wordt hard gewerkt aan een inspirerend programma voor deze dagen. Dus zet het in je agenda!
Inzamelactie voor Oekraïne!
Het nieuws over Oekraïne grijpt ons als kerk aan. Zoveel mensen daar die in angst, verdriet en in grote onzekerheid leven. Als we met Jezus’ ogen naar deze situatie kijken, dan kan het niet anders dan dat het ons hart raakt en we in actie willen komen om te helpen!
Gebed voor Oekraïne
Schrik je ook van het nieuws over Oekraïne en weet je niet precies wat je kan bidden? Martijn Rutgers van MOZAIEK071 vertaalde (iets verkort) dit gebed van Pete Greig (oprichter van 24-7 Prayer). Bid jij mee?
WAY-Workers Night
Op vrijdag 18 februari organiseren we om 19:30uur een WAY-Workers Night. Misschien denk je nu: een wat voor Night?
We gaan weer open!
Goed nieuws! Vanaf zondag 30 januari starten we onze fysieke diensten weer op. Er is een dienst om 9.00 uur en een dienst om 11.00 uur. De dienst van 11.00 uur wordt ook als livestream uitgezonden. Tijdens de dienst van 9.00 uur is er een aparte kinderdienst voor groep 1 t/m 4 en voor de allerkleinsten crèche. Voor de kinderen van de bovenbouw is er voorlopig alleen op de 2e en 4e zondag van de maand een kinderdienst om 9.00 uur, dat betekent dat de eerste kidsdienst voor deze groep kinderen op zondag 13 februari is.
Oliebollenactie 2021
De oliebollenactie is er weer! Ook dit jaar gaat de opbrengst helemaal naar Serve. Zo hopen we dat Serve in 2022 nog meer mensen kan helpen.
Mozaiek Podcast
We zijn weer terug met onze podcasts! Speciaal voor jullie hebben we van alle voorgangers om de mooiste podcast van vorig jaar gevraagd. Deze hebben we gebundeld in 10 podcasts die we graag opnieuw met jullie delen. 
Geen fysieke diensten
Beste bezoeker, Jullie hebben vanavond ook de persconferentie kunnen volgen. Wij bewegen mee met de strengere maatregelen van de overheid en ons besluit is dan ook om met onze kerkdiensten opnieuw over te stappen op de livestream. In elk geval tot en met zondag 9 januari. In onze kerkdiensten van morgen en de geplande kerstdiensten kunnen we daarom geen bezoekers ontvangen.
Vier kerst met Mozaiek!
VIER KERST MET MOZAIEK! Een feest van hoop, juist in deze tijd! Helaas kunnen we dit jaar niet fysiek bij elkaar komen, maar we zenden het hele weekend livestreams uit. We hopen dat je je daardoor verbonden voelt met ons.
Naar het archief
1 ... 3 4 5 ... 99