Geen fysieke Mozaiek diensten in oktober

Vanochtend hebben we als voorgangerteam van Mozaiek0318 en Mozaiek033 een gezamenlijk overleg gehad. Gezien het huidige dringende advies van de overheid hebben we besloten om in ieder geval de komende drie zondagen geen fysieke diensten meer te houden in zowel Veenendaal als Nijkerk. En dat is even balen, het was juist zo fijn om elkaar weer te mogen ontmoeten op zondag!

Dit bericht is geplaatst op 07-10-2020

We hebben dit besluit genomen vanuit de zorg en verantwoordelijkheid die we met elkaar als kerk hebben. Uiteraard blijven we zondags om 11.00 uur een Mozaiek livestream uitzenden via ons YouTube kanaal, waarbij we elkaar online mogen ontmoeten en bemoedigen. Om 10.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie en Sophie.

We geloven dat de kerk een plek is van Hoop. Het is goed om voor ogen te blijven houden dat Jezus ons leert en vraagt om ten alle tijden de eenheid te bewaren.

Over twee weken komen we als voorgangers weer bij elkaar om de situatie opnieuw te bespreken. Zodra er weer mogelijkheden zijn om samen te komen als kerk, informeren we jullie hierover.

Bid voor elkaar en zorg goed voor de ander! Hopelijk tot snel!

Voorgangersteam Mozaiek
Arjen ten Brinke, Ido Buwalda, Emiel Hop, Kees Kraayenoord, Johan Ravesloot en Nelinda Troost