Nieuws

 

Wist je dat Mozaiek0318 ook te volgen is via FacebookInstagram en Twitter?
Volg en like ons en blijf zo op de hoogte van alle updates rondom Mozaiek0318!

 

Update Mozaiek Kenia

Afgelopen week evalueerden we samen met Compassion en onze coördinator in Kenia het afgelopen seizoen. Naast de zorgen over Corona in Nederland en Kenia en de deels mislukte oogst in dit gebied door de sprinkhanenplaag waren er ook momenten om samen voor te danken.

Smallgroups We Are Young Revolution (18 – 25 jaar)

Samen zijn wij We Are Young #Revolution: de jongeren (18 – 25 jaar) van Mozaiek0318! We starten met small groups omdat we geloof hebben in het samenkomen in kleinere groepen waar jongeren vriendschappen kunnen bouwen en samen optrekken. Natuurlijk hopen we ook in het nieuwe seizoen weer langzaam te beginnen met elk geval #Church en later ook #Grow- avonden. Na de zomervakantie gaan we starten met small groups. Meld jij je ook aan? In dit artikel vind je (hopelijk :-)) alle informatie die je nodig hebt.

Vacatures Mozaiek livestreams

Achter de schermen van de Mozaiek livestreams werken we, vanuit de Basiliek in Veenendaal, met verschillende teams samen. In deze teams hebben we op dit moment een aantal specifieke vacatures op vrijwillige basis. Ben je een teamplayer die gelooft in de kracht van samenwerken? Houd jij ervan om mee te werken aan het mogelijk maken van de Mozaiek livestreams vanuit een 'hands on' mentaliteit? Kijk dan snel of er een vacature bij zit die bij jou past!

Mozaiek na de zomer

Wat zijn we dankbaar dat de mogelijkheden om weer bij elkaar te mogen komen verruimd zijn per 1 juli. Allereerst omdat covid-19 steeds verder lijkt uit te doven in ons land, hoewel dat helaas in veel andere landen nog niet het geval is. Wij hebben afgelopen vrijdag als voorgangers gekeken wat de verruiming van de maatregelen, door de overheid, voor ons betekent en wat we vanaf 1 september a.s. kunnen oppakken. Omdat hierbij zorgvuldigheid geboden is, kiezen we ervoor om de zomermaanden te gebruiken voor het treffen van de juiste voorbereidingen.

Mozaiek KidsOnline | Zoom Meeting

Speciaal voor de kids uit groep 5-8 (midden- en bovenbouw) is er t/m 19 juli a.s. op zondag van 10.30 uur tot 11.00 uur een KidsOnline meeting via Zoom. Hierin hopen we een leuke en leerzame tijd met elkaar te hebben en daarbij vinden we met name het contact met jou belangrijk.

Opbrengst extra gift voor noodhulp in Kenia

De gevolgen van Corona zijn ook in Kenia voelbaar. Er is een lockdown ingesteld in het hele land waardoor er niet meer gereisd mag worden. Ook de ruilhandel is hierdoor grotendeels tot stilstand gekomen, maar ook het onderwijsprogramma voor onze sponsorkinderen is hierdoor stopgezet.

Hoop voor Marsabit

Marike en Martijn Schippers wonen met hun gezin in Veenendaal, zijn deel van Mozaiek0318 en lid van de projectgroep Mozaiek Kenia. Beiden hebben een hart voor kinderen. Door zowel werk als privé raakten zij al meerdere malen betrokken bij hulpprojecten in Kenia. Toen zij hoorden van het Kenia-project in Mozaiek, was hun enthousiasme dan ook direct gewekt. Nieuwsgierig hoe dit project met Compassion is opgezet? Lees dan snel verder!
Naar het archief
1 2 3 ... 75 76 77