Vera van Scharrenburg

Ik ben Vera van Scharrenburg. Gehuwd, gelukkig met Arjan, moeder van 8 kinderen. M’n hele leven geloof ik in God en sinds kort, als mijn Vader. Mijn geloofsleven is veranderd. Ik voel me een vlinder die uit een cocon is gekropen,

Dit bericht is geplaatst op 16-02-2020

God is er altijd voor me geweest. Hij is mijn redder, mijn Hulp in nood, de Rots waarop ik sta. En ik ben Hem dankbaar. Vorig jaar was bijzonder; onze jongste werd onverwachts ziek. Lucas zong tijdens de bloedtransfusie een paar woordjes Jezus is de goede herder, Hij is overal. Wauw, ik werd er stil van. Ik voelde toen dat ik op Jezus kon vertrouwen, zelfs als ik Lucas los moest laten. God spaarde gelukkig zijn leven.

30 juni zouden we dopen, maar deze kans lieten we voorbij gaan. Dat voelde niet goed. Na die doopdienst werd ik ziek. Ik kreeg pleuritis en ze ontdekte zwarte vlekken op mijn lever. Deze hele week van spanning op uitslag, was een week waarin Jezus mij opnieuw leerde te vertrouwen op Hem. Mijn nood, mijn angst, alles gaf ik aan God en de Heere was mijn zéér nabij. Net of ik was aangeraakt door Zijn liefde. Alle angst was weg, ik voelde zoveel vrede, ik kon Hem alleen maar groot maken, eren, prijzen. Door Hem kon ik mijn kinderen troosten. Ik kon mijn mond niet meer houden over Jezus. In vertrouwen op Hem ging ik horen wat de uitslag was en die was goed.

God is goed. Die week raakte Hebreeën 12:11 BB mij. Nu wil ik gehoorzamen. Ik wil me graag laten open, Hem vol vertrouwen volgen. En niet meer gaan uitstellen, maar doen!!