Ruben Verweij

Ik ben Ruben Verweij, 31 jaar, getrouwd met Melanie en de trotse vader van Rosa (3) en Ferran (2). Het geloof is voor mij niet onbekend. Als kind ging ik altijd mee naar de Nederlandse Hervormde kerk. De kerk had voor mij geen meerwaarde. Preken en psalmen gingen langs mij heen en kwamen niet binnen.

Dit bericht is geplaatst op 16-02-2020

Ongeveer 1.5 jaar geleden wilde ik mij meer verdiepen in het geloof en heb ik besloten om een Alphacursus te volgen. Tijdens het Alphaweekend heb ik mijn leven aan Jezus gegeven en Zijn onweerstaanbare kracht en liefde mogen ervaren. Ik ben bijzonder dankbaar voor de relatie die ik met God heb gekregen.

Mijn vrouw Melanie zag mij als een ander mens terugkomen van het Alphaweekend. Dit was moeilijk voor haar en zette een druk op ons huwelijk. Lang had God niet nodig om ook Melanie op onderzoek uit te sturen #alphacurus. Dankbaar en blij ben ik dat wij sindsdien samen en als gezin, de liefde van God mogen uitdragen.

Ik geloof heilig dat God een God is van liefde. Een God is van licht en mij wil leiden door het donker, veilig naar de kust. O.a. is het nummer God van Licht, een nummer dat ik, samen met mijn vrouw en kinderen, luidkeels mee zing in de auto.  Opwekkingsmuziek is voor mij enorm steunend en helpt mij om op God te vertrouwen en Zijn liefde te delen.

Ik wil me laten dopen omdat ik een kind van God wil zijn. Iedereen mag het weten. Want Jezus is mijn rots, mijn schuilplaats, op Hem wil ik lijken.