Naomi de Korte

Ik ben Naomi, 18 jaar oud. Geboren op 3 september 2001. Ik ben geboren in Dordrecht, opgegroeid in Papendrecht en momenteel heb ik een eigen huisje in Hardinxveld-Giessendam. Ik ben polikliniekassistente op de maag-darm en lever poli in het Albert Schweitzer ziekenhuis.

Dit bericht is geplaatst op 16-02-2020

Ik ben nog bezig met het behalen van mijn diploma tot doktersassistente. Ik zit nu in mijn examenjaar. Wat ik graag doe in mijn vrije tijd is zingen, dit doe ik al bijna heel mijn leven. Bij mijn vorige gemeente ben ik zangeres geweest in de band. Ook speel ik heel graag piano.

Ik wist al jaren dat ik me wilde laten dopen. Ik wist alleen niet waar en hoe. De eerste keer dat ik bij Mozaïek kwam wist ik niet wat mij overkwam. De preek raakte me diep…de liederen raakten me diep. Ik wilde nog een keer gaan. Ondanks dat we er best ver vandaan wonen. Toevallig was er die tweede keer dat ik kwam, een doopdienst. Dit voelde voor mij als een teken dat ik het niet langer moest uitstellen.

De reden waarom ik me wil laten dopen is omdat ik er zelf voor wil kiezen om mijn pad verder te bewandelen met God. Hij heeft mij erg goed geholpen in moeilijke tijden, en nog steeds doet hij dat met alle liefde.

Ik heb Gods aanwezigheid heel sterk ervaren in de periode dat mijn oma in de laatste fase van haar leven was. Zij liet mij inzien hoe dicht je bij God kan zijn. Dat Hij er altijd is en er altijd zal zijn. En hoe goed Hij naar je luistert. Hij is mijn vader. Hij is jouw vader. Ik ben God nog steeds elke dag dankbaar dat ik een vrij en vredig leven mag lijden.

Johannes 14:27
"Ik laat jullie vrede na; mijn vrede geef ik jullie, zoals de wereld die niet geven kan. Maak je niet ongerust en verlies de moed niet."