Nieuws

 

Wist je dat Mozaiek0318 ook te volgen is via FacebookInstagram en Twitter?
Volg en like ons en blijf zo op de hoogte van alle updates rondom Mozaiek0318!

 

Reportage Nieuwsuur

Donderdag 13 december was er een item over Mozaiek0318 in Nieuwsuur. Heb je de reportage gemist of wil je deze nog eens terugkijken?

Mozaiek0318 groeit in vele opzichten

Vanochtend is er tijdens beide diensten een brief uitgedeeld waarin we aandacht vragen voor de groei van onze gemeente. Mozaiek0318 groeit in vele opzichten. Deze groei gaat ook gepaard met een groei in kosten. We weten dat veel mensen deze maand bidden en overwegen wat ze in het komende jaar aan giften mogen geven.

De Marriage Course? Eigenlijk voor iedereen!

De Marriage Course is een korte cursus voor iedereen die het huwelijk serieus neemt. Of je nu 2 of 50 jaar getrouwd bent, het uitgangspunt is dat de Marriage Course je de mogelijkheid biedt om je relatie te verdiepen of te intensiveren. Ga je deze uitdaging aan? 

Update Mijn Gemeente app

De nieuwe Mijn Gemeente app (versie 1.1.2) is vanaf nu beschikbaar in de playstore! Zowel voor iOS als Android.

Kerst bij Mozaiek0318

Wees welkom zoals je bent tijdens één van onze kerstdiensten op 23, 24 en 25 december. Vanaf vandaag zijn er gratis tickets beschikbaar voor alle diensten.

Kerstpakketten actie

De jaarlijkse kerstpakketten actie, voor mensen bij wie het financieel even wat lastiger gaat en die dus een praktische ondersteuning goed kunnen gebruiken, gaat weer van start.

Fairtrade Koffie is nu te bestellen

Mozaiek0318 schenkt sinds kort fairtrade koffie uit Nepal. We zijn dankbaar dat we op een (bescheiden) wijze kunnen bijdragen aan het terugdringen van de werkloosheid in Nepal. Bekijk.....
Naar het archief
1 2 3 ... 60 61 62