Hilda Koenen

Na een bewogen verleden, heeft God mij naar hem teruggeroepen in voorjaar 2019, na een relatie van ruim 20 jaar met een islamitische man en heeft hij mij sindsdien over allerlei heuvels en hindernissen geleid naar de plek waar ik nu dankzij Hem mag staan.

Dit bericht is geplaatst op 20-09-2020

Ik ben christelijk opgevoed, maar in de praktijk was ik niet veel bezig met mijn geloof. Binnen de kerkgemeenschap waarin ik ben opgegroeid, heb ik mijn persoonlijke relatie met God nooit kunnen ontwikkelen en voelen. En ondanks vele zegeningen in mijn leven, heb ik vooral op relationeel gebied veel verdriet gekend en zelf ook verkeerde keuzes gemaakt die niet in de lijn van mijn christelijke achtergrond lagen.

En toen ik begin 2019 bijna op inzinken stond door mijn relatie, die maar niet tot maximale bloei wilde komen, heeft God mij vrijgemaakt van alle pijn en mij weggehaald uit deze relatie. Daarna ben ik in een rollercoaster gekomen van veel pijn en onverwerkt verdriet.

Ik ben door vrienden in aanraking gekomen met Mozaiek0318 en in 2019 heb ik een Alphacursus gevolgd. Gods liefde voor mij heeft ervoor gezorgd dat ik me elke dag meer en meer een nog beter mens mag gaan voelen in Zijn aanwezigheid en door Zijn leiding.