Smallgroups We Are Young Revolution (18 – 25 jaar)

Samen zijn wij We Are Young #Revolution: de jongeren (18 – 25 jaar) van Mozaiek0318! We starten met small groups omdat we geloof hebben in het samenkomen in kleinere groepen waar jongeren vriendschappen kunnen bouwen en samen optrekken. Natuurlijk hopen we ook in het nieuwe seizoen weer langzaam te beginnen met elk geval #Church en later ook #Grow- avonden. Na de zomervakantie gaan we starten met small groups. Meld jij je ook aan? In dit artikel vind je (hopelijk :-)) alle informatie die je nodig hebt.

Dit bericht is geplaatst op 29-07-2020

Waarom small groups?
Misschien kunnen we niet in grote groepen samen komen. Maar wel in kleine groepjes! En hoe gaaf is het om met mensen van jouw leeftijd (vrienden of anderen) tweewekelijks samen te komen om elkaar te stimuleren om te groeien in ons geloof? Dat kan via Zoom, maar vast en zeker ook in de huiskamer. Dat is waar gemeente zijn begint.

Wat is een small group?
Een small group bestaat uit 4 tot 6 mensen van ongeveer jouw leeftijd. Je groepje wordt geleid door één of twee groepsleiders. Je investeert in betekenisvolle relaties, leert van elkaar, en gaat samen toffe en gezellige dingen doen. Samen het leven ontdekken en wat het betekent om Jezus na te volgen. We gaan aan de slag met discipelschap en hoe we ons geloof kunnen toepassen in ons dagelijks leven.

Voor wie zijn de small groups?
Voor iedereen tussen de 18 en 25 jaar die wil groeien in zijn/haar geloof en open staat voor nieuwe vriendschappen.

Hoe werkt een small group avond?
Elke small group zal anders zijn. Maar we vinden een aantal ‘ingrediënten’ erg belangrijk. Tijdens je small group avond zal er gezelligheid zijn, gebed, voorbede, onderwijs en verbinding. We willen op deze avonden samen Jezus ontmoeten, leren van elkaar, Gods woord openen en ons hart delen.

Wat is de rol van de groepsleiders(s)?
De groepsleider is deel van jouw groepje en helpt mee om samen te focussen op wat Jezus wil doen. Samen met de groepsleider zorgt YNG Revolution voor genoeg inhoud, ideeën en handreikingen om een goede avond met elkaar te hebben.

Ik ben enthousiast… en nu?
Op basis van jouw wensen en voorkeuren proberen we een zo goed mogelijke indeling te maken. Je kunt in het formulier bijvoorbeeld aangeven of je liever samen met vrienden (en een groepsleider!) een groepje start. Of bijvoorbeeld nieuwe mensen wilt leren kennen. Ook kun je aangeven of je het liefst in een gemixt groepje wilt, of juist alleen met mensen van het zelfde geslacht.

Ik heb nog meer vragen: waar kan ik die stellen?
We bellen graag met je als je vragen hebt! Ook kun je ons e-mailen via weareyoung.revolution@mozaiek0318.nl Geen vraag is te gek.

Aanmelden voor een small group


Tot snel,
We Are Young Revolution team!