Nieuws

 

Wist je dat Mozaiek0318 ook te volgen is via FacebookInstagram en Twitter?
Volg en like ons en blijf zo op de hoogte van alle updates rondom Mozaiek0318!

 

Noodhulp voor vluchtelingen op Lesbos

Afgelopen zondag hebben we tijdens de dienst in gebed stilgestaan bij de situatie van de vluchtelingen op Lesbos. Nu kamp Moria verwoest is door brand is voor vele vluchtelingen de siuatie nog wanhopiger geworden. Laten we voor hen blijven bidden! Naast gebed willen we ook concreet (financieel) bijdragen.

Welkom bij onze samenkomst op zondag!

We zijn ontzettend blij dat we sinds 6 september jl. weer de mogelijkheid hebben mensen uit te nodigen voor onze zondagse diensten!

Nieuwe versie Mozaiek app

Hij is er! De nieuwe Mozaiek-app! Je kunt hem vanaf nu downloaden via de AppStore of de Google Play store. We hebben een korte instructie gemaakt die je kort een paar highlights laat zien.

Bedankt Cees

Cees en Rommy waren de afgelopen jaren onderdeel van ons voorgangsteam. Vandaag stonden we in de dienst stil bij het feit dat Cees nu officieel met pensioen is. We kunnen helaas niet fysiek samenkomen om Cees te bedanken. Daarom hebben we een bedankmuur aangemaakt.

Update Mozaiek Kenia

Afgelopen week evalueerden we samen met Compassion en onze coördinator in Kenia het afgelopen seizoen. Naast de zorgen over Corona in Nederland en Kenia en de deels mislukte oogst in dit gebied door de sprinkhanenplaag waren er ook momenten om samen voor te danken.

Smallgroups We Are Young Revolution (18 – 25 jaar)

Samen zijn wij We Are Young #Revolution: de jongeren (18 – 25 jaar) van Mozaiek0318! We starten met small groups omdat we geloof hebben in het samenkomen in kleinere groepen waar jongeren vriendschappen kunnen bouwen en samen optrekken. Natuurlijk hopen we ook in het nieuwe seizoen weer langzaam te beginnen met elk geval #Church en later ook #Grow- avonden. Na de zomervakantie gaan we starten met small groups. Meld jij je ook aan? In dit artikel vind je (hopelijk :-)) alle informatie die je nodig hebt.

Vacatures Mozaiek livestreams

Achter de schermen van de Mozaiek livestreams werken we, vanuit de Basiliek in Veenendaal, met verschillende teams samen. In deze teams hebben we op dit moment een aantal specifieke vacatures op vrijwillige basis. Ben je een teamplayer die gelooft in de kracht van samenwerken? Houd jij ervan om mee te werken aan het mogelijk maken van de Mozaiek livestreams vanuit een 'hands on' mentaliteit? Kijk dan snel of er een vacature bij zit die bij jou past!
Naar het archief
1 2 3 ... 78 79 80