Nieuws

Social media
Wist je dat Mozaiek0318 ook te volgen is via FacebookInstagram en Twitter?
Volg en like ons en blijf zo op de hoogte van alle updates rondom Mozaiek0318!

Nieuwsbrief
Mozaiek0318 geeft wekelijks op zaterdag een digitale nieuwsbrief uit.
Klik hier om de meest recente uitgaven te lezen en te downloaden en je direct te abonneren.

Samen kerk zijn: Carina en Michel Koerting

Carina en Michel hebben samen 3 kinderen. De jongste van het stel, zoon Mattias van 10, kijkt af en toe nog naar Ollie en Sophie. De livestream kijken vinden ze best relaxt, maar het contact met anderen missen ze erg.

Van geloof naar vaste overtuiging

Het is zondag 20 september 2020, ‘s ochtends om half tien. Regina loopt voor het eerst de grote zaal van de Basiliek in Veenendaal binnen. Het doopbad staat rechts vooraan in de zaal, de band speelt zich warm op het podium. Samen met de andere dopelingen wordt ze welkom geheten en haar plaats getoond. Aansluitend bidden ze met elkaar voor deze bijzondere dienst. Drie uur later loopt Regina stralend en gedoopt de kerk weer uit. Langs een haag van Mozaiekers, die enthousiast applaudisseren voor alle dopelingen.

God Zegen Nederland

NU ONLINE! 'God Zegen Nederland'. Een lied voor ons land.

Start Youth Alpha Online

Waarom is de Bijbel nou zo belangrijk? Wie is de Heilige Geest? Hoe moet ik bidden? Misschien zijn dit vragen die ook wel eens in jouw hoofd voorbij schieten. Wil je een antwoord op je vragen en ontdekken wie God is, geef je dan snel op voor Youth Alpha Online! 

Samen kerk zijn: Matrick en Riande Hazeleger

Het stel is al vijf jaar deel van Mozaiek0318. Riande zingt en Matrick zit in het koffieteam. Het zingen gaat door, maar koffieschenken hoeft nu niet. Met kerkvrienden kijken ze de livestream.

Samen kerk zijn: Dick en Marleen Brouwer

Dick is Teamleider van de kosters en Marleen helpt altijd bij het avondmaal. Een drukke bediening, met veel ontmoetingen. Dat valt nu weg. Ze hopen dan ook dat samenkomsten snel weer mogelijk zijn.

De mensen en het verhaal achter Ollie en Sophie

Tijdens een kerstdienst in 2013 maakten Ollie en Sophie voor het eerst hun intrede bij Mozaiek. In de periode daarna kwamen ze nog een keer voorbij in een kinderdienst, maar verder zijn we ze eigenlijk een beetje uit het oog verloren. Totdat de kinderdiensten in maart opeens online gingen. Toen onze Kids Pastor Lisanne Koudijs nadacht over de mogelijkheden, vroeg een collega of ze al aan Ollie en Sophie had gedacht. Lisanne belde gelijk haar medespeler Martine Schuit op die ook direct enthousiast was. En zo begon het balletje te rollen! In korte tijd werd er een su- perteam bij elkaar getrommeld en vier dagen later, op 29 maart, stond de eerste aflevering online. Inmiddels zijn Ollie en Sophie zo’n beetje de Bert en Ernie van Mozaiek; niet meer weg te denken uit onze geschiedenis. Elke week kijken er duizenden kinderen uit het hele land naar de kidsdiensten.

De hele familie kijkt naar Ollie en Sophie: samen aftellen, dansen en bidden

Het is inmiddels een traditie geworden bij Huub en Louise Runhaar en hun vier kinderen: op zondagochtend samen Ollie en Sophie kijken. Er wordt afgeteld, gedanst, gebeden én heel goed geluisterd. Ook de rest van de week komen de lessen van Ollie en Sophie spontaan ter sprake. Niet alleen bij de kinderen; ook bij de ouders. ‘We zijn met z’n allen dichterbij God gaan leven.’

Mozaiek Magazine is uit - vraag 'm aan!

Deze week is bij alle Mozaiekers Mozaiek Magazine op de mat gevallen. Ben je geen deel van Mozaiek, maar wil je wel een magazine ontvangen?
Naar het archief
1 2 3 ... 65 66 67