Kingdom Come

 

“Laat mij toch Uw majesteit (heerlijkheid) zien”.

Dat is waar we deze avonden naar op zoek zijn en verwachten. Zijn heerlijkheid, Zijn majesteit, Zijn aanwezigheid.

In ons drukke leven is er soms zo weinig tijd om dichtbij God te zijn, te horen wat hij te zeggen heeft. De Kingdom Come avonden laten je weer bij het hart van de Vader komen. Kom zoals je bent, leg je leven in Zijn hand, Hij houdt van jou en verlangt ernaar dat jij bij Hem komt.

Kingdom Come begon ooit in Holy Trinity Brompton, de Alpha cursus kerk, in hartje London. De bekende worship leader Tim Hughes werd door zijn vriend Pete Greig (voorganger van Emmaus Road ook leider van de internationale 24/7 prayer movement) uitgedaagd om samen te komen voor gebed en aanbidding, met dit simpele verlangen, Gods Koninkrijk te zien doorbreken in onze wereld. Binnen de kortste keren ging de visie van Kingdom Come de hele wereld over, en bereikte het ook Mozaiek0318 in Veenendaal.

Wil je groeien in je geloof, uitgedaagd worden om je gebedsleven een nieuwe impuls te geven en bemoedigd worden? Kom dan naar ook naar de Kingdom Come avonden. De avonden worden door Mozaiek0318 georganiseerd en vinden plaats in de Basiliek in Veenendaal.

Eerstvolgende data:

8 maart
19:00