Nieuws

Social media
Wist je dat Mozaiek0318 ook te volgen is via FacebookInstagram en Twitter?
Volg en like ons en blijf zo op de hoogte van alle updates rondom Mozaiek0318!

Nieuwsbrief
Mozaiek0318 geeft wekelijks een digitale nieuwsbrief uit.
Klik hier om de meest recente uitgaven te lezen en te downloaden.
Wil jij ook wekelijks onze nieuwsbrief en optioneel 4x per jaar ons gratis magazine ontvangen? Klik dan hier.

Sunday Funday - 11 september
Op 11 september willen we elkaar ontmoeten op onze startdag! Die dag is er van alles te doen rondom het Mozaiek Centrum. We starten om 11.00 uur met een (korte) familiedienst in de Basiliek en gaan daarna gezellig met elkaar picknicken. Ook voor de kids en WAY worden er toffe activiteiten georganiseerd! Save the date, we hopen dat jij er bij bent.
Ollie en Sophie LIVE in de Basiliek 1 oktober
Sapjes te kooooop!!! Op 1 oktober zijn Ollie en Sophie weer LIVE in de Basiliek met een heel nieuw programma! Ze gaan sapjes verkopen en ontdekken zo steeds meer over de vrucht van de geest. Je kunt nu jouw tickets reserveren. Er is plek genoeg, dus neem ook je vriendjes, vriendinnetjes, opa’s, oma’s en papa’s en mama’s mee! Samen gaan we zingen, dansen, spelletjes doen en meer ontdekken over hoe we meer op Jezus kunnen gaan lijken. Ben jij erbij?! Check www.ollieensophie.nl.
Mozaiek Conference | vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2022
Kom in beweging voor Mozaiek Kenia | 25 juni 2022
Aanstaande 25 juni wordt de Muskathlon@home georganiseerd, waar we vanuit verschillende Mozaiek gemeenten in beweging willen komen voor Mozaiek Kenia. De Muskathlon@home is een landelijk evenement waarbij je een sportieve prestatie levert om geld in te zamelen, vanuit huis of ergens in jouw omgeving. Misschien heb je het op de socials al voorbij zien komen of in de dienst iets over gehoord, maar heb je nog veel vragen.
Inzameling kledingbank Veenendaal | zondag 15 mei 2022
Lente, tijd voor een grondige voorjaarsschoonmaak! En wellicht ook de hoogste tijd om de kledingkasten weer te reorganiseren! Ga je kleding uitzoeken en opruimen? Denk dan eens aan de kledingbank.
ON OUR WAY -> EO Jongerendag 2022
Ook dit jaar willen we weer gezamenlijk naar de EO Jongerendag op 2022! Jij regelt jouw kaartje en wij zorgen voor vervoer.
Stille week - dag 5
Mozaiekterras ...
Stille week - dag 4
Ik ken Hem niet...
Stille week - dag 3
Een uur waken ...
Naar het archief
1 2 3 ... 100 101 102