Nieuws

Social media
Wist je dat Mozaiek0318 ook te volgen is via FacebookInstagram en Twitter?
Volg en like ons en blijf zo op de hoogte van alle updates rondom Mozaiek0318!

Nieuwsbrief
Mozaiek0318 geeft wekelijks een digitale nieuwsbrief uit.
Klik hier om de meest recente uitgaven te lezen en te downloaden.
Wil jij ook wekelijks onze nieuwsbrief en optioneel 4x per jaar ons gratis magazine ontvangen? Klik dan hier.

Kledinginzameling 13 november 2022

Komende zondag, 13 november, zamelen we voorafgaande aan onze diensten, kleding in voor de Kledingbank in Veenendaal. Kinder-, dames - en herenkleding: alles is bruikbaar. Ook schoenen zijn welkom! Voorwaarde is, dat de kleding en schoenen nog goed zijn. Vraag je dus af of je de kleding en schoenen zelf nog kunt dragen en zorg dat alles wat je inlevert, schoon en netjes is.

Wil jouw kind de Kenia dans thuis oefenen?

Alle kids van groep 1 t/m 4 laten aankomende zondag 6 november in onze samenkomsten een mooie dans zien en dat doen ze samen met kids uit Kenia!

Sunday Funday - 11 september

Op 11 september willen we elkaar ontmoeten op onze startdag! Die dag is er van alles te doen rondom het Mozaiek Centrum. We starten om 11.00 uur met een (korte) familiedienst in de Basiliek en gaan daarna gezellig met elkaar picknicken. Ook voor de kids en WAY worden er toffe activiteiten georganiseerd! Save the date, we hopen dat jij er bij bent.

Wijziging van tijden samenkomsten

Vanaf 18 september wijzigen de tijden van onze samenkomsten. Vanaf dan kun je om 9:30 uur terecht voor de eerste dienst en om 11:30 uur voor de tweede dienst. De eerste dienst van 9:30 uur zal voortaan worden uitgezonden via livestream. Tijdens deze dienst zijn er ook kinderdiensten.

Ollie en Sophie LIVE in de Basiliek 1 oktober

Sapjes te kooooop!!! Op 1 oktober zijn Ollie en Sophie weer LIVE in de Basiliek met een heel nieuw programma! Ze gaan sapjes verkopen en ontdekken zo steeds meer over de vrucht van de geest. Je kunt nu jouw tickets reserveren. Er is plek genoeg, dus neem ook je vriendjes, vriendinnetjes, opa’s, oma’s en papa’s en mama’s mee! Samen gaan we zingen, dansen, spelletjes doen en meer ontdekken over hoe we meer op Jezus kunnen gaan lijken. Ben jij erbij?! Check www.ollieensophie.nl.

Mozaiek Conference | vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2022

Kom in beweging voor Mozaiek Kenia | 25 juni 2022

Aanstaande 25 juni wordt de Muskathlon@home georganiseerd, waar we vanuit verschillende Mozaiek gemeenten in beweging willen komen voor Mozaiek Kenia. De Muskathlon@home is een landelijk evenement waarbij je een sportieve prestatie levert om geld in te zamelen, vanuit huis of ergens in jouw omgeving. Misschien heb je het op de socials al voorbij zien komen of in de dienst iets over gehoord, maar heb je nog veel vragen.

Inzameling kledingbank Veenendaal | zondag 15 mei 2022

Lente, tijd voor een grondige voorjaarsschoonmaak! En wellicht ook de hoogste tijd om de kledingkasten weer te reorganiseren! Ga je kleding uitzoeken en opruimen? Denk dan eens aan de kledingbank.

ON OUR WAY -> EO Jongerendag 2022

Ook dit jaar willen we weer gezamenlijk naar de EO Jongerendag op 2022! Jij regelt jouw kaartje en wij zorgen voor vervoer.
Naar het archief
1 2 3 ... 91 92 93