dag 3 - 23 mei

Dit bericht is geplaatst op 23-05-2020

Overdenking

Luister naar "Een hemels vuur".

Toen de tempel van Salomo officieel werd ingewijd, heeft Salomo een gebed gebeden. We vinden dit in 2 Kronieken 7. Met name vers 14, dat we ook vandaag samen lezen. 

In dit lied 'Hemels vuur' zingen we: “t Is noodzaak, herstel ons zwakke land. Een doorbraak van U verandert dat”. Het is een lied waarin we ons vertrouwen en verlangen uitspreken dat God opnieuw doet wat Hij altijd heeft gedaan: herstellen, verbinden, genezen, vernieuwen, zijn kracht en macht tonen, woorden van leven spreken. 

En wanneer Hij dat doet, dan zien we hoe zijn wil gebeurt, zijn Koninkrijk doorbreekt. Hij zet de wereld weer naar zijn hand. En het bijzondere is, dat God deze wereld naar zijn hand zet, situaties verandert, herstel en genezing brengt, juist wanneer wij ons opnieuw tot Hem keren, ons hoofd buigen en bidden. Dan vergeeft Hij. Dan geneest Hij. Ons hart en ons land

 

2 Kronieken 7:14

14 en mijn volk zich vernedert en bidt, Mij weer zoekt en breekt met zijn zondige praktijken, dan zal Ik vanuit de hemel luisteren, zijn zonden vergeven en het land weer gezond maken..

 

Mattheüs 6:10

10 Laat uw Koninkrijk komen. Laat uw wil op de aarde worden gedaan, net zoals in de hemel.

 

Gebedspunten:

  • Ons land en onze regering, voor wijsheid en Gods leiding.
  • We verootmoedigen ons, als kerk, als Gods kinderen, en bidden om genezing en vergeving voor ons land. 
  • Bid voor eenheid van kerken.
  • We bidden dat door de kerk Gods Koninkrijk meer en meer zichtbaar mag worden, dat zijn wil zal worden gedaan. In Nederland, in onze steden en dorpen, in onze straten en huizen, in de kerk.

P.S. Op verschillende momenten of misschien wel 1 uur bidden. Het is ons verlangen dat er 10 dagen lang, 24/7 gebeden wordt. Bid je met ons mee? Klik hier om  je in te schrijven.. Als je je gebeds- en dankpunten, je verlangen of iets wat je van God denkt te hebben ontvangen wilt delen ga dan naar onze gebedsmuur (klik hier)