Aanmeldformulier Alpha Veenendaal (begin 2021)

We zijn van plan een nieuwe fysieke Alpha-cursus te starten in januari 2021. Tijdens 10 achtereenvolgende avonden en een weekend volgen we het programma van de cursus. Rekening houdend met de RIVM richtlijnen is het nog onzeker of we kunnen starten met een gezamenlijke maaltijd. De eigentijdse, boeiende inleiding op het specifieke thema van de cursusavond wordt in een zaal gepresenteerd met voldoende aangepaste zitruimte. Ook de gesprekken over het thema vinden daarna plaats in kleine groepjes met voldoende onderlinge ruimte. Gezien de huidige Corona-maatregelen en adviezen hebben we nog geen definitieve data en locatie gereserveerd (wel in Veenendaal). Zodra er ruimte komt, plannen we de data en locatie in en word je op de hoogte gesteld.

Als een datum uiteindelijk toch niet uitkomt, kun je ook deelnemen aan de Alpha-cursus op de locatie Bunschoten-Spakenburg (ook begin 2021) of een Alpha bij een andere kerk in de buurt. Ook kun je op elk gewenst moment meedoen aan onze Alpha-cursus online die start zodra er 6 of 7 aanmeldingen zijn.

*** Als je een account hebt voor Mijn Mozaiek, log dan eerst in. Het systeem neemt dan je gegevens automatisch over! ***