Aanmelden Mozaiek Worship College 2019

Wat is de aanmeldingsprocedure
Hieronder vind je het aanmeldingsformulier voor de Mozaiek Worship College (voor meer informatie ga naar mozaiekworship of mail naar contact@mozaiek0318.nl).

Naast een aantal gegevens ontvangen we ook graag een foto (die je kunt uploaden) en een motivatie waarom je de Mozaiek Worship College wilt gaan volgen (200 tot 500 woorden). Omdat we het verlangen hebben dat we met de Mozaiek Worship College jou èn je gemeente willen dienen, vragen we je ook om een aanbevelingsbrief mee te sturen van bijvoorbeeld je voorganger, de verantwoordelijke ouderling, je teamleider, iemand die jou kent als persoon en in je bediening als aanbiddingsleider, zanger of muzikant. Hieronder kun je een voorbeeld downloaden. Inschrijven kan tot en met 1 augustus 2019. 

Je inschrijving is definitief nadat we je formulieren hebben ontvangen, de eerste betaling binnen is en je van ons een bevestigingsbrief van deelname hebt ontvangen. 
Bij minder dan 25 studenten zijn wij genoodzaakt de Mozaiek Worship College te annuleren. Het maximum aantal is 50 studenten.

We zien uit naar je aanmelding!

Download bijlage Uitleg aanbevelingsbrief

Direct overmaken via iDeal of later via de bank kies dan € 0,00. Je mag ook het hele bedrag in één keer overmaken.