Nieuws

 

Wist je dat Mozaiek0318 ook te volgen is via FacebookInstagram en Twitter?
Volg en like ons en blijf zo op de hoogte van alle updates rondom Mozaiek0318!

 

Oliebollenactie 2019

De oliebollenactie is er weer! Ook dit jaar gaat de opbrengst helemaal naar Serve. Zo hopen we dat Serve in 2020 nog meer mensen kan helpen.

Diensten 15 en 22 december

Op zondag 15 december hebben we twee diensten en op zondag 22 december zijn er geen samenkomsten in Mozaiek0318.

Kerstpakketten actie 2019

De jaarlijkse kerstpakketten actie, voor mensen bij wie het financieel even wat lastiger gaat en die dus een praktische ondersteuning goed kunnen gebruiken, gaat weer van start.

Video U bent Sterker te beluisteren via YouTube

Vanaf vandaag is het lied ‘U bent Sterker’ te beluisteren op ons YouTube kanaal! U Bent Sterker, gezongen door Jannica van Barneveld, is één van de nieuwe nummers van de cd Jezus Overwinnaar van Mozaiek Worship. Het is geschreven door Kees Kraayenoord, Reyer van Drongelen en Hanne de Vries. Beluister, deel en like deze video!

Kom naar de Mozaiek Worship Conference!

Op 15 en 16 november organiseert Mozaiek Worship de Mozaiek Worship Conference (voorheen Landelijke dag van aanbidding). Deze tweedaagse conferentie is voor leiders, creatievelingen, muzikanten, zangers en iedereen die ernaar verlangt mensen te leiden naar het hart van God in de context van de lokale kerk.

Startweekend

Op zaterdag 14 en zondag 15 september willen we feestelijk het nieuwe seizoen starten......

Nieuwe editie Mozaiek Magazine

Het redactieteam van Mozaiek Magazine heeft de afgelopen maanden weer hard gewerkt aan het nieuwe nummer! Vanaf nu is het een uitgave van zowel Mozaiek0318 als Mozaiek033!
Naar het archief
1 2 3 ... 70 71 72