Nieuws

Social media
Wist je dat Mozaiek0318 ook te volgen is via FacebookInstagram en Twitter?
Volg en like ons en blijf zo op de hoogte van alle updates rondom Mozaiek0318!

Nieuwsbrief
Mozaiek0318 geeft wekelijks een digitale nieuwsbrief uit.
Klik hier om de meest recente uitgaven te lezen en te downloaden.
Wil jij ook wekelijks onze nieuwsbrief en optioneel 4x per jaar ons gratis magazine ontvangen? Klik dan hier.

We gaan weer open!

Goed nieuws! Vanaf zondag 30 januari starten we onze fysieke diensten weer op. Er is een dienst om 9.00 uur en een dienst om 11.00 uur. De dienst van 11.00 uur wordt ook als livestream uitgezonden. Tijdens de dienst van 9.00 uur is er een aparte kinderdienst voor groep 1 t/m 4 en voor de allerkleinsten crèche. Voor de kinderen van de bovenbouw is er voorlopig alleen op de 2e en 4e zondag van de maand een kinderdienst om 9.00 uur, dat betekent dat de eerste kidsdienst voor deze groep kinderen op zondag 13 februari is.

Oliebollenactie 2021

De oliebollenactie is er weer! Ook dit jaar gaat de opbrengst helemaal naar Serve. Zo hopen we dat Serve in 2022 nog meer mensen kan helpen.

Mozaiek Podcast

We zijn weer terug met onze podcasts! Speciaal voor jullie hebben we van alle voorgangers om de mooiste podcast van vorig jaar gevraagd. Deze hebben we gebundeld in 10 podcasts die we graag opnieuw met jullie delen. 

Geen fysieke diensten

Beste bezoeker, Jullie hebben vanavond ook de persconferentie kunnen volgen. Wij bewegen mee met de strengere maatregelen van de overheid en ons besluit is dan ook om met onze kerkdiensten opnieuw over te stappen op de livestream. In elk geval tot en met zondag 9 januari. In onze kerkdiensten van morgen en de geplande kerstdiensten kunnen we daarom geen bezoekers ontvangen.

Kerstpakkettenactie 2021

Ook dit jaar organiseren we weer een landelijke kerstpakkettenactie. Ieder jaar weer zien we dat dit zowel voor de makers als de ontvangers weer een grote bemoediging is. De actie is bedoeld voor iedereen die dit jaar tijdens de feestdagen even wat extra aandacht verdient. Wellicht door gebeurtenissen van het afgelopen jaar, eenzaamheid of financiële zorgen. Als kerk willen we omzien naar elkaar. Onder andere door de kerstpakkettenactie. Deze actie wordt jaarlijks georganiseerd vanuit onze pijler Serve.

Vier kerst met Mozaiek!

VIER KERST MET MOZAIEK! Een feest van hoop, juist in deze tijd! Helaas kunnen we dit jaar niet fysiek bij elkaar komen, maar we zenden het hele weekend livestreams uit. We hopen dat je je daardoor verbonden voelt met ons.

Kenia zondag

Jaarlijks organiseren we samen met Compassion in alle Mozaiek gemeenten een Keniazondag. Vandaag, zondag 28 november 2021, was het weer zo ver. Onze diensten (ook Ollie en Sophie) stonden in het teken van Mozaiek Kenia. 

Update coronamaatregelen

Er gebeurt veel in ons land. Iedere keer weer is het bijsturen op basis van de keuzes en adviezen die gemaakt en gegeven worden door de overheid. Dit geldt ook voor ons als kerk. Afgelopen vrijdagavond (26 november) is er weer een persconferentie geweest in verband met corona. Op basis van de gegeven adviezen hebben we besloten om onze diensten zowel fysiek als via livestream aan te blijven bieden.

Onze diensten en activiteiten vanaf zondag 26 september

Deze week heeft de overheid bekend gemaakt dat er binnenkort weer versoepelingen mogelijk zijn. Wat fijn dat de 1,5 meter regel hiermee ook verdwijnt. Ook voor de kerken is er weer meer mogelijk.
Naar het archief
1 2 3 ... 78 79 80