Vacatures Mozaiek livestreams

Achter de schermen van de Mozaiek livestreams werken we, vanuit de Basiliek in Veenendaal, met verschillende teams samen. In deze teams hebben we op dit moment een aantal specifieke vacatures op vrijwillige basis. Ben je een teamplayer die gelooft in de kracht van samenwerken? Houd jij ervan om mee te werken aan het mogelijk maken van de Mozaiek livestreams vanuit een 'hands on' mentaliteit? Kijk dan snel of er een vacature bij zit die bij jou past!

Dit bericht is geplaatst op 15-07-2020

Onderstaand het overzicht van de openstaande vacatures. Ben je benieuwd naar de enthousiaste verhalen van de teams achter de schermen? Bekijk dan eerst onze backstage video.

Regisseur
Als regisseur denk jij van tevoren na over hoe de dienst in beeld gebracht moet worden. Jij bent een ster in het hebben van overzicht en je weet hoe je iets wilt vertellen. Jij visualiseert wat bedacht is, bereidt een technisch draaiboek voor en neemt daar alle teams in mee. Tijdens de livestream varen alle teams op jouw cues.

Deze rol vraagt om een persoon die gevoel heeft voor muziek en beeld en daarnaast idee heeft bij muzikale theorieën. In de aanloop naar de dienst tref jij ook de nodige voorbereidingen en dat neemt ongeveer 1 dagdeel in beslag. 

Schakeltechnicus
Als schakeltechnicus geniet jij ervan om mee te gaan in de flow van de dienst. Want op basis daarvan weet jij de juiste shots te kiezen die getoond worden. Jij draagt zorg voor de juiste aanlevering van beelden en schakelt tussen de beelden die aangeleverd worden door het camerateam.

Voor deze rol zijn we op zoek naar mensen die aantoonbare ervaring als schakeltechnicus uit het werkveld hebben.

Deel camerateam
Iedere zondag dienen we met een camerateam van vier mannen en/of vrouwen. In deze rol bedien je de camera tijdens de dienst (met aandacht voor focus, belichting, etc.) en draag je zorg voor het aanleveren van de juiste shots.

Heb je affiniteit met beeld en zou je hier graag een bijdrage willen leveren dan nodigen we je graag uit om te reageren. 

Deel team visueel
Als deel van team visueel zorg je ervoor dat alle graphics tijdig in beeld worden gebracht. Hierbij kan je denken aan naambalken, de lyrics onder in beeld, preekslides, foto’s en instart van filmpjes. In de aanloop naar de dienst bereid jij alles al voor en zet jij alle aangeleverde graphics klaar voor gebruik. 

Om voor deze rol in aanmerking te komen is het belangrijk dat je affiniteit hebt met software en gevoel voor ritme en timing.

Geluidstechnicus
Vanuit FOH werk je nauw samen met de band, leidt de soundcheck, jouw wijze van aanpak draagt bij aan het comfort van de band en de mensen in de zaal. Je bent verantwoordelijk voor het mixen van het geluid op de oortjes en in de zaal.

Deze rol vraagt om technische skills, muzikaal gehoor en goede communicatieve vaardigheden. Ervaring in geluidstechniek is een must om in aanmerking te komen voor deze rol.

Streamtechnicus
Als streamtechnicus ben jij de oren van de uitzending. Deze taak komt heel nauw. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van het streamgeluid tijdens de uitzending en maakt de eindkeuze in het geluid voor de uitzending. Dit vraagt zowel veel technische skills als een muzikaal gehoor.

Ook hiervoor geldt dat ervaring in de geluidstechniek een must is om in aanmerking te komen voor deze rol.

Meer weten en/of solliciteren?

Heb jij passie voor één van bovenstaande rollen en voldoe je aan het geschetste profiel, dan willen we graag met je in contact komen. Voor vragen over de vacatures en het kenbaar maken van je interesse kan je een e-mail sturen naar