Kerstpakketten actie 2020

Ook dit jaar wordt er vanuit Serve een kerstpakkettenactie georganiseerd. We kiezen deze keer voor een landelijke actie, waarbij we mensen die een praktische bemoediging nodig hebben willen ondersteunen. Laten we het met elkaar mogelijk maken om bij iedereen die het nodig heeft een kerstpakket te bezorgen!

Dit bericht is geplaatst op 27-11-2020

Wat kun je doen?

 • Weet je mensen die je dit jaar een kerstpakket gunt, geef dit dan zo snel mogelijk, maar vóór 13 december aan ons door via onderstaande button:
   Opgeven voor kerstpakket is niet meer mogelijk
 • Wil jij een kerstpakket samenstellen voor iemand die deze praktische bemoediging goed kan gebruiken? Geef je dan op via de button 'Samenstellen en bezorgen kerstpakket'.

  Wil je meer dan 1 pakket maken? Vul het formulier dan nogmaals in en vermeld in het opmerkingenveld dat je meerdere pakketten wilt maken. 
   
 • Let op: in verband met corona mag je dit jaar het samengestelde pakket ook bezorgen. In deze tijd van afstand houden en elkaar niet meer zien, zien we elkaar in deze actie juist wél! Houd je bij het brengen wel aan de corona-maatregelen. 
   
 • Kun of wil je niet bezorgen maar kun en wil je wel een pakket maken? Vul dan ook het formulier in een geef aan dat je niet kunt bezorgen. 
   
 • Wil je alleen bezorgen? Ook dan kun je je via het formulier aanmelden.
   Opgeven voor samenstellen en bezorgen is niet meer mogelijk