Premarriage en Marriage Course

Heb je trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! We nodigen je graag uit voor de Premarriage Course.
Ben je meer dan twee jaar getrouwd? Dan kan het goed zijn om heel bewust in elkaar te investeren en jullie relatie onder de loep te nemen met de Marriage Course.

Mozaiek0318 organiseert ieder voorjaar en najaar de Premarriage - en de Marriage Course. 

Premarriage Course
Wat is het mooi om als voorbereiding op je huwelijk niet alleen de tijd te nemen om een trouwlocatie te bezoeken en taart te proeven, maar ook om echt te investeren in elkaar en jullie relatie. Tijdens de Premarriage Cours cursus heb je tijd om even samen stil te staan bij onderwerpen waar ieder stel mee te maken krijgt. Er is een fijne balans tussen serieuze gesprekken en gezelligheid.

Voor meer info en aanmelden klik op onderstaande knop

Meer info Premarriage Course


Marriage Course

Wij organiseren de Marriage Course omdat we geloven in de kracht van sterke huwelijken. De Marriage Course is een korte cursus voor iedereen die het huwelijk serieus neemt. Of je nu 2 of 50 jaar getrouwd bent, het uitgangspunt is dat de Marriage Course je de mogelijkheid biedt om je relatie te verdiepen of te intensiveren. Liefde is immers een werkwoord. Juist als je het samen fijn hebt, dan wil je dat graag zo houden en dan is het een aanrader om deze cursus te volgen. Je gaat samen een avondje uit, even lekker investeren in elkaar om vervolgens weer helemaal verliefd thuis te komen en met frisse moed verder te bouwen aan jullie huwelijk.

Voor meer info en aanmelden klik op onderstaande knop

Meer info Marriage Course