Nieuws

Goede Vrijdag en Pasen 2018

Zolang er Leven is… Het is koud. Op het moment van schrijven waait er een strenge oostenwind over ons land. Het is -5, maar gevoelstemperatuur is zeker -15! Brrr. Maar ondanks dat ligt er voor ons huis een veld prachtige gele krokussen. Ze bemoedigen me. Telkens als de straffe wind ze in beweging zet is het alsof ze willen zeggen: ‘Kees, hou nog even vol! De lente wint het van de winter. Geloof dat maar, kijk maar naar ons! Het is nu nog winter, maar de lente komt er aan. Het is nu nog koud. Maar de warmte komt. Het leven wint het van de dood!’

Paasbrodenactie

De volgende sponsoractie van We are Young #Travel staat alweer klaar. Met de vorige acties konden we al 2000 euro ophalen en met deze paasbrodenverkoop willen we hier nog wat geld aan toevoegen! Om de reis naar Roemenië mogelijk te maken is er 14.000 euro nodig. Dus we hopen op een grote verkoop.

Kingdom Come weekend - 13-14 april - met Pete Greig

Heb jij het zelf ook al ervaren? Steeds meer mensen komen verwachtingsvol naar onze Kingdom Come avonden. Kingdom Come is een avond van intense aanbidding en gebed. Het is een avond waarin we simpelweg willen zingen en bidden: "Heer, doe ons toch uw heerlijkheid zien" (ex. 33:18)

VOEDSELESTAFETTE

De 'klapperrrrr van de maand' was zoals verwacht was de laatste ochtend van de actiemaand!

Nieuwsbrief voor ouders

Heb je hem gemist.......?

Let op! Tijden zondagsdiensten wijzigen!

We zien en voelen het allemaal – de zondagse diensten worden voller en voller. Laten we vooropstellen dat we ons enorm gezegend weten dat we elke zondag weer zoveel mensen kunnen bereiken met het evangelie. En nu zijn luxeproblemen de mooiste problemen om te hebben maar ook die vragen soms om een oplossing.

kinderwerkersavond over het programma

Dinsdag 20 februari: kinderwerkersavond over het programma
Naar het archief
1 2 3 ... 44 45 46