Melanie Verweij

Ik ben Melanie Verweij, getrouwd met Ruben Verweij en samen zijn wij ouders van twee lieve kinderen. Rosa is 3 jaar en Ferran 2 jaar. Op 16 februari 2020 laat ik mij dopen tegelijkertijd met mijn man.  

Dit bericht is geplaatst op 16-02-2020

Ik ben opgegroeid in een liefdevol gezin, zonder geloofsovertuiging. Door gebeurtenissen in mijn leven kreeg ik vragen over het geloof. Begin 2019 ben ik gestart met de Alpha cursus bij Mozaiek0318. Ik als “groentje” mocht en kon alles vragen en geloof me, ik had veel vragen en was kritisch! Mijn relatie met God groeide en ruim een jaar later kies ik bewust om mijn pad verder met God te bewandelen.

Wat ik ontzettend gaaf vind, is dat onze dochter Rosa vaak in de auto vraagt of ik het liedje “God van Licht” kan aanzetten en Rosa het liedje grotendeels meezingt. Dit is toch fantastisch dat God al werkt in onze kinderen! Ook heeft het leven met God mijn leven verrijkt in nieuwe vriendschappen, meer maatschappelijk betrokkenheid en ben ik op zoek gegaan naar mijzelf in een nieuwe identiteit. Het is niet altijd makkelijk, maar ik weet dat er één God is die van mij houdt en ik altijd om hulp kan vragen. Ik wil een kind van God zijn en om deze reden wil ik me laten dopen.