Aanmeldformulier Alpha Online - September

Als het volgen van een fysieke Alpha niet mogelijk of niet gewenst is, kan er gebruik gemaakt worden van de mogelijkheid om de cursus online te volgen. Het ritme van de avonden is vrijwel gelijk aan de fysieke Alpha. Tijdens 10 achtereenvolgende avonden volgen we het programma van de cursus. De inleidingen bestaan uit de ondersteunende filmpjes van de Alpha-organisatie.

In september hopen we met nieuwe groepen te gaan starten. Wil je je vast inschrijven? Dit kan hieronder. 

Alpha werkt online iets anders dan in het echt. Je ziet elkaar natuurlijk niet face-to-face, kunt elkaar geen hand geven en het gesprek in de kleine groep loopt nét iets anders. Maar het werkt! In het filmpje hieronder hoor je wat Alpha Online voor mensen betekent. 

Als een datum uiteindelijk toch niet uitkomt, kun je ook deelnemen aan de fysieke Alpha-cursussen op locatie Veenendaallocatie Bunschoten-Spakenburg (ook najaar 2021) of een Alpha bij een andere kerk in de buurt. Zodra er 6 of 7 aanmeldingen zijn voor deze online cursus, start er weer een groep. Gesprekken n.a.v. de inleidingen worden gehouden via een besloten Zoom-meeting onder leiding van ervaren gespreksleiders. Schrijf je onder deze video in voor Alpha Online! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*** Als je een account hebt voor Mijn Mozaiek, log dan eerst in. Het systeem neemt dan je gegevens automatisch over! ***

Inschrijfformulier Alpha online - September 2021