Nieuws

Social media
Wist je dat Mozaiek0318 ook te volgen is via FacebookInstagram en Twitter?
Volg en like ons en blijf zo op de hoogte van alle updates rondom Mozaiek0318!

Nieuwsbrief
Mozaiek0318 geeft wekelijks op zaterdag een digitale nieuwsbrief uit.
Klik hier om de meest recente uitgaven te lezen en te downloaden en je direct te abonneren.

Mozaiek KidsOnline | Zoom Meeting

Speciaal voor de kids uit groep 5-8 (midden- en bovenbouw) is er t/m 19 juli a.s. op zondag van 10.30 uur tot 11.00 uur een KidsOnline meeting via Zoom. Hierin hopen we een leuke en leerzame tijd met elkaar te hebben en daarbij vinden we met name het contact met jou belangrijk.

Opbrengst extra gift voor noodhulp in Kenia

De gevolgen van Corona zijn ook in Kenia voelbaar. Er is een lockdown ingesteld in het hele land waardoor er niet meer gereisd mag worden. Ook de ruilhandel is hierdoor grotendeels tot stilstand gekomen, maar ook het onderwijsprogramma voor onze sponsorkinderen is hierdoor stopgezet.

Hoop voor Marsabit

Marike en Martijn Schippers wonen met hun gezin in Veenendaal, zijn deel van Mozaiek0318 en lid van de projectgroep Mozaiek Kenia. Beiden hebben een hart voor kinderen. Door zowel werk als privé raakten zij al meerdere malen betrokken bij hulpprojecten in Kenia. Toen zij hoorden van het Kenia-project in Mozaiek, was hun enthousiasme dan ook direct gewekt. Nieuwsgierig hoe dit project met Compassion is opgezet? Lees dan snel verder!

Getuigenis Heidi Roosenmaallen-Valk

“Een tijdje geleden ben ik gedoopt! Het geloof was nooit iets voor mij. Mijn man, Rolf, was er wel mee bezig, maar het speelde geen rol in ons gezin. Toch heb ik vorig jaar de Alpha-cursus gevolgd en werd ik door mijn neef onlangs in de rivier de Linge gedoopt. Bijzonder toch, hoe het allemaal is gegaan.”

Amelius: “Je hart heeft een hartoperatie nodig, je ziel een vriend."

Na jaren een dubbelleven te hebben geleid, heeft Amelius Bos (41), deel van Mozaiek033, er zes jaar geleden voor gekozen om een volgeling van Jezus te worden. Een levensgebeurtenis die voor cruciale veranderingen heeft gezorgd. Amelius deelt zijn getuigenis over de omslag in zijn leven door de kracht van de Heilige Geest.

Enquête | Online diensten Mozaiek

Medio mei is er via de nieuwsbrief een enquête verspreidt waarbij we hebben aangegeven heel benieuwd te zijn hoe we nu als gemeente deze gekke tijd ervaren. Wat het huidige gemeenteleven met ons doet, wat we er van vinden dat het wordt vorm gegeven zoals het nu gebeurd maar met name ook hoe we kunnen verbeteren t.o.v. waar we nu staan als kerk. En hoe zien we überhaupt als kerk de toekomst voor ons. We hebben honderden reacties gekregen en vinden het goed om jullie via deze weg ook deel te maken van de belangrijkste uitslagen van deze enquête. Hieronder volgen ze.

Kids talk

De zusjes Bakker over Pasen, vergeving van zonden en niet bang hoeven zijn.

Een gebed om verlossing van het coronavirus

Vandaag sprak Kees tijdens onze online dienst over 'Als angst regeert'. Hij sloot af met een gezamenlijk gebed. Deze is hier terug te lezen. Laten we bidden voor ons land!

Update samenkomsten

Op basis van het advies van het RIVM en de overheid willen we als kerk onze verantwoordelijkheid nemen en onze bezoekers de mogelijkheid geven om op een andere manier onze dienst te volgen.
Naar het archief
1 2 3 ... 61 62 63