Anouk Bot

Mijn naam is Anouk Bot, getrouwd en moeder van 4 kinderen. 

Dit bericht is geplaatst op 16-02-2020

In een visioen heb Ik Gods liefde gevoeld, niet alleen voor mij maar voor al zijn kinderen. Maar ik voelde ook het verdriet voor zijn kinderen die hem nog niet kennen. Tegelijkertijd zag ik ook mijn eigen tekortkomingen; een beetje van de wereld en een beetje God. We hoeven alleen in Jezus zoon van God te geloven, hem belijden in ons dagelijks leven en in de relaties met mensen, beginnend bij onszelf. Dan komen de vruchten vanzelf.
Gods liefde is onvoorwaardelijk met mijn tekortkomingen. Voor God mogen we zijn zoals we zijn. Ik hoef het niet te verdienen, dat heeft Jezus al voor mij gedaan aan het kruis.

Ik heb ook ervaren hoe dichter je bij God komt hoe harder Satan je er weer probeert weg te halen. Een enorme geestelijke strijd met verlies. Maar God is groter en Jezus overwinnaar.

Ik heb mogen leren te genieten van mijn grootste zegeningen en mijn geweldige gezin. En nu mag ik ook leren van mezelf te houden. Voordat je goed voor anderen kunt zorgen moet je ook goed voor jezelf zorgen.

Les: dat ik zelf dus ook anderen in mijn leven nodig heb en die hulp/liefde mag aanvaarden, vragen en waarderen en daarmee vertrouwen op God dat hij daarin leidend is en mensen op je pad brengt zodat we elkaar kunnen helpen en liefde voor elkaar delen. Samen zijn in Jezus Christus.