Nieuws

Social media
Wist je dat Mozaiek0318 ook te volgen is via FacebookInstagram en Twitter?
Volg en like ons en blijf zo op de hoogte van alle updates rondom Mozaiek0318!

Nieuwsbrief
Mozaiek0318 geeft wekelijks op zaterdag een digitale nieuwsbrief uit.
Klik hier om de meest recente uitgaven te lezen en te downloaden en je direct te abonneren.

Oliebollenactie 2020

De oliebollenactie is er weer! Ook dit jaar gaat de opbrengst helemaal naar Serve. Zo hopen we dat Serve in 2021 nog meer mensen kan helpen.

Familie Beukers naar Papoea-Nieuw-Guinea

‘Hans en Gerline gaan samen met hun dochters de zending in: ‘Verbluffend wat God doet als je Hem de kans geeft’ Wij geven ons leven aan U, Heer. U mag bepalen wat U met ons leven doet.’ Het is het gebed dat Hans en Gerline Beukers hebben gebeden toen ze de roep van God hoorden om de zending in te gaan. ‘Het was heel spannend, maar het gaf ook veel rust’, vertelt Gerline.

Kerstpakketten actie 2020

Ook dit jaar wordt er vanuit Serve een kerstpakkettenactie georganiseerd. We kiezen deze keer voor een landelijke actie, waarbij we mensen die een praktische bemoediging nodig hebben willen ondersteunen. Laten we het met elkaar mogelijk maken om bij iedereen die het nodig heeft een kerstpakket te bezorgen!

Herhaling kidsdiensten Ollie en Sophie

Iedere zondag om 10.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie en Sophie. Tot en met 6 december herhalen we de diensten van de wapenrusting. Hierin ontdekken Ollie en Sophie wat de wapenrusting van God is. De wapenrusting wordt in de Bijbel door Paulus beschreven in Efeziërs 6: 10 – 17. Uit welke onderdelen bestaat deze wapenrusting en wat is daar de betekenis van?

Aankondiging Mozaiek Kenia / Marsabit livestream 8 november

God aanbidden, onze omgeving dienen en houden van elkaar, dat is wat we bij Mozaiek het allerbelangrijkste vinden, zo willen we er ook zijn voor de allerarmsten. Tijdens onze livestream van zondag 8 november staat de verbinding van zowel Mozaiek NL als de kerken in Marsabit centraal.

Mozaiek podcasts

Vanaf aanstaande maandag 2 november staat er iedere werkdag een nieuwe Mozaiek Podcast rondom het thema 'Hoop voor vandaag' klaar! De sprekers van de Podcasts zijn voorgangers én delen van Mozaiek033 en Mozaiek0318.

Update Mozaiek Kenia – het belang van schrijven, juist in deze tijd!

Met elkaar mogen we heel veel kinderen en gezinnen helpen in Marsabit door financiële hulp, gebed én onze brieven. En over het laatste gaat deze update, want kun je in deze tijd wel brieven schrijven met Covid-19 en nu in Kenia de scholen dicht zijn door de lockdown? Jazeker!! Sterker nog: dit is misschien wel het moment om een extra brief te schrijven aan je sponsorkind. Het zou toch een zegen zijn als we juist in deze periode tijd investeren in het bemoedigen van onze sponsorkinderen. We moedigen je aan om je brief online te versturen omdat dit veel werk scheelt voor Compassion op kantoor (waar nu ook minder vrijwilligers werken). Bovendien: als je online schrijft, is je brief is ook veel sneller in het land van je sponsorkind.

Geen fysieke Mozaiek diensten in oktober

Vanochtend hebben we als voorgangerteam van Mozaiek0318 en Mozaiek033 een gezamenlijk overleg gehad. Gezien het huidige dringende advies van de overheid hebben we besloten om in ieder geval de komende drie zondagen geen fysieke diensten meer te houden in zowel Veenendaal als Nijkerk. En dat is even balen, het was juist zo fijn om elkaar weer te mogen ontmoeten op zondag!

Bidden, leren van Jezus | Bijbelleesplan Alleen in de Stilte

Zoals jullie wellicht weten staan we dit hele najaar als Mozaiek stil bij het thema ‘Bidden, leren van Jezus’. Dit naar aanleiding van het boek van Theo van den Heuvel over gebed. Elke zondag behandelen we een thema uit dit boek. Aanstaande zondag is het thema ‘Alleen in de stilte’. 
Naar het archief
1 2 3 ... 61 62 63