Nieuws

Social media
Wist je dat Mozaiek0318 ook te volgen is via FacebookInstagram en Twitter?
Volg en like ons en blijf zo op de hoogte van alle updates rondom Mozaiek0318!

Nieuwsbrief
Mozaiek0318 geeft wekelijks een digitale nieuwsbrief uit.
Klik hier om de meest recente uitgaven te lezen en te downloaden.
Wil jij ook wekelijks onze nieuwsbrief en optioneel 4x per jaar ons gratis magazine ontvangen? Klik dan hier.

WAY-Workers Night

Op donderdag 9 september organiseren we om 19:15uur een WAY-Workers Night. Misschien denk je nu: een wat voor Night?

Start fysieke diensten

We kunnen niet wachten om weer samen te komen, samen God te aanbidden en elkaar te ontmoeten. Hoe gaaf zal het zijn als dat straks weer kan! De laatste tijd krijgen we veel vragen over de opstart van onze diensten. En dat snappen we. We kijken er zo naar uit!

Mozaiek Magazine is uit - lees 'm online!

De zomereditie van Mozaiek Magazine is verschenen! Er is ook deze keer weer met veel enthousiasme en passie door een redactieteam aan dit nummer gewerkt.

Terugblik KidsConnect 9 juli 2021

Voor alle kids uit groep 5 t/m 8 was er vrijdag 9 juli een toffe KidsConnect avond. Dit keer niet online, maar gewoon in Mozaiek Centrum! Het was een leuke avond vol met quizzen, spellen, uitdagingen en... een hoop plezier!

Doopgetuigenissen 13 juni 2021

Op zondag 13 juni hebben we een bijzonder doopfeest. Op 7 locaties door het land heen zal er tegelijk gedoopt worden.....

Jaleesa ontmoet God in muziek: ‘Zingen is voor mij als een gebed’

“U bent de levende God. Wij komen bij U, Heer, kwetsbaar en met open harten”, bidt Jaleesa Vos in de livestream van zondag 17 januari. “Ik bid dat wij onze identiteit zullen vinden in wat U over ons zegt. Doorzoek ons hart, Heer. Wilt U tot ons spreken? Spreek met Uw Geest en waarheid.”

De dienst wordt na het lied ‘Raise a hallelujah’ klein en intiem. Na het gebed zingt Jaleesa, samen met de band en mede-zangeressen Talitha en Petra, het lied ‘Hier is mijn hart, Heer’. Op de YouTube-chat komen ontroerende reacties binnen. Mensen worden geraakt door Gods waarheid. “Muziek is mijn passie en mijn liefde voor God is onbeschrijflijk. Zingen is voor mij als een gebed”, vertelt de aanbiddingsleider later. Jaleesa (32) is samen met haar man Simeon en drie kinderen, Joachim (9), Salomé (6) en Imani (4), deel van Mozaiek033. Ze is vrolijk, gedreven, chaotisch, rustig en muzikaal.

Online kidsdiensten met Ollie en Sophie - Jezus Ontmoet

Iedere zondagochtend om 10.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie en Sophie. Inmiddels zijn we gestart met het thema ‘Jezus ontmoet’. Zes weken lang staat er iedere week een Bijbelverhaal centraal waarin Jezus iemand ontmoet.

Op weg naar Goede Vrijdag - Liefde tot het uiterste

Vandaag gaat het over Johannes 13:1b

Op weg naar Goede Vrijdag - Met hart en handen

Vandaag gaat het over Mattheus 23: 23
Naar het archief
1 2 3 ... 77 78 79