Nieuws

Social media
Wist je dat Mozaiek0318 ook te volgen is via FacebookInstagram en Twitter?
Volg en like ons en blijf zo op de hoogte van alle updates rondom Mozaiek0318!

Nieuwsbrief
Mozaiek0318 geeft wekelijks op zaterdag een digitale nieuwsbrief uit.
Klik hier om de meest recente uitgaven te lezen en te downloaden en je direct te abonneren.

Samen kerk zijn: Dick en Marleen Brouwer

Dick is Teamleider van de kosters en Marleen helpt altijd bij het avondmaal. Een drukke bediening, met veel ontmoetingen. Dat valt nu weg. Ze hopen dan ook dat samenkomsten snel weer mogelijk zijn.

De mensen en het verhaal achter Ollie en Sophie

Tijdens een kerstdienst in 2013 maakten Ollie en Sophie voor het eerst hun intrede bij Mozaiek. In de periode daarna kwamen ze nog een keer voorbij in een kinderdienst, maar verder zijn we ze eigenlijk een beetje uit het oog verloren. Totdat de kinderdiensten in maart opeens online gingen. Toen onze Kids Pastor Lisanne Koudijs nadacht over de mogelijkheden, vroeg een collega of ze al aan Ollie en Sophie had gedacht. Lisanne belde gelijk haar medespeler Martine Schuit op die ook direct enthousiast was. En zo begon het balletje te rollen! In korte tijd werd er een su- perteam bij elkaar getrommeld en vier dagen later, op 29 maart, stond de eerste aflevering online. Inmiddels zijn Ollie en Sophie zo’n beetje de Bert en Ernie van Mozaiek; niet meer weg te denken uit onze geschiedenis. Elke week kijken er duizenden kinderen uit het hele land naar de kidsdiensten.

De hele familie kijkt naar Ollie en Sophie: samen aftellen, dansen en bidden

Het is inmiddels een traditie geworden bij Huub en Louise Runhaar en hun vier kinderen: op zondagochtend samen Ollie en Sophie kijken. Er wordt afgeteld, gedanst, gebeden én heel goed geluisterd. Ook de rest van de week komen de lessen van Ollie en Sophie spontaan ter sprake. Niet alleen bij de kinderen; ook bij de ouders. ‘We zijn met z’n allen dichterbij God gaan leven.’

Mozaiek Magazine is uit - vraag 'm aan!

Deze week is bij alle Mozaiekers Mozaiek Magazine op de mat gevallen. Ben je geen deel van Mozaiek, maar wil je wel een magazine ontvangen?

Update Mozaiek Kenia: 1060 kinderen aan ons verbonden!

Wat zijn we blij en dankbaar dat de online Mozaiek Kenia dienst in november zoveel harten heeft geraakt, dat we zoveel mooie berichten binnen hebben gekregen en bovenal: dat er 490 kinderen een kans krijgen om uit de greep van armoede te komen, omdat ze een sponsor hebben gevonden. Wat gaaf dat jullie je zo massaal verbinden met de kerken en gezinnen in Marsabit in Kenia. Dit kan niet anders of dat heeft grote impact! Zowel in Marsabit als hier in Nederland.

Bart Schut over Mozaiek055: ‘Hoop om samen met alle kerken in Apeldoorn op te trekken’

‘Mijn hoop voor Apeldoorn is dat we als kerken gezamenlijk met elkaar gaan optrekken’, vertelt Bart Schut, deel van Mozaiek055. ‘We kunnen de visie van Mozaiek doorleven als we onze standpunten wegduwen en onze blik op Christus gericht houden.’

Het verhaal van Harry en Diana Offereins

Diana kreeg een hartaanval, mede-Mozaiekers droegen haar in gebed

Ze hadden net hun leven weer op de rit. Harry en Diana Offereins uit Leusden maakten plannen voor de toekomst. ‘We wilden meer genieten van het leven en nog meer klaar staan voor onze naasten’, vertelt Diana. Tot een dinsdagmiddag eind oktober toen zij plotseling een hartaanval kreeg. ‘Ik ga niet snel bij de pakken neerzitten, maar ik was boos en verdrietig.’ Door mede-Mozaiekers zijn Harry en Diana gedragen in gebed en overladen met kaarten, bloemen en maaltijden.

Oliebollenactie 2020

De oliebollenactie is er weer! Ook dit jaar gaat de opbrengst helemaal naar Serve. Zo hopen we dat Serve in 2021 nog meer mensen kan helpen.

Familie Beukers naar Papoea-Nieuw-Guinea

‘Hans en Gerline gaan samen met hun dochters de zending in: ‘Verbluffend wat God doet als je Hem de kans geeft’ Wij geven ons leven aan U, Heer. U mag bepalen wat U met ons leven doet.’ Het is het gebed dat Hans en Gerline Beukers hebben gebeden toen ze de roep van God hoorden om de zending in te gaan. ‘Het was heel spannend, maar het gaf ook veel rust’, vertelt Gerline.
Naar het archief
1 2 3 ... 62 63 64