Nieuws

Speciaal programma voor kids op Zondag 29 april!

Zondag 29 april zijn alle kids van groep 1 t/m 8 welkom in de Kleine Zaal voor een voorstelling van Vrolijk Theater!!

Hulp gezocht

Hulp gezocht! Voor komende zondag hebben we nog hulp nodig bij het kinderwerk, met name in de 1e dienst bij onze jongere kids.

We are Young - Got Talent

Zing jij de sterren van de hemel, kun je dansen als de beste, spring je over tien colakratjes tegelijk, loop je op je handen of verbaas jij iedereen op een andere manier? Wij geven jou een podium!

Kingdom Come weekend - 13-14 april - met Pete Greig

Heb jij het zelf ook al ervaren? Steeds meer mensen komen verwachtingsvol naar onze Kingdom Come avonden. Kingdom Come is een avond van intense aanbidding en gebed. Het is een avond waarin we simpelweg willen zingen en bidden: "Heer, doe ons toch uw heerlijkheid zien" (ex. 33:18)

Doopgetuigenissen 8 april 2018

Op zondag 8 april hebben we 2 feestelijke doopdiensten. Wil je weten wie het zijn en hun getuigenis lezen?

Nieuwe Mozaiek0318 magazine is uit!

Dit Paasweekend is het zover, de 13e editie van het Mozaiek0318 Magazine is weer uitgedeeld. En wellicht heb je het al opgemerkt, het bijzondere aan deze editie is dat het magazine een volledig nieuwe vormgeving heeft gekregen. We zijn de complete redactie van het magazine enorm dankbaar voor het elke keer weer aanleveren van een prachtig exemplaar! Mocht je het hardcopy exemplaar nog niet hebben gehad? Komende zondagen is deze beschikbaar bij de informatiebalie.

Grow april t/m juni

Vandaag zijn de nieuwe flyers van de Grow!-avonden uitgedeeld. Voor de maanden april t/m juni hebben we weer een breed aanbod van activiteiten samengesteld waarbij we je willen helpen te groeien in je relatie met God, in je persoonlijke ontwikkeling, in je relaties, binnen je omgeving etc. 
Naar het archief
1 2 3 ... 54 55 56