Nieuws

Social media
Wist je dat Mozaiek0318 ook te volgen is via FacebookInstagram en Twitter?
Volg en like ons en blijf zo op de hoogte van alle updates rondom Mozaiek0318!

Nieuwsbrief
Mozaiek0318 geeft wekelijks een digitale nieuwsbrief uit.
Klik hier om de meest recente uitgaven te lezen en te downloaden.
Wil jij ook wekelijks onze nieuwsbrief en optioneel 4x per jaar ons gratis magazine ontvangen? Klik dan hier.

Stille week - dag 3
Een uur waken ...
Stille week - dag 2
Het laatste avondmaal ...
Stille week - dag 1
Onderweg met Jezus ...
Save the Date - Mozaiek Conference!
Op 17 en 18 juni wordt er in de Basiliek in Veenendaal de Mozaiek Conference gehouden. Speciaal voor delen en vrienden (met of zonder bediening) van alle Mozaiek-gemeenten! Er wordt hard gewerkt aan een inspirerend programma voor deze dagen. Dus zet het in je agenda!
Inzamelactie voor Oekraïne!
Het nieuws over Oekraïne grijpt ons als kerk aan. Zoveel mensen daar die in angst, verdriet en in grote onzekerheid leven. Als we met Jezus’ ogen naar deze situatie kijken, dan kan het niet anders dan dat het ons hart raakt en we in actie willen komen om te helpen!
Gebed voor Oekraïne
Schrik je ook van het nieuws over Oekraïne en weet je niet precies wat je kan bidden? Martijn Rutgers van MOZAIEK071 vertaalde (iets verkort) dit gebed van Pete Greig (oprichter van 24-7 Prayer). Bid jij mee?
WAY-Workers Night
Op vrijdag 18 februari organiseren we om 19:30uur een WAY-Workers Night. Misschien denk je nu: een wat voor Night?
We gaan weer open!
Goed nieuws! Vanaf zondag 30 januari starten we onze fysieke diensten weer op. Er is een dienst om 9.00 uur en een dienst om 11.00 uur. De dienst van 11.00 uur wordt ook als livestream uitgezonden. Tijdens de dienst van 9.00 uur is er een aparte kinderdienst voor groep 1 t/m 4 en voor de allerkleinsten crèche. Voor de kinderen van de bovenbouw is er voorlopig alleen op de 2e en 4e zondag van de maand een kinderdienst om 9.00 uur, dat betekent dat de eerste kidsdienst voor deze groep kinderen op zondag 13 februari is.
Oliebollenactie 2021
De oliebollenactie is er weer! Ook dit jaar gaat de opbrengst helemaal naar Serve. Zo hopen we dat Serve in 2022 nog meer mensen kan helpen.
Naar het archief
1 2 3 ... 92 93 94