Welkom bij onze samenkomst op zondag!

We zijn ontzettend blij dat we sinds 6 september jl. weer de mogelijkheid hebben mensen uit te nodigen voor onze zondagse diensten!

Dit bericht is geplaatst op 09-09-2020

Vanwege de situatie rondom het Coronavirus is er voorlopig alleen een dienst om 11.00 uur. Omdat deze dienst beperkt toegankelijk is, wordt deze tevens als livestream via onze website uitgezonden.

In eerste instantie hebben we onze delen en vrienden, actieve vrijwilligers binnen Mozaiek0318 die nog geen deel zijn, uitgenodigd voor de diensten. We merkten dat er nog ruimte was, daarom is het nu voor iedereen mogelijk om tickets voor de diensten in september te reserveren. De tickets voor oktober komen eind september beschikbaar.

Tickets
Omdat het nodig is dat we weten wie er op een zondag aanwezig is en omdat we maar 350 mensen per dienst kunnen verwelkomen werken we met een ticketsysteem. Reserveer dus vooraf je kaarten! Ga naar de agenda op onze website en klik op de dienst die je wilt bijwonen. Je krijgt nu alle informatie over de dienst te zien. Onderaan de pagina vind je mogelijkheid om tickets te bestellen. 

Omdat we gebonden zijn een aantal richtlijnen, gaan een aantal zaken voor, tijdens en na de dienst anders dan je gewend bent. Dat voelt gek en niet passend bij wie wij zijn als kerk, maar we zijn dankbaar dat we hiermee wel de mogelijkheid hebben om als kerk weer fysiek samen te kunnen komen. Want dat hebben we de afgelopen maanden erg gemist. Meer informatie hierover lees je op de agendapagina van de zondagse dienst.

We kijken met elkaar uit naar de komende zondagen en hopen je te mogen verwelkomen bij een van onze diensten! Je bent van harte welkom, gewoon zoals je bent!